13

Анонимен

преди 6 години

Някой по обективен журналист или общественик нека обективно , безпестрастно и безпартийно да каже какво ни даде ЕС и какво ни взе. Станахме ли по щастливи и живеем ли по добре? Колко заводи ни построи или разруши, колко пазари ни даде за селскостопански стоки зеленчуци, плодове, вино, цигари или ни взе.Какво произвеждаме или изнасяме сега откакто сме в ЕС и какво когато бехме във СИВ.

12

Анонимен

преди 6 години

Хайде тия журналисти да ми изброят защо европредседателството е важно. Първо, второ, трето. Чакам!А тъпият приоритет, които избраха? ЕС категорично има позиция, че няма да приема нови членове, даже на Украйна отказаха, какви западни балкани, каква тъпотия!!!

11

истина е

преди 6 години

България е в ЕС. само на книга и карта ,защото сме страна от от четвъртият свят !

10

Анонимен

преди 6 години

Да се предложим за 16-та република на ЕС? Сега е моментът.

9

Анонимен

преди 6 години

Ние не сме част от Европа, а американска колония.Помислете- за САЩ с визи, 95% от песните по радиата са американски, толкова са и филмите в кината и по телевизията. Повече от 50% от преводните книги са от САЩ. Имаме си американска телевизия БТВ.Политиката ни е проамериканска, а не пробългарска или проевропейска. Американското се хвали тотално и всячески, а европейското понякога и за малко. Как да се чувствам европеец?

8

Анонимен

преди 6 години

Как да се почустваме европейци като нищо не ни е европейско? От 10 години сме уж в ЕС а защо стандарта ни е като в Африка? Че те Африканците са по големи европейци. Половин афрйка се пресели в Германия. Баба им меркел им дава социал плаща ми тока водата парното квартирата и онези си живуркат по добре от европоейци. През тези 10 години от както уж ни приеха в ЕС освен по високите цени на храните тока водата парното горивата и мизерията по друго нищо не личи да сме станали европейци!

7

Анонимен

преди 6 години

След европредседателството заплатите ви ще се увеличат с 2хил евро, а на Коледа ще взимате по няколко хиляди бонуси. Съда ще си върши работата, а политиците няма да крадат. Много е важно. :-)

6

анонимен

преди 6 години

една безкраина софра ядене и пиене на всеки 6 месеца в различни дьржавислед като си има комплекс в брюксел от какьв зор хотят като *** от едно мястона друго да харчат пари и аз да купувам тяхното масло по 6 лв за 250 гртова е позор тази практика трябва да се прекрати още в софия

5

Анонимен

преди 6 години

Бетина Жотева откога е мъж? Защо аз не знам за това. А ако не е защо е журналист?няма ли в българския език дума журналистка?

4

Анонимен

преди 6 години

SRAM ZA BALGARIA-POHARCENI STOTIZI MILONI ZA GLUPOSTI,A MOGEHA DA SE DADAT ZA LEKARSTVA NA ONKOBOLNITE I BEDNITE PENSIONERI.

3

Анонимен

преди 6 години

Едно е да си председател, а съвсем друго е да си шеф.

2

Анонимен

преди 6 години

Vajen sa boiko da se hvali sa bg nikakva polsa samo islischni milioni podgotovka bg pak schte si e bg

1

Анонимен

преди 6 години

Важен за мутрите на нормалните им е през и изключение на онези, които ще висят половин година по задръствания.