10

Помним

преди 6 години

Жена ми пише дипломна работа за кризата и намери изказване на Станишев онлайн от 2008: Стабилни сме, криза в Бг няма. Очакваме ръст от 7%. Та така

9

Осман

преди 6 години

Ако чуждите хипермаркети, аптеките и банките са икономика. Услугите не са икономика. Индустрията, реалното производство и износа са икономика. Това да внасяш суровина отвън и да произвеждаш за вътрешния пазар също не е индустрия. Единствената 'индустрия' в България са гypбетчиите които пращат пари и еврофондовете. Но всичко е до време.

8

Българина

преди 6 години

Антуража на герб оцветява пейзажа с цветна гейска дъга, но еврейската реалност на фед ще ни настигне за пореден път. Докато има фед ще има глобални рецесии. Защо като има рецесия в еврозоната или азия тя не е световна? Защото не печатат пари които да вкарват в акции на тесла, фирма бе 1 долар печалба но струваща колкото форд само в сащ са възможни такива просто тии

7

Х

преди 6 години

Този наред ли е? За какви икономически показатели приказва? Какво означава ИКОНОМИКА??? Икономика имахме преди 30 години,а сега имаме грънци - унищожени производства,индустрия,заводи и т.н. Момче,прочети си добре фактите за разграбването на България и сравнявай преди и сега,тогава ми кажи къде се намираш!

6

Анонимен

преди 6 години

Не е лошо тоя да не споменава Китай, че цялата ни мижава икономика е колкото тази на едно средно китайско село иначе е видно ставаме все "по-добре".

5

Крейзи Хорс

преди 6 години

Тоя компетентните органи да го прибират, сам си задава въпроси и сам си отговаря.

4

вярно ли е

преди 6 години

Засилиха нещата на задна скорост.

3

истина е

преди 6 години

България е под дъното вече 28 год.,и сега продължава да копае под него !!!!

2

(-_-)

преди 6 години

Икономическо изпускане на био-газ единствено може да дойде от пропадналата ни икономика, която произвежда по-малко от един неголям китайски град..

1

Анонимен

преди 6 години

Тоя откъде го изкопахте тоя е финансист, колкото аз съм професор по ядрена физика ако САЩ се срине в рецесия целия свят ще фалира освен СК.