85

Анонимен

преди 6 години

За 44-тия президент на САЩ наистина ли е казала афроамериканец или е рекла црън ша бъде.

84

Анонимен

преди 6 години

Ванга квото е познала вече е станало еми нормално и аз да изредя 1000 предсказания се 50 ша станат

83

Lan

преди 6 години

66,Ванга има познаваемот 27%, което е много повече от нормалните за всеки човек 2-3%...но и тя не е Господ. Бъдещето не е строго фиксирано, за да може да бъде познато.

82

Иво

преди 6 години

Че Доналд Тръмп да не го взимате на сериозно за президент.Много добре си е познала бабата

81

nqkyv si

преди 6 години

то който и каквото и да предрече винаги шанса е 50/50 или ще стане или не нищо впечатляващо

80

Вангу

преди 6 години

Що си мислите ,леля Ванга е сбъркала с 44 президент.Вземете намерете истинските думи на леля Ванга и ще разберете точно какво е искала да каже за тромпетчо.После ще разберете и за Слънцето и Луната,Венера....така правите рекъл казъл тълкувате и си пишете квото искате...Абе я .....да ви отварям очите.квото стане туй ще е.дано спре алчността на хората .....а дано ....

79

anonimen

преди 6 години

dado Vlai4o e bil mnogo po dobar i ne evzemal i edna stotinka za razlika ot taq i e lejal v zatvora za6toto otkazval da gleda na golemcite

78

ХХХ

преди 6 години

Откъде пък е чула за Венера? Тя беше една...... на ДС

77

Анонимен

преди 6 години

"Позна идването на Обама, ударите от 11-и септември"Добре, и да речем, че е познала. Какво от това ? Нито помага, да се предотврати нещо, нищо шпомага, да се подготвиш и нагодиш спрамо него ... ?

76

Анонимен

преди 6 години

Светът трепне и пита ... Кой тоз свят бе ?

75

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

ВСЯКА ДЪРЖАВА ИМА СВОИТЕ " ГАДАТЕЛИ " И ВСЯКА ДЪРЖАВА ИМА ИНТЕРЕС ОТ ТЯХ ! МНОГО ПАРИ СЕ ПЕЧЕЛЯТ ОТ ТОВА , А КЛИЕНТЕЛАТА Е НАЙ-ЧЕВЕ ОТ РЕГИГИОЗНИ ХОРА ,ВЯРВАЩИ ! НЕ СЛУЧАЙНО НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА НЕ ПРАВИ АНТИРЕЛИГИОЗНИ ПРОПАГАНДИ ЗА ДА НЕ СЕ ОТВОРЯТ ОЧИТЕ НА ХОРАТА ! АКО ХОРАТА СТАНАТ МИСЛЕЩИ СЪЩЕСТВА ,ТОГАВА И ГАДАТЕЛИТЕ ЩЕ ЗАГУБЯТ И ДЪРЖАВИТЕ ЩЕ ЗАГУБЯТ ! А НА ДЪРЖАВИТЕ ИМ ТРЯБВАТ ПАРИ И ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТЕЗИ ПАРИ ИДВАТ ОТ ТАКИВА НАИВНИЦИ ,КОИТО ПЛАЩАТ НА ГАДАТЕЛИ , ПОПОВЕ ,ХОДЖИ И ПРОЧИЕ !

74

Анонимен

преди 6 години

До добре си спомнямАма поне са си поживели :) ,.. А и за тях е свършило вече, то като нямаш пари, живот ли е ...

73

Анонимен

преди 6 години

Така наречената врачка е била ценен сътрудник на ДС. Затова и толкова я тачеха в СССР, а сега в Русия. Един вид техен кадър. Даже филм и спретнаха.

72

Милена

преди 6 години

До колкото си спомням православната ни църква не приэна Ванга эа пророчица!!! Според мен, тя ще си остане една обикновена неука жена шарлатанка, или вещица!!! Реално погледнато, по "онова време" клиентелата и беше само от елита!!!! Болни обикновени хора с години чакаха да ги лекува или да се доберат по някакъв начин до нея!!!

71

Анонимен

преди 6 години

Някой, който да е успял да предотрати трагедия или да е помогнал някак си на някого, благодарение на враческо предвсказание ? А, ко ? Не ? Така и очаквах :)

70

дедо Ташунко

преди 6 години

Благодаря за бисерите, които са поръсени тук. Смях се от сърце! Не случайно в библията е писано "блажени са вярващите и нисшите духом и тяхно е царството небесно..." Ловки драскачи са на принципа "мижи, да те лажем". И на Нострадамус приписват всевъзможни "прозрения", само че едва, след като се случат... Весели новогодишни празници и хич да не Ви пука от гадателите и инфлацията.

69

Тра-ла-ла

преди 6 години

ГЛУПОСТИ за невежи...Покрай нея бяха много алчни хора и това е обяснението.Те и сега се мъчат да печелят-с шарлатаните,като спекулират с врели-некипели...Нали така Митко!АКО осиновителката ти Евангелия познаваше,щеше да те предупреди,ЧЕ не можеш да шофираш и нямаше да се блъсне в онзи ТАНК при Кресна...

68

ДРЪН ДРЪН ГАДАТЕЛИ

преди 6 години

ТЕ АКО ПОЗНАВАХА ЩЯХА ВСЯКА СЕДМИЦА ДА УЛУЧВАТ ШЕСТИЦИ ОТ ТОТОТО И НЯМАШЕ ДА ЧАКАТ НАИВНИЦИ ЗА ДА ГИ ЛЪЖАТ И ДА ИМ ВЗИМАТ ПО 20 ЛВ.

67

Анонимен

преди 6 години

отишъл един човек на гадателка, почукал на вратата и чул от вътре: "Кой е?"казал си "егати гадателката" и си тръгнал ...

66

Анонимен

преди 6 години

5000 предсказания по години ли е направила?дайте списък, искам да видя какво е казала за 3500ната примерно :))