11

Анонимен

преди 6 години

Ако беше само петрол добре,ами то цялата севернокорейска икономика е на китайско спонсориране.Затова и от Кимчо лъха такова самочувствие,китайския гръб на който се обляга е голям и мощен!

10

Анонимен

преди 6 години

А аз се чудя защо Китайците цял ден си го местят от крачол в крачол? А то каква била работата! Тарамбуката още ли не е разбрал че вече е никой? Може ли да се изправи срещу 1 500 000 000 народ? Може ли на толкова силна в икономическо и в военно отношение държава да даваш наставления? Тарамбуката си мисли че това е Китай отпреди 40 години! Тогава все още бяха със велосипедите и ватентките. Този Китай умря отдавна бе тарамбукич! Ще те свият на сърма и ще те хапнат за закуска бе!

9

SS

преди 6 години

"Заловил" ги бил на "местопрестъплението" и бил "много разочарован"...Още колко ще се се "разочарова" бай Доньо... Да не би да не знае, че Китай транспортира денонощно петрол по двойна ЖП линия до КНДР, а? Това с корабите е за сателитите. А влаковете през повечето време са в тунели. Китаецът добре го е измислил... Янките може само да наблюдават

8

Антиседераст

преди 6 години

Ким вече подготвен за демократичен изпреварващ удар.....

7

123

преди 6 години

Тръпчо е недоволенЧе Ким имa големи бузиМaлкa пиишкaИ големи рaкетиИ е голям хaкер

6

Анонимен

преди 6 години

Бе кой ги бръсне тия американците занещо ? Само такви пропаднсле дръжави кат нашта

5

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 6 години

Китай не продава петрол на Корея, не нарушава резолюцията на ООН, прави бартер за злато и други такива, или се прави че не вижда контрабандисти и мафиоти - правещи пари от това :)))Ердоган години наред взе петрол от Иран за десетки милиарди долари, правеше бартер за злато , и се гордее с това. САЩ се бяха принудили да сменят резолюцията - и добавиха, че не може да се прави бартер със ценни метали. После се оказа, че самите те направо си го купуват от Иран, и какво, съдиха някаква банка и нищо

4

Майстор

преди 6 години

Ким и Китай си ГО преместиха в другия крачол....

3

Анонимен

преди 6 години

Две суверенни страни търгуват помежду си. Какво е смутило рижавата ***?!

2

Анонимен

преди 6 години

Тръмп нямай доверие на Китай те са като цяло хлъзгави хора, но не приемай съвети от Хенри Кисинджър, защото той ги направи това което са . кисинджър гениално наложи петродолара след падането на златния стандарт, но се провали с политиката към Китай .

1

Анонимен

преди 6 години

Прасчо.