37

Анонимен

преди 6 години

Ама какъв е проблемът , не разбрах. То, правителството нека си даде предложението в парламента! Вие пък ще гласувате против, няма да се приеме и готово - демокрация.

36

Обиден

преди 6 години

Защо отъждествявате тази жена с думата "столетница"? Тя е далече от 100-те, не съм й политически привърженик, но още си е хубава и има нещо секси в поведението й!

35

Анонимен

преди 6 години

Супер, че не са подкрепили тези глупости в конвенцията.. ама едно не ми е ясно - в нормалните държави лявото е либерално... При нас май дясното е по-либерално от лявото или ...вече май се обърках :) Под "либерално" слагам истински либералните ценности, не "третият пол" - той е тема за спор при нацитата и латентните гейове. Затова се учудвам, че "столетницата" не се занимава със заплатите и пенсиите, с хората в неравностойно положение...

34

сатана

преди 6 години

не разбирате ли, че накрая нещата ще опрат и до децата. сега гласувате - за, но утре Вашето дете може да остане само и педофили-третополови да го осиновят законно.НЕ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ПОЗВОЛЯВА ДОРИ СРИЧКА ДА ПРОМЕНТ В ЗАКОНА!!!

33

Анонимен

преди 6 години

Гласуват ли "ЗА" ше падат правителства.Това е България и тук САТАНА няма права.НИЕ НЕ ДАВАМЕ ДЕЦАТА СИ ДА БЪДАТ "ОБРАБОТВАНИ" ОТ ТРЕТОПОЛОВИ.Какво показа статистиката? 80% от осиновените деца на третиполови също стават такива.

32

Анонимен

преди 6 години

Тази позиция на БСП може да стане причина да спечелят следващите избори. Има 100 000 причини да НЕ се избира ГЕРБ. Както и БСП де, но тази позиция е МНОГО ЗНАЧИМА РАЗЛИКА! Аман от евродемократи с гейско - атлантическа продажна ориентация.

31

Анонимен

преди 6 години

Такива въпроси трябва да бъдат решавани с референдум и няма никакъв начин тази ратификация да мине без сериозни сътресения за правителството.

30

Анонимен

преди 6 години

Поздравявям г-жа Нинова! Едно изказване на място! Послушковците от това правителство рискуват да загубят властта, ако подпишат това споразумение - народът ще ги насмете! Брюкселските зелки си въобразяват, че и този път стомната ще остане цяла. Не са познали! Голямо дюдюкане ще падне, нашенецът няма да цепi басма на някакво европредседателство!

29

Анонимен

преди 6 години

До Едно ченгеЧенгетата трябва да знаят НК и НПК наизуст, за да не се наденат на някой/няколко загорели рецидивиста в килията.

28

ognyanz

преди 6 години

До "Провалилата се БСП": И тук ли се извади с това копи/пейст, което го публикуваш вече 100 пъти? Намери си почтена професия, а не тролване по сайтовете за жълти стотинки.

27

ognyanz

преди 6 години

До "бай Иван": Та значи, като откажем де подпишем конвенцията, няма да намалим обратните.А като я подпишем, няма ли да ги увеличим?А това "политически дивиденти" звучи много гербаджийски. По традиция (още от времето на СДС) всичко, което прави опозицията, се определя като "Търсене на политически дивиденти". Без значение, дали е полезно за обществото или не.

26

бай иван

преди 6 години

Абе вие какво си мислите. Че като не се подкрепи тази конвенция ще намалеят обратните ли.Будали....Гея си е гей и с конвенция и без нея.Някакви само вдигат пушилка за да трупат политически дивиденти и нищо повече.

25

Анонимен

преди 6 години

Няма човек, когото познавам, който да е ЗА тая конвенция. Не разбирам, толкова ли е трудно да се съобразиш с народа си, въпреки, че Брюксел те натиска. Ми малко повече достойнство, бе гербери!

24

No problems!

преди 6 години

До АнонименНяма проблем и министрите може да дадат пример за еднополви бракове! Сред жените министри виждам три, които може да се представят за мъже, Има и крехки особи, така че защо не се чифтосат и да викнат "Горчиво". Сред мъжете има двама, кото въртят очите, остава само да си намерят по-яки мъже. А кандидатите за одобрение на гейската конвеция са повече. Така че, г-да министри, действайте!

23

Анонимен

преди 6 години

Попринцип идеята на политиката е борба за идеали, а тия ако герб са против, те са за! Такъв елементарен театър ни въртят, че няма накъде...единствения им идеал и на двете "партии" е парата!

22

Хм

преди 6 години

Обаче ДПС ще подкрепи ГЕРБ за !Те не пропускат възможност да застанат зад(или отзад,хи-хи?)някого,ако ще са в далаверата.

21

нищо лично ама

преди 6 години

А Станишев съгласен ли е?

20

Анонимен

преди 6 години

Най-яростна антигей позиция заемат латентните геюве. Доказано е отдавна.

19

Двуполов

преди 6 години

Не само столетницата, народът не иска третополовите да имат бракове. Като гледам министрите на Б.Б поне три дамски двойки може да формират , а тези министри, които гласуваха за третополовите, да отидат в залата на НС облечени в розови роклички. Не на Дондуков1 да вдигат ръцете, а утре да се правят на мъже. Вярно, сред тях има двама, които въртят очите, ама и други искат да станат такива. Аман от прости слуги!

18

Анонимен

преди 6 години

Споко бре !!!! Какво сте скокнали срещу конвенцията? Тя вас пази, не се дърпайте. Приемането и не означава, че задължително ще ви принудят да се жените по между си, само който иска ще може свободно да го направи, а не да се криете по градинките. Пък и тя не ви забранява да си живеете и без брак. За ваше добро е. Нас нормалните и хетеросексуалните ни е все тая, тя не ни засяга.