81

Анонимен

преди 6 години

Всичко е застроено вече и Валката Симеонов трябва нещо да намаже.Суджука му е обещал.А за тази цел трябват нови терени.Втори лифт-нови хотелчета,комплекси,заведения.Докато сме на власт е момента.После вече ще е късно.

80

Анонимен

преди 6 години

Защо еколозите не заведат дело срещу Валери за това, че тръби, че са "платени".

79

Bill

преди 6 години

Когато почнат да ни говорят, че нещо е стабилно, истината обикновено е точно обратното. Според моето скромно мнение.

78

Мнение

преди 6 години

Не съм сигурен, че искате да кажете, че коалицията е стабилна. Второ, може би искате да замените думата "управляваща" с "престъпна".

77

Анонимен

преди 6 години

Ако трябва да сравним водещата на предаването с Валери се вижда българка и ром

76

Анонимен

преди 6 години

Борисов все повече заприличва на престъпник.

75

Анонимен

преди 6 години

Най-после и един странджата се намеси да ръси глупости.Без него щяхме да си зациклим на една и съща тема,а той ни внесе известно разнообразие,за да задоволи духовния си глад и неудовлетвореност и не само.Странджа,послушай съвета ми и си купи една секс кукла.Може да ти свърши работа.

74

протестиращия

преди 6 години

е тоя е верно адски Т Ъ П :) просто си е глупав като *** ... :D

73

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Коалицията е стабилна - и всичко е точно... - защото снощи правих Кекс...

72

До 66

преди 6 години

Ти добре ли си?Някой дошъл от някъде си в Банско,а ти с цялата му екипировка го пращаш в Добринище,щото не било далече,само на някакви си десетина км.Еййййй,тоя народ,не 80%,90% е д*е*б*и*л*е*н.

71

Анонимен

преди 6 години

Ми ще е стабилна. В това не сме се усъмнили нито секунда. Когато едни крадци се съберат с други тогава се получава коалиция Герб-Патриоти. А сега и турската мафия напомни, че и тя е в играта. Правителството е бетон. Борисов може да не дига кръвно.

70

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Новогодишното пожелание на ген. Решетников към позитанци е всяване раздор в управляващата коалиция...

69

Дея

преди 6 години

и на малките деца е ясно че протестът на еколозите е политически. Зелените и Да България искат да се намърдат в нов парламент, а под шапката на подобни каузи увличат и обществото. Никой с мозъка си не би отишъл да протестира с тях без значние какво мисли за лифта. Лично моето мнение е, че лифт трябва да се направи, но темата се преекспонира от зелените с друга цел

68

Анонимен

преди 6 години

Коалицията е стабилна, държавата е стабилна...стабилно на парчета май.

67

Анонимен

преди 6 години

Тва е ли е България , избрахте си славянизиран/побългарен ром за Вице , никой не му задава въпроса от страх "Защо толкова много прилича на ром?"

66

Анонимен

преди 6 години

Забележете кои други,освен в София,бяха организирани за протест-Варна и Русе!Бас държа,че на варненци и русенци не им пука дали ще има втори лифт в Банско,но като някой дава някой и друг лев защо да не потрамбоват из стъргалото или чаршията или както там му викат.

65

художника

преди 6 години

До До 55Ми за това ми е думата. Да се пренасочи потока към Добринище. Само 10 км. е разстоянието и няма да има струпване на хора на едно място УМНИКО !!!

64

Анонимен

преди 6 години

676

63

Анонимен

преди 6 години

До 50 - Ромските банди, които изсичат горите са работа на държавата. Срещу тях не може да се протестира - те могат да бъдат спрени само със сила. Ако сила се приложи от частни лица това означава гражданска война, а това че тези банди съществуват вече 26 години говори доста за самата държава и нейните служители, които освен рушвети от дървосекачите взимат заплата, която ние им плащаме.

62

До 55

преди 6 години

"Художнико",точно за това се налага втори лифт,защото Банско е презастроено и се струпват много хора през зимата,които не могат да бъдат обслужени от един лифт.Трябва ли да ви се обясняват елементарни неща като на м.а.л.о.у.м.н.и.ц.и.