43

Анонимен

преди 6 години

Нормално... жените повече гласуват за демократите. Питайте мъжете и ще излезе, че не могат да дишат хилари. За републиканските избирателки, Барбара и Лора Буш са доста по близки естествено. Иначе Мелания е най хубава от всички, повече прилича на жените с които Бил се опитваше да забрави звяра с които се налага да живее ; )

42

добре съм не

преди 6 години

и те си имат ,,двойнички,, или фотошопа е ,,дъбест,, не

41

Бащата

преди 6 години

с тези паяци по Белият дом ужас красота изстрадали жени като бруни мелания и т.н много са щастливи късметлийки майки преди всичко а това е важно една жена ,,бита пребита употребена захвърлена,, да не губи сърцето на жена да остане майка винаги добра това е не

40

Ася

преди 6 години

Пука й на Мелания...От Украйна да станеш съпруга на президента на САЩ си е постижение

39

spravedliv

преди 6 години

Melaniia krasiva jena.Hilari i Mishel grozni,zlobni,zaveslivi babichki.Na 100%

38

Анонимен

преди 6 години

Абе тази не е кой зае како красавица. Как хилари на млади години е била по-добре. А и на обамата булката я бива.

37

Анонимен

преди 6 години

Ами като анкетират предимно там, където се знае, че живеят хора с леви убеждения, разбира се, че резултатите ще са такива!Аз гласувам за Мелания!

36

Анонимен

преди 6 години

ДУМАТА "ПРАХ" в заглавието е от мъжки род, неправилно е членувана.

35

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

34,Аз не уважавам английската кралица, защото е нищоправеща в тежест на обикновения английски данъкоплатец. Но казвам, че това не е модно ревю в което всички трябва да се възхищаваме от Мелания, Кейт Мидълтън и Бионсе. Това е класация за най-обаятелен и харизматичен,което е съвсем съвсем друго.

34

Либерал

преди 6 години

Здравейте! Ето ме отново и мен :))) За мен лично класацията трябва да стои така:1. Г-жа Клинтън 2. Г-жа Обама За съжаление, либералния свят претърпя тежък удър със загубата на Г-жа Клинтън... за мен даже не е загуба, а ГРУБА намеса на фашистки рускоговорящи елементи в изборите! Това е вън от съмнение! Срам за Америка и за отказа им да помогат на хора в нужда!Но да гледаме позитивно! С нас са Великата германска Канцлерка и Френския Президент Мосю Макрон!Моралните лидери на свободния свят!

33

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die WahrheitИ какво буди в теб английската кралица?Аз лично сред публичните личности, по сива мишка от нея не познавам.

32

fdsfsdf

преди 6 години

Може да е всичко, но Мелания е по-хубава от Хилари и Мишел.

31

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Вие наистина ли мислите, че авторът нарежда Опра Уинфри, която гони деведесетака до Мелания по сексапил?? Ако е така, сте яко "надрусани".

30

Виж ти

преди 6 години

Аз знам как Мелания може да накара пресата да обърне класацията. - Като започне като Тръмп да туитва призиви за преврати из разни държави по света. Това придава сериозност и загриженост за демокрацията, а пресата тия неща много ги обича. Трябва да се учи и от Килъри, може да ползва за пример някои от крилатите й фрази, като - "Дойдохме, видяхме, той... умря" - за Кадафи, или - "Не може ли просто да го убием с дрон?" - за Джулиан Асанж, криещ се в посолството на Еквадор в Лондон.

29

Кико

преди 6 години

До Додо: Браео Доде! Както винаги ги целиш в десятката! И да, Мишел Обама е трани!

28

Анонимен

преди 6 години

Сащ са привлекателна дестинация за сатанистиблагодарение на подобни класации .

27

Анонимен

преди 6 години

Обикновена завист!

26

Анонимен

преди 6 години

Мишел Обама е трансджендер -- не трябва да е в такава класация .

25

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Не бъркайте сексапила с популярността и възхищението! Мелания Тръмп безспорно излъчва най-много сексапил. Но за мен лично майка Тереза будеше не само възхищение, а възторг и възхита, което Мелания не може да събуди у мен! За да си харизматичен не е непременно необходимо да си сексапилен или красив или млад. Не напразно се споменава английската кралица. Но нашите кочове това не могат да го схванат, за това налитат на червено!

24

Додо

преди 6 години

Хаха! Соросояднитe публикации идват с цел да си изкарате прехраната, това е ясно! А иначе, да се сравнява Мелания с траверститa Майкъл Обама, или със грозната, депресирана, дерайлирала и тотално луда вещицa Хилари Клинтън е просто несериозно и дори не е смешно. Но, какво ли не сме виждали....а, и да не забравяѝте да ни напомните, че Хилари води пред Тръмп с около 90% на изборите, че отдавна не сте го писали!