39

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 45Навън е хладно, пак са пуснали хаарпа от кравария!

38

Анонимен

преди 6 години

Новият майдан пак се разпалва от кравария! Но едва ли ще успее като знам каква държава е Иран. Това нито е Либия нито е Ирак нито е Сирия нито коя й да е друга арабска държава. Там бият здраво и чупят дървени тикви.

37

Анонимен

преди 6 години

Подпалвачите на войни не са се отказали. Неуспехите в Сирия няма да ги разколебаят. Все някъде ще успеят отново. Не губят надежда.

36

Анонимен

преди 6 години

Те подкрепиха сирийския народ. Сега сирийският народ е много благодарен на Меркел, Обама, Тръмп и идва лично в Германия да благодари за подкрепата. Обаче помагачите на сирийския народ ги гонят и ги пращат да се бият срещу Асад.

35

Българин

преди 6 години

Премахнете санкциите по целия свят.....това е насилие врху обекновените хора.....

34

Фен на канцлерината

преди 6 години

Слава на бундесканцлерината, всички иранци са добре долшли в Европа!!!! :))))

33

Анонимен

преди 6 години

Тръмп и Путин, и двамата, са консервативни десни политици, мразени от "прогресивните" левичари, либерали, малцинства, феминистки, третополови. Мразени от един френски президент-содомит (пада си по секс с баби) и от една бездетна бабушкера, която се облича в панталони като типична марксистка (Меркел). Само Путин и Тръмп и такива като Вишеградската четворка могат да спасят бялата раса. Факт! Болезнен факт, господа лицемери!

32

След Иран е Турция

преди 6 години

Вижте карта на близкия изток. Там от всички държави са откъснати по 1 парче. Сега време е на Иран, а после е ред на Турция. Най-лошото е че, терора ще дойде и при нас от съседката ни Турция. Ердоган издаде закон който позволява на привържениците на партията на Ердоган да убиват хора на улицата.. Които според тях са терористи и привърженици детуллах гюлем. В крайна сметка този закон се брои за гражданка война. В Турция ще е най голямата гражданка война след времето на Хитлер.

31

Анонимен

преди 6 години

Така като гледам броят на участниците в митингите в защита на Хаменей, многократно надвишават броя на протестиращите. Явно вашингтон пак е развързал кесията без да си направи сметката.

30

Анонимен

преди 6 години

Иначе мрънкят че руснаците им се месели в изборите а те какво правят? Как ще реагира Тръмп ако иран подкрепи черните протести?

29

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die WahrheitТръмп не е политик. За разлика от политици-дървени философи като Шулц които нямат един работен ден, той е създал огромна империя за милиарди. Вярвам повече на хора като Тръмп, а не на н...гри като Обама. Те са истинските прос...тки. Политиците! Всичките лъжат и мажат. Тръмп е на 70г., има ВСИЧКО и не служи на лобита. Решил е да направи нещо за САЩ, преди крадливите политици съвсем да доразсипят тази страна. Страна в която в цели щати вече белите са мачкано малцинство.

28

Анонимен

преди 6 години

"Потисническите режими не могат да траят вечно" казал Тръмп. Сигурно има впредвид Саудитска Арабия.

27

Анонимен

преди 6 години

Ти да видиш. Поръчителят на протестите най-изненадващо ги подкрепил....

26

Анонимен

преди 6 години

Василев, един Крим не успяхте да освободите, сега сте се захванали с Иран. Да не ви приседне!

25

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 22,Вие марзилками, пеете както ви е удобно. Когато Тръмпела прави нещо вам угодно, го възхвалявате, когато е против вас го плюете. Той за разлика от неговият ментор Путин (който е еднопосочен и закоравял убиец) е политическа пруст.т.тка. Там е работата, че и на двамата не може да се има вяра.

24

Анонимен

преди 6 години

С ЕРДОГАН не успяха тия кравари сега Иран бъзикат ,както върви Америка ще остане дружка само с евреите

23

ПЛОВДИВ ТЕПЕТО

преди 6 години

след като тръмп подържа народа това означава че от сащ всичко произлиза както в украйна дадоха на украйна три милиярда долара за цветната революцията.турчинов и яценюк.тези пари им върнаха в злато и съкровища на украйна.сега в иран всичи силни арабски държави които бяха против сащ са унищожени от сащ пускат милиарди в страната плащат на продавачи на родината си и започват да промиват мозъците на нароада с сащ демокрация. както беше в сирия либия венецуела и много. много.а унас новините лъжат

22

нищо лично, но факт

преди 6 години

Съвременен Иран е неестествена сплав от преобладаващо арийски народ и изповядваната от него семитска религия ислям!?

21

Анонимен

преди 6 години

СЕВЕРНА КОРЕЯ ОТ ИКОНОМИЧЕСКА ГЛЕДНА ТОЧКА НЕ СИ СТРУВА ДА СЕ НАПАДА И ЗА ТОВА НАПАДЕНИЕ НЯМА ДА ИМА САМО ЛАЕНЕ!!!!ИРАН И ОТ ПАРИЧНА И ОТ ДРУГИ ГЛЕДНИ ТОЧКИ Е ИДЕАЛЕН ЗА НАПАДАНЕ И НИЩО ЧУДНО ДА БЪДЕ НАПАДНАТ ДОГОДИНА ЩОТО ЗЕТЯ НА ТРЪМП МУ Е ВЕЧЕ НАРЕДИЛ ДА ГО НАПРАВИ!!!НЕ ХАРЕСВАМ ИРАН НО ТАМ НАСЕЛЕНИЕТО ПОВЕЧЕТО МАЙ СИ ГО ХАРЕСВА ЛУДИЯ АЯТОЛАХ И ТОВА ЩЕ СИ Е РЕАЛЕН АКТ НА НАСИРИЯ ОТ СТРАНА НА ИЗРАЕЛ(САЩ):D

20

Виж ти

преди 6 години

Иранска Нова година по хамерикански. Само две седмици след като Бой Дончо представи доктрината си за национална сигурност на САЩ, в която впрочем се казва, че САЩ, никога вече няма да се намесват за сваляне на някой режим по света... Вервайте ми!