47

Анонимен

преди 6 години

Спомням си как в София гостуваше една дама, първият директор-жена на Скотланд ярд. Кеворк много внимателно я попита за "Случая Марков", на което дамата отговори, че била чела във вестниците. Наместо да каже: "Такива бяха времената, бяхме врагове. Нормално!".Как да им повярваш, като съчмата беше от 0.3 до 3 мм в диаметър и показваха нещо кръгло уж на растров електронен микроскоп, ама без калибровка, така че би могло са бъде и топка! И откъде могат да бъдат сигурни, че рицинът ще попадне до съд

46

Анонимен

преди 6 години

Така изчезнаха и снимките и документите за ,,кацналите на Луната ,, американци .

45

Анонимен

преди 6 години

Замитат си мръсните дири! Защото истината е страшна! Театрото с двойния агент Георги Марков си изигра ролята, а Агата Кристи се върти в гроба си.

44

дедо Ташунко

преди 6 години

Кой уби Патрис Лолумба?

43

Анонимен

преди 6 години

Георги Марков е агент на дс , който минава от другия лагер когато е изпратен на мисия в англия ... и си получава заслуженото като всеки предател

42

Минувач

преди 6 години

Георги Марков е един предател! При това от близкото обкръжение на Т. Живков. Отишъл е в Англия да плюе по България, какво очаквате, получил си е заслуженото!

41

на всеки километър

преди 6 години

до кога ще ни залъгвате/занимавате с тоя?

40

факт

преди 6 години

Англичаните са го убили а обвиниха нашите и съветските служби идеално активно мероприятие подето от нашите предатели.

39

Анонимен

преди 6 години

По добре анализирайте настоящия гербераст - демократ със същото име, който високопарно се изказва и хич не го е срам, че е един мухъл.Точно за него споменаха, че е един от юнаците наритали и недопуснали на трибуната на първия голям митинг на СДС ноември 1989 г. истинския дисидент, лежалият повече от Мандела в тоталитарния затвор - Илия Минев.Желю и Георги Спасов разпоредили да не се допуска и момчетата го сритали. Времето е тяхно.

38

Анонимен

преди 6 години

Колко удобно... но това няма да залича историята, въпреки опитите за подмяна.

37

до Петров

преди 6 години

Какви европейци? Всичките така наречени македонци ще стана албанци!

36

Анонимен

преди 6 години

Ами МИ 5 е усетило, че е комунистически разузнавач и го е убило, като е приписало работата на Кремал! И нашите умни и красиви 25 години са щастливи, че уж българите са го убили и така да критикуват бай Тошо!

35

Анонимен

преди 6 години

Половината коментари наричат Марков доносник и предател. Т.е. слугите на КГБ и на Москва са патриоти. Отврат!!!

34

Петров

преди 6 години

Македонските ***....гали се правят на европейци. На развален сръбски които шумадийците им измислиха като език.

33

Анонимен

преди 6 години

Коренът на думата "предател" е "предел", което значи межда, граница. Когато си преминал нравствената граница си предател или както е модерно сега да се казва ренегат. Предателя е предател и за двете страни. Няма значение кой го е убил. За това честният човек уважава опонента си, дори да не споделя убежденията му. Примери в последните 28 г. колкото щеш. Всички се сещаме за кои иде реч.

32

Анонимен

преди 6 години

Агент на ДС, с всички привилегии в България и чужбина. Вербували са го от друго място и сменя плочата. Днес се вижда колко много организации плащат за дейност на активисти.

31

Анонимен

преди 6 години

Измислен герой!

30

Калина

преди 6 години

Цитирам: "Георги Марков не е убит, а е починал от сепсис след одраскване от котка." - тази версия за смъртта на Марков лансира родният експерт медикът Александър Алексиев

29

Демократ

преди 6 години

Очевивидно агентите от остатъчната мрежа на тодорживковистите са проникнали в секретния отдел на британските тайни служни и са откраднали и унищожили документите, за да не се разкрие истината, че диктаторът Тодор Живков е заповядал да убият демократа Георги Марков.

28

мАРКОВ

преди 6 години

И ета твая болшая ШУТКА!