25

Анонимен

преди 6 години

Президент се става само с разрешение на посолството. Мая в одобрена от посолството, но е от последните резерви, едва ли ще стане, няма класа колкото и да се напъва колкото и да я пудрят медиите пак по нареждане на посолството.

24

Анонимен

преди 6 години

Първо искат права а после властта

23

Жоро

преди 6 години

Крачка назад към Президентския пост след 4 години.

22

Жена

преди 6 години

Права е Мая Манолова. Жените не са длъжни да правят секс с мъжете си и могат винаги да отказват. Истамбулската конвенция гарантира на жената, че ако мъжът настоява да прави секс с нея когато тя не иска това ще се разглежда като изнасилване.

21

Анонимен

преди 6 години

За защита на жените си имаме Конституция, имаме си Наказателен кодекс. Ако имахме и добра правосъдна система няма нужда от никакви Истанбулски конвенции. Третия пол никога няма да го приемем. Доста държави не са го подписали. Ама ние трябва да правим всичко, за да угодим на Брюксел.

20

Хюго Бос

преди 6 години

Точно така. Всяка конвенция има законово задължение да бъде вкарана в законодателството. Какво стана с конвенцията за малцинствата? Цганите се разхождат бвзнаказано. Отново има новина за цгански терор с брадви. Захариева излъга най- нагло. Има изискване в детската градина да мътят главите на децата и да стант луди като в Швеция- да пикаят всички седнали и в училище да не се говори за тя или той и да има общи тоалетни.

19

либерал

преди 6 години

системата ще се самобалансира от самосебе си.

18

Хюго Бос до13

преди 6 години

Ти глупав ли си или така си питаш? Един гей може да Влезе в сграда и изкачи до 8 етаж, но един инвалид не без специални рампи...И защо трябва са съм толерантен с един кой ми навира сексуалната си ориентация? Здрав, прав и си търси привилегии, щото не става за нищоМайка му не го ли е научила че това не е за пред хората?

17

Хюго Бос

преди 6 години

Добре, де, защо 11страни не са я приели, източноевропейски такива и които не искат ислямски башибозук? Какво лъжат нашите държавници. Хора, тези не се и крият вече- лъжат ни в очите. Едно говорят, а излиза точно обратното.

16

(не)случаен минувач

преди 6 години

Ами че то жените, които искат да правят секс за пари си имат име. Какво общо има истанбулската... тъй де...

15

калерги

преди 6 години

няма да казвам какво мисля по темата, защото ще ме обвинят в използване език на омразата и ще ме изтрият дори!!

14

Анонимен

преди 6 години

Инвалидите на правят инвалидни паради по улиците облечени само по прашки и закичени със паунови пера в задниците.

13

Анонимен

преди 6 години

Значи може да сме толерантни с инвалидите, но не и с гейовете?

12

ха-де

преди 6 години

Никога не е късно да станеш за резил

11

фалшиви новини

преди 6 години

Напишете в Гугъл "Кардинал Джордж Пел" - за това подготвят децата ви!

10

к0нсерва

преди 6 години

лъжат ви в очите, децата ви от следващата година на база тази конвенция, ще почват да ги учат, че да си гетеросексуален не е нормално, някой момченца и пенисите ще си отрежат на база предаденото им в училище!!

9

Анонимен

преди 6 години

Третополовите настъпват!Купиха и продажната Мая. Тя първо се продаде на ГЕРБ, сега на всеки, които може да й плати!

8

:):)

преди 6 години

че кой е накарал гей да не е гей. Но гейивете станаха нагли и почнаха да парадират с тива. На мен кат ми е голям дай да взема да го размахам щото сексуалността не требе да се ограничава. Каквото искат да правят да се съешават но да си го правят пи къщите под юрганите.

7

Някой си

преди 6 години

Нямам нищо против избора им, но да ми го навират ежеминутно какви страдалци са, да ми правят паради и да демонстрират открито, еми няма как да стане да ги приема. Искат и децата ми да ги приемат и то не на база свободен избор, а насила да им наложат свободните си разбирания. Еми няма как да стане.

6

Анонимен

преди 6 години

Ако някой още не е разбрал - в момента сме 2018г. Все повече хора почват да живеят без задръжки и да правят това, което искат и това, което ги привлича, без да им пука за мнението на хората. Гей - гей, оставете ги да са си щастливи с избора си и се примирете с това, че са си общество. Живейте си своя живот и му се радвайте.