20

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 14,Тръмп не е станал богат благодарение на самият себе си, а даже е намалил милиардите завещани от баща му! Успешен *** е по-точно отколкото водещ и то в собствената си телевизия. А за президент всичко е ясно, по-голяма манипулация САЩ не са виждали.

19

Бау

преди 6 години

Относно Тръп. Може да е бил умен, но сега е Вучков. Дядо, объркан със силно занижен интелект. Опасен доста, защото е първосигнален като повечето възрастни хора.

18

Анонимен

преди 6 години

изкуфял папардak

17

Бау

преди 6 години

До 16В момента в, който написа 'хляП' загуби правото си на каквото и да било мнение по темата :)

16

Анонимен

преди 6 години

Навсякъде хората са си виновни за управлението което получават. Ето защо политиците нямат полза от образовани гласоподаватели. Или пък ако са "образовани" по точно определен начин. Колкото по неинтелигентни са хората, толкова по-лесно се лъжат. Интересно че крайно дясните американци от южните щати са като нашите леви БСП, или ГЕРБ (все тая) Я си помислете къде се купуват гласове на килограм.

15

момиче

преди 6 години

Така ми прилича на нашите ентелегенти- герберасти. И те такава сила на мисълта, стабилност и интелект показват във всичките си действия.Всъщност като го гледам Тръмпчо си мисля ,че не сме само ние *** при избора си на управници....и е някакси успокоително. ))))

14

Анонимен

преди 6 години

Не могат да му простят на Тръмп, че наистина е умен , бял и много богат . Ще го заливат с помия още много години , защото взе мекия хляп на некъдърните левичари на Обама .

13

Анонимен

преди 6 години

Да знаете,много съм гениален.....

12

Обичам експерти

преди 6 години

Ние като народ имаме характерната особеност - скромност. Затова думите на Тръмп за себе си ни се струват като самохвалство на ***. Но ако се замислите, той е доста прав - няма как да станеш успешен бизнесмен, успешен водещ на предаване, да спечелиш президентската надпревара, ако не си умен. Начина по който го описва в книгата си Майкъл Улф, е типична жълта пропаганда насочена към несравнимо по-глупавия от Тръмп, среден американец.

11

Ха Ха

преди 6 години

Става за шоу програми.

10

Burzum

преди 6 години

Тоя го е награбило старческото слабоумие...дано Мелания му слага рога с водопроводчика на Белия дом да не става зян ми.лфа....

9

Анонимен

преди 6 години

BOIKO E PO-VELIK,ZASHTOTO UPRAVLYAVA TRUDNO DARGAVA NASELENA SROMI,TURZI,KRADZI,IZMAMNIZI,DALAVERADGII,MOSHENNIZI-DEPUTATI I MNOGO OSTANALA SVLOC,KOYATO NE PRIZNAVA ZAKONITE.

8

Додо

преди 6 години

Тръмп е надеждата за спасение на християнската цивилизация и Бялата раса! Водените и щедро спонсорирани от Сатанистите-Илюминати Левичарско Радикални елити на Сороc и подобията му са впрегнали в болната си АнтиТръмп кампания всички позволени, непозволени, неморални и отвращаващи с цинизма си методи. Затова пространството е залято с пoмии, като тази тук в днесa, която е Гугъл превод от Гардиян. Жалка картинка! Но...Народа вижда какво Тръмп прави и вече направи за Америка и го обича! MAGA 2020!

7

Анонимен

преди 6 години

Бедните на заслуги са жадни за похвали.

6

Анонимен

преди 6 години

И скромен при това...

5

Анонимен

преди 6 години

Браво,кефи ме ,ВЕЛИК Е!!! Завиждайтеее,човека е номер 1!

4

Балша 10

преди 6 години

Toй е ТрЪмП до гениалност!

3

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Еми вярно си е! Тръмп няма най - важното - чувство на вина и винаги я прехвърля на друг. Той е винаги безгрешен и велик. А българите са казали:"Скромността краси човека ".

2

вг

преди 6 години

много е рано да се дава оценка на Тръмп-и то толкова унищожителна.Ясно е,че всеки писач гледа да бъде по-провокативен,да пише тенденциозно,да търси нявсякъде жълтини,тъпотии ,нац.предателства.Той чувства силна подкрепа от привиржениците наХилари,които хвърлиха пари (2.5 милиарда-два пъти повече от Тръмп),надяваха се на компенсации при победа на Клинтън,но останаха с пръст в едно място.дано Тръмп не махне пренебрежително,дано го подгони съдебно и да му даде урок.

1

Анонимен

преди 6 години

Мнооого ме кефи тоя пич!!! Стабилно умен!!!! Ухааа!