293

да ти гледа бушмения

преди 6 години

Глупости! Явно парите по т.н. "Най-бедна и корумпирана държава в ЕС" свършиха и това е новата песен на Жужето. Той да гледа да не ни изпреварят, че от 1993 изтече много вода и процесите назряват.

292

Анонимен

преди 6 години

Що не се предлагат на по-заможни държави, като САЩ?Построиха им един мост и се заеха с проституция... ама по балкански

291

Анонимен

преди 6 години

Би трябвало да разберем отчаяните и захвърлени на произвола на съдбата хора!Би трябвало да проумеем,че утре ние ще бъдем на тяхното място!Неминуемо!Защото такава е Системата!Системата на партиите!ГЕРБ е само една от тях,но на нейно място може да бъде която и да е от другите и даже,новопоникнали партии!!!ЗАТОВА НЕОБХОДИМО Е ДА СЕ ПРЕМАХНЕ СИСТЕМАТА И СЕ ПРЕМИНЕ КЪМ ПРЯКО УПРАВЛЕНИЕ И КОНТРОЛ!!ПОДОБНО НА ШВЕЙЦАРСКАТА СИСТЕМА!ИНАЧЕ,КОЯТО И ПАРТИЯ ДА "ИЗБИРАМЕ", СИСТЕМАТА СИ ОСТАВА!!!

290

Човекофил

преди 6 години

"Другарите" от "ГЕРП" да дават оставка, щото дойде време и глави да падат! Стига гавра с обикновените хора. Популистки изяви да си ги държат за тях! Тази " партия" е обществено опасна, следва заличаването и. Въпрос на логически завършек на нещо, изкуствено насадено от гадове, работещи в ущърб на цяло едно общество! ОСТАВКА!!!

289

А

преди 6 години

До ХихихиИ какво, да гласуваме за ГЕРБ ли? Тогава ли ще цъфнеме тук. Май на това му се вика корупция, политическа. Щом не си от нашите ще те оставиме да умреш от глад.

288

Местен от този район

преди 6 години

До БГАми спомням си живота когато нямаше ГРОБ и ББ беше никой. Харесва ми повече от сегашния. Затова хората от региона гласуват за по-старото управление. СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ. СЗ България е оставена на произвола на съдбата и нищо не се прави за развитието и. А иначе данъци като за всички. Коогато стрижеш едно стадо трябва и да го храниш. Може да сме стадо за Някого, но не щеме да мреме. Затова ще си търсиме нов пастир.

287

Анонимен

преди 6 години

Лаура е права,че 40 процента са етнически румънци ...... гони дори 50 процента.

286

Тролян

преди 6 години

Ей, Боби Сепарето се оказа голям тарикат. Излиза, че няма нужда болшинството в района да подкрепя каузата ти, за да бъде раздухана от медиите. И вече дъвката се превръща в международна... *завижд* *завижд*

285

Додо

преди 6 години

Елкa се опитва да папагалства от CNN и да пропагандира за демонизирането разрухата на България, Православното Християнство и Българския етнос. А що се отнася до мамалигарите, които Елкa толкова умело използва за целите си - те никога не са криели териториалните си претенции към България! Една тяхна парламентаристка - Лаура Кьовеши (любимка на Бойко е ГЕРБ) дори заяви то тяхна телевизия, че около 40% от народа на България са етнически румънци! Без думи.

284

Афуз Али

преди 6 години

Хайдееееееее......този пък с тамбурата иска да изяде хляба на цар Симеон! Но това дето го пише изглежда е истина,затулвана до днес!

283

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Може!Днешна Румъния е БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ,откъсната от България по времето на така наречения ,,Велик български цар Симеон,,Ето това му е величието на Симеон първи,който дарява земите отвъд Дунава на Франките, а те ги дават на своя брат днешните власи с 80 процента българско население.Е, те това е велечието на Симеон,което и до днес ние лъжем народа ни с това гнусно негово дело на този мизерен и страхлив български владетел.

282

Анонимен

преди 6 години

Така е при ГЕРБ-бедност, мизерия...........сега и сепаратизъм.Кога ще се махат тия манипулатори, лъжци и крадци-герберите?Само лоши неща от тях за майка-България.

281

Анонимен

преди 6 години

Пораженческото мислене в част от обществото е мнго силно... но в доста по трудни времена сме намирали изход..сега просто се иска образование, работа и повече самочувствие на нашето общество... не вижфам в кое от трите ни превъзхожда някой наш съсед..

280

Пустиняк Мездренски

преди 6 години

А стига сте си щляпале устенцата, никой нема никва идея да се отцепва от БГ..некъф се изказал и джурналята раздухаха новината като аромата на топло г.о.в.н.о.Ние сме БЪЛГАРИ и такива ще си останем , политиката от край време ни е оставяла беден регион дали при бай Тошо или сега в демокрацията ...просто се запитайте защо позволяваме това ..

279

Анархист

преди 6 години

Референдума рано или късно ще случи!

278

Иванов

преди 6 години

Откога България стана територия?Това някаква шега ли е?

277

Морски

преди 6 години

Ако стане е добре.Ще живне северозапада.

276

Народния

преди 6 години

Сега когато България застава начело на Европейския Съюз, се намериха продажни чревоугодници, в съюз с най-крадливата нация в Европа. Не вярвам някой да ги държи насила, в днешно време нито визи, нито разрешения им трябват, но петно да слагат на многоуважавани Български Области и да ни излагат и предават във важен за всички Българи момент е недопустимо! И в допълнение, Защо едно сформирувание решава че може да търгува с Майка България, Дали знаеме че с Държавен Указ се казва Край качествено

275

Анонимен

преди 6 години

Вече има много случаи на емиграция на българи в Румъния. Замислете се!

274

224

преди 6 години

Не се заблуждавай че ни управляват Българи