43

некадърници

преди 6 години

До полицайТипичен пример за некадърност и простотия,изобщо знаеш ли какво значи престъпник и в какви случай можеш да наречеш някой престъпник?!срам и позор ако си полицай не си за системата,както останалите 80%

42

1

преди 6 години

До Анонимен"Една жена каза", но дали е истина?

41

полицай

преди 6 години

До бреей набираме кадри. ела и ми/ни покажи как се работи. аиде, що само се пениш в панелката за компа. ела.. ако не си престъпник де..

40

Анонимен

преди 6 години

На сайта на МВР няма обявени такива места. Само си дрънкат глупости, за да баламосват стадото.

39

Българин

преди 6 години

До бреей и дpугите мpънкащи.Много знаете да мрънкате, да сте компетентни по всички въпроси. Като толкова знаете ако можете станете и вие полицай ако ви стиска. Като сте толкова недоволни защо не направите нещо? Отидете пред министерски съвет, народно събрание или правосъдното министерство, където там точно питайте защо не се осъждат крадците и "бизнесмените" а ги пускат?

38

бреей

преди 6 години

До полицайЗащото там където работиш не си отишъл на сила а доброволно и си длъжен да работиш както всички хора,ако не искаш да"търчиш"напусни други ще"търчат"/работят/нали....

37

полицай

преди 6 години

До това екато сте решили че нищо не правим, защо само ни търсите и се оплаквате? отпишете ни и спрете да ни викате. аз лично няма нищо против да НЕ търча на 20 обаждания на смяна... честита коледа.

36

това е

преди 6 години

До полицайУважаеми колкото и да си пишеш хората вече ви нямат доверие и им писна да плащат на едно съсловие което е срам за държавата,вижте се как се държите и как изглеждате да не говорим че не работите както тези който ви плащат очакват,реформи трябват реформи и на мисленето на полицаите.

35

Анонимен

преди 6 години

Ще търсим крадците след нова година. Отсега да го знаете.

34

Анонимен

преди 6 години

31, с "интелигентния" ник - отговарям ти "къде съм я видял тая численост - никъде! Но я чух с ушите си от твоя кумир Цветанов! На гръб да си го носиш, у гора да ходите, на трънки да се плодите! От мвр файда йок! Всеки лев там е хвърлен на вятъра!

33

полицай

преди 6 години

знаем ги кои са. за кво да ги ловим? с 12 присъди и съда ги пуска на другия ден отново. лаете по грешното дърво. ние си вършим работата, ама за ква файда?

32

Служител

преди 6 години

Малко хора се замислят, че в МВР работят гранична, жандармерия, 112, пожарна и......Реално нац. Полиция я има я не 13 000 с пол. правомощия в национална. 1 на 530 смях.

31

mntjkb

преди 6 години

До Парадокс на мвр 24И къде ги видя тези 55000 полицаи ? Даже и с администрацията, която е в пъти повече от полицаите нямат толкова. А реалната бройка на полицаите не е дори една четвърт от тази умнико. Ей за това не се виждат полицаи по улиците, защото просто няма, но такива като теб дървени философи винаги много и всичко знаят.

30

Katkarjali

преди 6 години

Vse edno policaite da tarsiat sebe si...:-) pavlikeniiii...:-)

29

Ха де

преди 6 години

Няма как да следим за обществения ред, да пазим домовете от крадци, да следим за нарушители на пътя и да си вършим всички други основни задачи едновременно. Разпределяме полицейските сили максимално добре, за да можем да покрием всичко, но не сме всесилни", обясниха от "Национална полиция".Толкова за 1.5 милиарда от данъците, и още 2х токлкова от рушвети, контрабанда, канали, измами, сводници и други странични дейности. Не можели повече :)

28

Анонимен

преди 6 години

ооо има как... казва му се превенция ... само като една идея викнете ги всичките на справка в полицията по празниците и ги задръжте в чакалнята по 24 часа докато ги обработите.

27

Chilik

преди 6 години

A mojeshe da sa razbiti pone 1200 polucaia li?!

26

Анонимен

преди 6 години

Събуждам се в нас и Гледам Некви Двама Тършуват.-КВО ПРАВИТЕ БЕ?!:ВИКАМ ИМ-ТЪРСИМ ПАРИСтанах и Започнах и Аз да Търся.

25

Az

преди 6 години

Докато в тази система се влиза с връзки,подкупи и рушвети не очаквайте качество.Те са платили,за да са на държавна работица със сигурна заплатица.Кадърните и тези, които работят това защото го искат,се смилат от системата и губят желание за работа,когато виждат как разни тумбаци,шебеци и любовници се издигат и *** на топло в някоя канцелария.

24

Парадокс на мвр

преди 6 години

Около 55000 души, служители на мвр, търсят около 200-300 крадци и нема резултат! За какво говорим?!?! Защо изобщо получават заплати тия шашкъни???