204

Анонимен

преди 6 години

С турчин НИКОГА не можеш да се разбереш. Познавам им кътните зъби. Турчина никога не прави нищо от сърце и безплатно. Така е било 1000 години. И когато никлаха пак така беше, турчино!

203

Побърканов

преди 6 години

В Турция има 4 милиона Сирийци и ако Ердоган спре да ги храни те веднага ще тръгнат за Европа но Европа не ги иска и ко става със ***? ЪА? 3 милиона Сирийци ще отседнат тука, 4 милиона Булгари и 2 милиона Турки, Помаци и Роми??? Това е вътрешна война. А братушките и чичо Сам ще гледат сеира

202

Анонимен

преди 6 години

С турчин можеш да се разбереш, но с руснак никога.Руснаците ни мразят, а не турците.Турция реставрира българска църква, а Путин вика, че азбуката е дошла от македония (за да ни скара).Коварна и зла е Русия

201

besen

преди 6 години

Върни се в България и кажи истината за Нови Искър бе зевзек! Не се прави ударен с мокър *** и нищо не знаещ!Аман от твойте циркове и схеми еййййй! !!!!!!

200

славянин

преди 6 години

Създаделят на някогашна светска Турция - Мустафа Кемал Ататюрк:''Ислямът е разлагащ се труп, който трови нашият живот като вонящата ***!''Изразът не се нуждае от коментар, но все пак може някой правоверен или мазохистичен православен да пробва коментар!

199

Анонимен

преди 6 години

До USA "България е "много важна за Европа", тя е мост в отношенията между ЕС и Турция."ХАХАХАХАХАХХАХХХАХАХХАХАХАХААААААААААА....................

198

до 203 от славянин

преди 6 години

Смени Кремъл с Вашингтон и всичко си идва на мястото, ''миротворецо'' USA!

197

славянин

преди 6 години

Както е казал поетът:''О мой боже, правий боже не ти що си в небесата,а ти що си в мене божемен в сърцето и душатаНе ти, комуто се кланяткалугери и поповеи комуто свещи палятправославните скотове!....................................Та, мазохистичните и празноглави православни скотове напълно си заслужават отново да заживеят под ''бащинските грижи'' на ''човеколюбивите и толерантни'' правоверни скотове!

196

Ааааа,

преди 6 години

Откриха църквата,а на Боцо кога ще му О светят маслото?

195

USA

преди 6 години

Тук има елементи (***), които се опитват да създадът напрежение между турци и българи. От влошаването на отношенията между България и Турция ще спечели само Кремъл. България е много важна за Европа, тя е мост в отношенията между ЕС и Турция.

194

до 199 от славянин

преди 6 години

А ти си примитивен религиозен празнотиквеник!

193

до 198 от славянин

преди 6 години

Осъждам не по име и по религия, а по твърденията на един ''правоверен'' - че те, ''правоверните'', били ''хранили и обгрижвали'' неверниците 5 века! Нормално е *** като теб да се произнасят без да осмислят прочетеното, ако въобще са го прочели!

192

до 192 от славянин

преди 6 години

Ако си забелязал, което явно не си направил, религиите са донесли на човечеството само конфликти, войни, страдания и смърт, което подразбира, че за създадени за това - да разделят и владеят, религията е един голям цирей върху тялото на човечеството, а ислямът е върхът на този цирей! Докато този гноен цирей е върху тялото на човечеството, той постоянно ще го трови!

191

Анонимен

преди 6 години

194 Ти си *** червенотиквеник робе

190

Анонимен

преди 6 години

До до 189 от славянинVarvarin si t. Shtom po ime i religiya otsazhdash i osazhdash...Varvarino... Nishtozhen...

189

Анонимен

преди 6 години

Браво!

188

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 174: Mnogo skoro. Skoro ne e izklyucheno vie da imate vashe PKK no izrecheno po drug nachin: "Vuarazheno osvoboditelno dvizhenie na turcite v Bulgaria" gotvete se. Nyama vecno da vi hrantutim.

187

Анонимен

преди 6 години

Боко ке ни потурчи.

186

до 192 от славянин

преди 6 години

Аз нямам нито църква, нито религия, тях съм ги оставил за примитивите да се утешават!

185

Анонимен

преди 6 години

До до ени4ер от славяниEzika, religiata,tsarkvata pismennostta i traditsiyite ti dokazvat tova. Ne se peni.