25

Анонимен

преди 6 години

Sram me e kakvoto stava v bg sram me sa bednite stari hora sa slepite invalidite sa gladnite deza sram me e no bg politizi deputati milionetite mutrite ne gi e sram ojadeni debeli oble4eni obslujvani ot slugi schofiori praseta sram me e no ku4eto si lae bg kervan si varvi lekarstva sa bolnite nama tap narod slaba darjava bg

24

Анонимен

преди 6 години

Polizai ili magiot mutra

23

Анонимен

преди 6 години

Да,факта,че жената е била хвърлена в кладенец,може би целта е била не да се скрие трупа,а да е трудно да се определи кога е починала.

22

Анонимен

преди 6 години

А родителите на приятеля на момичето?Да не би той да не е случаен свидетел,а някой да иска да изглежда именно така? (трябва бая да ти хлопа дъската за да убиеш 5 невинни за да прикриеш следи...)

21

Стоян

преди 6 години

Според мен жената е първата жертва , след това убиеца под афект отива в къщата и убива останалите от гняв!! Причината трагва от жената или от любов или пари!!

20

Анонимен

преди 6 години

А дали това случайно намерено тефтерче, не е подхвърлено от този който го е намерил?

19

Анонимен

преди 6 години

Пак да питам:какъв е първият съпруг на Кети?Да не е някоя барета?

18

Че Гевара

преди 6 години

Журналистите намерили тефтерчето в зоната на престъплението ,евентуално унищожавайки улики ! Смях в залата е това разследване!

17

Анонимен

преди 6 години

Ако килъра е един-то той най вероятно е от приятелското обкръжение на семейството.Били са на една маса и вероятно е упоил жертвите(това надявам се може да се установи) след което се е направил на касапин за да заблуди разследващите.Сранна теория,могъл е просто да запали къщата и да се отърве от доказателствата,а и да си отдъхнат разследващите,което пък ме кара да си мисля,че не е бил сам или точно това е целта му.Заплетен случай.Интересно жената къде е била убита.

16

Анонимен

преди 6 години

Кой е бащата на девойчето, светла му памет?

15

Анонимен

преди 6 години

Достатъчно е да видите как един от жертвите гордо позира из Фейса с Калашник в ръцете си за да станат ясни нещата. На другия пък прякорът бил "Схемата". Третия бил гадже с пандиз.

14

Анонимен

преди 6 години

Една срината дупка (с извинение) е Нови Искър и като гледам къщата в която са живеели, веднага се изключват всякакви поръчкови мафиотски (наши и чуждестранни) изпълнения. Пари в този град няма. Към личните отношения на жертвите се насочвайте.

13

Анонимен

преди 6 години

Ловджия най-вероятно. А иначе най-очевадния факт нещо отново избягва на "разследващите". Щом жената е била оставена за последна (най-вероятно нарочно за да може да присъства на цялото клане преди това и да бъде психически срината), съответно убита на друго място и тъпкана в някакъв кладенец говори най-вече, че главната мишена е била именно тя и най-много е "трябвала" да страда. Работата е била лична и яростта най-вече насочена към нея. От там нататък да търсят виновника.

12

Анонимен

преди 6 години

Психопат е този, който си мисли, че професионално убийство като това е извършено от психопат.Определиха ли кой доктор психиатър ще сложи парички в джоба си за да набедите някой случаен ,после да му платите и да го освободите като неадекватен.

11

Анонимен

преди 6 години

Такъв показен разстрел не е за главите на нашите милиционери.

10

Циник

преди 6 години

Далеч не трябва да си психолог...или полицой та да събереш 2 и 2! Още с първата статия в която казаха, че куршумите са били много - си помислих, че това не може да е 1 човек! Бая пъти ще е трябвало да презарежда...да гони жената по горите....Намалявала раждаемоста...бягали хората..В каква държава ви се налага да живеете...и да отглеждате децата си....навръх нова година...настръхвам като си помисля..

9

вече

преди 6 години

сме свидетели на точни и неочаквани убийства, неразкрити: Луканов, Е.Кюлев, Г.Илиев,И.Павлов, (+).Не зная жив ли е съпругът на Весела от БСп, който години наред бе в кома..И всички тези убийства на видни хора, извършени от НЕУЛОВИМАТА руска мафия.Професионални убийци.Обучени. Да не забравяме, че и това Ужасно престъпление : масово показно убийсто, извършено в Новогодишната нощ, а от 1.01.2018 започва БЪЛГАРСКОТО ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВО.КОйто чете руска преса, знае каква злоба се лее.

8

грфд

преди 6 години

Убиецът не броди из Нови Искър, репортерче... Мноо си зле, вервай ми!

7

Няма такава държава

преди 6 години

Може,г-н Стойчев и да нямат професианалните качества тези ,които тъпчат местопроизшестви ето да са там и да плюят семки и фасове,и да врачуват,но със сигурност ще имат изключител ни заслуги за обогатяване на колекцията на следствието с биологичен матреал,за да има на по -късен етап храна за такива като г-н Мрънкоски и за да може процеът да се точи с десетилетия,докато пролази живот и изтече давност.

6

Анонимен

преди 6 години

Браво. Този господин за пръв път от началото на тази драма казва нещо смислено.