28

Кратун

преди 6 години

Положението се подобрява. Преди години цифрата беше около 900 на година.

27

Анонимен

преди 6 години

KAT не са виновни, отгоре им се спуска този модел на поведение. Защото при строг контрол *** се чуства репресиран, вместо да забележи вината у себе си. Така всичко продължава по старому и резултатът е налице - касапница по пътищата. Ежедневно всеки става свидетел как в града се кара със 100 (а нещастниците на 2 гуми и без гърнета карат с доста повече), а КАТ услужливо в услуга на *** избирател се обръща на една страна. Защо?

26

Анонимен

преди 6 години

Абе вие в ред ли сте? Как държавата може да сложи полицай на всеки метър на пътя, бе?

25

Lina

преди 6 години

Факти! За съжаление това е действителността и такава ще си остане ,тъй като и вчера образите пенчо и още някой си се натоварили на хонда за 5000 лв и я разходили от Плевенско до София, след което на волана застава единия капацитет БЕЗ книжка, резултат - едни ламарини,които вчера пожарникарите разрязваха,за да търсят книжката на капацитета.

24

Анонимен

преди 6 години

Равносметката е почти по двама на ден ,ужас, трагедия имам чувството ,че дявола се вселява във все повече хора ,за повечето хора процеса е почти необратим за това поне с дацата трябва много работа ,жалко че и деца има все по малко

23

Дистрибутор

преди 6 години

Важното е ламбите да светят, даже и при 35 градуса на сянка!

22

Анонимен

преди 6 години

До бг смешкисмешките сте повече от80%,затова нищо не работи

21

бг смешки

преди 6 години

ТО само КАТ ли не работи ?!!? цялата държава НЕ РАБОТИ ...... нито 1 държавна институция не работи като хората ........

20

шофьор

преди 6 години

Евтини курсове , неподготвени шофьори , стари коли , фиктивни ГТП , неспазване на правилата , *** знаци , неработещ КАТ , ниска образованост .

19

Факт

преди 6 години

Само 678 загинали при този неработещ КАТ си е направо успех. Едва ли има друга държава по света, в която КАТ да не работи и загиналите да са толкова малко.

18

+++

преди 6 години

Логиката за повече смъртни случаи сочи, че първопричината е липсата на контрол за спазването на Закона за движение по пътищата. Няма контрол следва масово нарушаване на правилата. От масовото нарушаване на правилата следват повече катастрофи, съответно повече ранени и загинали. Вероятно над 95% от нарушенията, катастрофите, ранениет и загиналите са в резултат на липсата на контрол за спазването на Закона за движение по пътищата.

17

До 15 смешника

преди 6 години

Казваш, че чужденците са на най-ниското ниво по култура и т.н. след като те най-много нарушават правилата в България. Нали така смешнико ...

16

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че ще са много загиналите, както и катастрофите. Какво друго може да се очаква, след като 28 години само се увеличават наказанията, а нищо не се прави да няма нарушения. Непрекъснато се леят празни приказки за култута, възпитание и манталитет, но тези дето ги плямпат не искат да си отворят зъркелите и да видят, че най-много и най-опасни нарушения правят чужденците, които шофират в България, а българските шофьори в чужбина спазват стриктно правилата.

15

BG СМЕШКИ

преди 6 години

ВСИЧКО Идва от ниската кулутура на българинаа ........ който е проС като г***лош пък и агресивен ..... така си и кара ! тва е положението дами и господа ..... хората са казали пр***с народ - слаба държава .....

14

Анонимен

преди 6 години

Докато има хора, които наистина си вярват, че нарушенията и катастрофите са заради слаба подготовка на водачите, заради култура, възпитание и манталитет и че шофьорите ей, така от възпитание, култура и манталитет ще спазват правилата и няма да правят нарушения, катастрофите и нарушенията ще се увеличават, както и ранените и загиналите. Доказателството е като просто се види как е по света. Как е в държавите, в които правилата се спазват и как е в държавите, в които правилата не се спазват.

13

Анонимен

преди 6 години

Това не е нищо. Ще видите през тази година колко ще се преселят в отвъдното. Всекидневно от школите излизат неподготвени шофьорчета които са ги научили само да дават газ. Нито знаят как да се съобразяват с пътната обстановка нито знаят че на автомобила му трябва време за да спре. Щото те си мислят че като натисне спирачката и готово ще спрът! Ще спрете ама другият път като се нахендрите у някой камион. Така че убитити ще се множат щото няма държава няма закони а от това последствията са видими.

12

Анонимен

преди 6 години

Докато за смъртните случаи обвинявате КАТ - убийствата на пътя няма да намалеят!Всяко убийство е предотвратимо, можете ли да се сетите от кого?

11

Анонимен

преди 6 години

Още само около пет милиона и всичките шофери ще са аут от играта.

10

Анонимен

преди 6 години

Всеки хасан се чувства с таралясника си като един Шумахер! Само че нито има умения, нито акъл!

9

Формула 1

преди 6 години

Всеки 3-ти *** се чувства с таралясника си като един Шумахер! Само че нито има умения, нито акъл!