20

Анонимен

преди 6 години

На тези убусници няма ли да им взимат централката. На аБВТо веще им я взеха

19

асен

преди 6 години

Браво , това всъщност е завоалиран начин да се узакони безнравствеността и содомията и не трябва да се ратифицира ,ако се одобри на държавно ниво ще пострадаме всички , защото държавата сме ние !!!!!

18

Анонимен

преди 6 години

А ще можем ли пак да си робуваме на стереотипи и да си умираме по пътищата ? Също да шлякаме менте ракия да слушаме чалга и да се правим на традиционалисти лицемерно.

17

Гого

преди 6 години

Всичко е от ясно по -ясно , природата е отредила два пола , трети междинен липсва. Какво има за решение и умуване ? Ако " великите мислители" по върховете горе въведат поредното недомислие , ще загубим и малкото останал морал в младежта у нас.Да се мисли за бедстващото състояние на народа , а не да се бяга от ежедневните проблеми.Темата " Трети пол" , е начин за бягане от разговори за народната мизерия.

16

Анонимен

преди 6 години

Щом такваз мощна и многочислена партия като сегашното сдс е против, нема начин да не са прави!

15

Анонимен

преди 6 години

Кои бяха сдс?! Това недоразумение не е фактор! Имат по-малко членове от мен в инстаграм!

14

Селянин

преди 6 години

А имаш ли цел и посока, къде ще ходиш не дрогарю току що ви отнеха правото на самопределяне и си оставате същите червени каскети всички по калъп. Всъщност ако искаш да вървиш напред съветвам те да идеш на запад там има доста гейове и всекакви за туй при тах живота е шарен Иначе ако искаш си робувай на някакви феодали негейовепатриоти и суджукари.

13

:):)

преди 6 години

за СДС не знам,но оназ очилатата външна министърка вчера се хили мазно и се усуква като червей с таз конвенция.

12

Анонимен

преди 6 години

Какво СДС?Нали я закриха?Да закрият и ДПС-то и да вървим напред.

11

Анонимен

преди 6 години

Окончателно удариха дъното!Тъй като реално и на практика не съществуват, това, което им остава, е да яхнат патрЕотичния дневен ред... Та дано някой реши, че са смислен политически проект. Толкова сте жалки!

10

Анонимен

преди 6 години

Доживяхме най-накрая нещо смислено да се чуе и от СДС-то.

9

лупакривогледа

преди 6 години

Между другото тази конвенция превръща жените във враг на обществото и забива още един пирон в ковчега на БГ раждаемостта чрез страх от общуване между половете или как някой иска да отвори кутията на Пандора,и да убие България на всяка цена!

8

А? Кое?

преди 6 години

Кои бяха СДС?

7

реалист

преди 6 години

Няма значение кой какво мисли, важното е как ще се събуди шефа от Банкя и какво ще каже. Все повече се съмнявам, че Борисов го държат с някаква информация от миналия му живот за да изпълнява безприкословно всичко, което кажат началниците му от Брюксел.

6

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Аз да попитам по-знаещите. Този Радан Кънев нали е демократ, а пък в същото време е и от третия пол, така че СДС да е против Стамбулската конвенция някак не се връзва.

5

Анонимен

преди 6 години

Аве тез всичките,като са извън властта!Почват да взимат мъдри решения!Хеле,кат дойдат на власт...Глупост след глупост...

4

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Как ще вземаме конвенция от Истамбул. От там може само мана,фи да си вземем. И откога Стамбул стана люлка на цивилизования свят.

3

Експертно Становище

преди 6 години

Това е PR ход от квазидемократичните либерални ентусиасти! Реално са си радетели за третия пол и тансполовите същества и ако някой ден се докопат до власт ще работят за ЛХБТ булките!

2

Демократ

преди 6 години

Можем да приемем шериата и да хвърляме гейвете от някой покрив, както ИДИЛ ги хърляше от покрива. Ние СДС твърдо подържаме исляма и ДАЕШ .

1

българина

преди 6 години

Ако седесарите не знаят, америка срещу България, тяхната майка е в основата на това, нещо са се объркали. Утре козяк ще им напише самоопровержение