53

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

52

истина е

преди 6 години

Президентът здраво бръкна в дупката на боко !Само Радев ще вкара *** в правият път !!

51

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 51Твоят Президент нищо не е анализирал, защото това не го може. Единственото , което го води , че не си сложи свой човек за председател на комисията .

50

Анонимен

преди 6 години

Нали някои драскачи сравняват т.н. първи дами . Ето за пример Мелания Тръмп. Мъжа до нея е милиардер и си купува всичко с собствени пари и никой нищо не и казва. Нашето Деси бедно селско момиче сега харчи държавни пари на воля даже и по концерти ходи със самолет , но държавен. Единствената жена , която ползваше държавни самолети да ходи на шопинг в Париж беше Людмила Живкова . Явно Десито ще я надмине .

49

Анонимен

преди 6 години

Законът дълго се обсъжда, той не е нещо тайно, всичките му слабости могат да се видят предварително, ако някой си направи труда да помисли и да анализира. Затова не може да се говори, че Президентът си е наумил нещо предварително. Може да се каже, че е мислил, чел и анализирал предварително. Което е нормална практика.

48

Анонимен

преди 6 години

до АманНе съдете за състоянието на народа ни по коментарите тук. Против Президента регулярно пишат хора на заплата. Плащат им, за а го плюят и да изместват темата. Защото ясно ще се види, че законите и НС са абсолютно и безвъзвратно некомпетентни продажници. Как корумпираното НС да създаде добър закон против себе си? Невъзможно!

47

Аман

преди 6 години

Много зло било това дърво бе, на всичко контра дава.

46

Луд

преди 6 години

Всички заблудени, въобразяващи си, че великият им червен президент е некорумпиран, ми мислете си. Само, че аз имам друга, вътрешна информация по въпроса.

45

ВетКо

преди 6 години

Румен задРешетников Радев - Ветото

44

Анонимен

преди 6 години

Защо да се чудим, той си го беше наумил бе, още преди да бъде приет закона! Нали е на война с Борисов.

43

Анонимен

преди 6 години

На бас, че първия осъден за корупция и в панделата ще е г-жа лъжа ***!Айде да идва новия орган и да ги почват Нинова, Р. Овч., Р. Гечев и др.

42

Аман

преди 6 години

Леле мале... какво се чудите защо сме на това дередже? Вижте половината от коментарите. Статията за какво е, те ми говорят за комунисти, Корнели и глупости. Хора, освестете се, че децата ни ще живеят навсякъде, но не и България.

41

?!

преди 6 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

40

Анонимен

преди 6 години

Герб и дпс няма да допуснат в България да има ред и законост !Те са основните стожери на режима които съществува в момента в България!Тези две партии стоят зад Пеевски и Цацаров а Цацаров пази цялата мафия в България!Така че надежда всяка тука оставете- както е казал поета.

39

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 35 Ами др. Радев си кара направо през просото и хич не му мисли , защото той е свикнал да изпълнява заповеди , а не да мисли . Наредиха му от Позитано 20 и готово . Излага се както никой друг , просто ме е срам .

38

Василев

преди 6 години

Корнелия Нинова ако има малко морал , трябва да си подаде оставката!!!Не може човек който се е облажил от РМД приватизацията, да бъде председател на партия и политически лидер!Един път е злоупотребила с доверието на работниците, защо трябва да се злоупотребява със стотици хиляди наивни граждани!!!Знам, че не е направило нищо незаконно, но в днешно време лидер без морал, е все едно министър без да е участвал корупционно, волно или неволно в обществени поръчки!Агент Марла Гибс!ЦРУ!!!

37

шматка

преди 6 години

Стига с тези комисии.Някой беше казал:Ако искаш една работа да не се свърши създай комисияНе е възможно да преборим корупцията докато не премахнем корупцията в съдебната система.Там е заровено кучето.

36

Анонимен

преди 6 години

До Кон Дьо 36 .Това е първия Президент , който няма никакви познания в обществения живот, а разбира само от строй се и преброй се. Жалка картинка . Нинова искаше да си сложи своя комисия за да не я разследват нея и нейните другари за кражбите . Да ама не.

35

Кон Дьо

преди 6 години

Браво!Това е първият политик в последните 28 години, за когото нито за миг не съм съжалил,че съм пуснал гласа си!

34

Анонимен

преди 6 години

Радев няма какво да губи, няма правомощия! Има обаче влияние и правото да говори с президентски глас.Хич да не им се церемони и да кара направо.Какво ще чака да свършва някакво председателство?! Те само да могат и веднага ще го съсипят.Телевизиите им дори не излъчиха Новогодишното обръщение към нас.Това са паразитиращи елементи, Радев и препарата трябва да бъде много ефективен.