31

socialen

преди 6 години

Борисов няма ли да "държи" по случая една "реч", изпълнена с тъпотии.

30

А трябва да е

преди 6 години

Добре дошли в страната на бабичките и мракобесното правителство на Борисов!

29

socialen

преди 6 години

"Телевизия СКАТ", "АТАКА", "Волен Сидеров" и "Патротари" също трябва да се прибавят към "Простотия", "Функционална Неграмотност", "Кирилица", "шивница" и "Трикольор".

28

Минка Сюлемезова

преди 6 години

Това ли измислихте умните глави за мото. Добре, че сте гроб да отворите очите на евро-слепците тъдъъц. Дори едно лого не може да измислите ново та взехте назаем старото.

27

socialen

преди 6 години

"Съединението прави силата" - Тиквочите от ПП ГЕРП не са в състояние да измислят нещо оригинално. Източили са 2 милиона лева евросубсидия за ротационното председателство, за да го "измислят".

26

Анонимен

преди 6 години

"председателството ще ни даде възможност да променим имиджа на страната ни и да покажем силните си страни"Свинята поне си призна, че след 10 години управление имиджът на България в Европа продължава да е тиня...

25

socialen

преди 6 години

"Простотията" и "Функционалната неграмотност" липсват като белези на днешна България. Борисов, Цветанов и тумбата им ПП ГЕРП трябва да ги турат към "Кирилуцата", "шивицата" и "Трикульорът".

24

Анонимен

преди 6 години

И кво нито ще ни станат нормални заплатите, нито ще има нормални полицаи и съдебна система просто хиляди хрантутници ще ни висят на врата половин година после след половин година ще се преместят като ка тун да висят на врата на друг.

23

Европеец демократ

преди 6 години

Предлагам да се обединим около евроатлантическите ценности и да се изчистим от русофилите. Ние българите трябва да започнем да мразим Русия както в прибалтийските, само тогава ще ни приемат в голямото англосаксонско семейство.

22

Анонимен

преди 6 години

Евродепутати с тлъсти заплати.Ще дойдат,ще хапнат,ще пийнат,ще ги поразходят тук и там за наша сметка и после по живо по здраво ще ги изпратят в по-добрия свят,а ние ще си останем на изток от рая.

21

До 18

преди 6 години

Митко,Миткооооо,сбъркал си адресата за твоя въпрос.Попитай Лиляна Павлова дали не и е омръзнала някоя от чантичките за 18 000 лв.за да я подари на жена ти.Защото иначе ти ще и купиш такава когато цъфнат налъмите.

20

истина е

преди 6 години

Интереса ,властта и парите правят най-невъзможните коалиции !!

19

Анонимен

преди 6 години

До до 3Че кой народ вЕвропа не е пристигнал от Азия?Няма такъв.Българите са навлезли от днешнаУкрайна и северен Дунав от ЕВРОПА,а за по-рано няма никакви данни къде точноса били,а немците навлизат заедно с хуните и българите пак от там,от изток.И 90% от Европа днес са наследници на хуните,неграмотнико,не прочел два редаистория!Древните жители на Гърция и Италия баш от Азия са били,с изключениена етруските,траките,но те са изчезнали през Новата ера.Ние сме по-европейци от вас.

18

Митко Павлов

преди 6 години

..само да попитам освен монети, дали ще има чанти на Шанел, Луи Вюитон или Диор с логото и най-вече слогана отгоре, нищо лично, но на жена ми се скъса чантата, та затова питам? :-)))

17

Анонимен

преди 6 години

И тия ли с клишета започват годината? Какво съединение? Късо ли? При късо съединение тези знаят ли какво се получава? Получава се гръм трясък и светкавици! Иначе са си добре. Взимат тлъстите *** заплатки. Ползват се от привилегии хапват и пииват на аванта. Назначават си родата за секретарки. А обикновените овце блеят гледат и се чудят що е толкова дебел квадратен и с котешка глава този дето им го подават?

16

Митко Павлов

преди 6 години

СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА е супер архаичен слоган, мото и т.н. Тези укикати, които са го приели (не поръчано социологическо проучване, някакви профани проявили самоинициатива, за да се сложат и после да им платят с нещо) да *** калинки от преди 89г!?!

15

Анонимен

преди 6 години

Около кого,около какво да се обединим,че нещо не разбрах.Нахалост похарчени стотици милиони за една ротация,от която няма да станем нито по-богати,нито по-значими и авторитетни.Бедна страна,с лошо образование,послушна,която не е в състояние да отстоява собствения си интерес е достойна само за съжаление и съчувствие,но не фактор,за какъвто се смятат родните политици.

14

Анонимен

преди 6 години

Ей сега ще ни баламасват няколко месеца с това председателство докато вдигат ток,вода газ и прочее

13

Анонимен

преди 6 години

Съедининие се прави с равноправни партньори,а не с колонизатори!Връщайте ни водата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!И всичко заграбено!

12

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Много евроатлантически шум за нищо !