58

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА а а , руши ,руши ! Преди три-четири седмици разруши,СИРЕЧ ЗАТВОРИ , пожарната в Бойчиновци И ВЧЕРА ИЗГОРЯ БЛОКЧЕТО ,ЩОТО ПОЖАРНАТА ДОШЛА СЛЕД 40 МИНУТИ ...ОТ МОНТАНА .....РУШИ ТА ПУШЕК СЕ ВДИГА . БОЛНИЦИ ,УЧИЛИЩА, ЗАКРИВА ,СИРЕЧ ,РУШИ .

57

Българин

преди 6 години

В София има много красиви девойки, това е абсолютен факт!

56

Анонимен

преди 6 години

Боико строи не руши вижда се с невъоражено око

55

Край

преди 6 години

За да стане София европейски град - кмета трябва да има топки като попски круши. Хем да са негови. И трябва да изкара кочана с глобите и да вкара в прави път милите ни съграждани. Фандъкова я е страх че ако го направи - няма да я изберат пак за да раздава обществени поръчки. Сигурно няма.

54

Край

преди 6 години

В София влязоха доста пари и това си личи. ОБАЧЕ Общината не ще да започне да изисква от гражданите и да НАЛАГА ред. София ще стане европейски град когато:1. няма кола на тротоар - нито една;2.до кофите за отпадъци няма НИЩО и капаците им се затварят;3. фасадите в центъра се измажат и боядисат;4.няма кучешки бижута по тротоарите и куче без каишка;5. градския транспорт получи предимство пред личните коли на всеки светофар и стане редовен;6. се разкарат недостроените сгради от соц. времената

53

Анонимен

преди 6 години

фандъкова й разказа играта на София

52

Анонимен

преди 6 години

До гогоНе се прави на умник,ами погледни Черноморието,промишлеността в страната,частния бизнес,данъците,та ако ще и мотиките(селското стопанство),всичко отива към София.Дори парите за тясното метро в София са взети от парите предназначени за влаковете и влаковата системата в страната,умнико!

51

Анонимен

преди 6 години

София расте като болен от акромегалия. Расте като безкраен тумор, който разрушава градската среда.

50

МaйМyнaтa

преди 6 години

До АнонименАми цeнзypa е, кореняко. Трябва да бъдеш възпитан, като....истински софянец

49

Анонимен

преди 6 години

Oбичам провокативните статии. София срещу провинция, класика!Е да, обаче проблемът е просто в първите 7 години, а не в месторождението. Всеки нормален човек оценява околните по всички други качества, но не и по месторождение. Иначе се ги мерете, няма проблем.П.П. Аз съм от кореняците - 5+ поколения и по майчина и по бащина линия и изобщо не ми пука кой от къде е. После се чудете защо чужденците ни имат за втора ръка хора - защото мислят като вас и не делят българин от ***. Същото е!

48

Анонимен

преди 6 години

През1975г. имах щастието да ми преподава един истински партизанин- страшно културен човек. Помня неговите думи- на 9.9.1944г. ние бяхме страшни оптимисти.Вярвахме,че всичко е възможно, но че София ще се разрасне до Младост-2 и в най-смелите ни мечти го нямаше. По това време Младост-2 бе започнат да се строи.

47

Анонимен

преди 6 години

Софийските шопи правят шопинг, а ние от провинцията като по-умни просто пазаруваме.

46

ист

преди 6 години

до бананова колония-Написа грешна дата. Разграбването на държавните актини започна не от 1997 г. а от 1989 година. Това беше планирана мащабна кражба, архитект на която е Андрей Карлович.Превратът срещу Живков е начало на професионалните престъпници завършили руски школи да започнат разграбването. Сега те са работодатели .потосмукачи на нещастни роби, наречени работници.

45

гого

преди 6 години

В София се произвежда 40% от БВП. Фактически София храни другите места. Няма как селяни с мотики да копат картофи и да хранят София в днешно време.

44

Ричарт

преди 6 години

Трябва да се забрани правенето на политически паметници, защото като дойдат други на власт ги събарят. Другият вариант е:да се забрани разрушаването на паметници. Защото много пари са загуба за държавата. Демокрацията трябва да позволява поставянето на паметници на всякакви завоеватели като: Хитлер, Наполеон, Сталин, Ленин. Но тогава демокрацията ще се превърне в анархия.

43

МaйМyнaтa

преди 6 години

В София за първи път съм видял хора да си говорят сами, още преди 25-ет години!От тогава избягвам да стъпвам там, но нищо лично въпрос на решение.

42

Анонимен

преди 6 години

Уау! 45 милиона,а за паметника в чест на 1300 години България,нямахте пари да го ремонтирате,въпреки че имаше проект.Българомразци!Искаме нов паметник на 1300 години България там!

41

Бананова колония

преди 6 години

Съвсем естествено се получи, след като т.н. запад разруши живковата икономика с помощта на изменници работили в политиката след 1997 г. В резултат България се превърна в типична изостанала африканска държава с концентрация на всички финанси в столицата. За да оцелеят много хора напуснаха провинцията и дойдоха в София. Неуките работят като общаци по строежите, а останалите като номенклатурчици за точене на държавни дългове и грабене на еврофондове.Кофпомпаджията утвърди тенденцията повече.

40

Остарял

преди 6 години

София не е България и България не е София. Във всеки случай въздуха в нашата любима столица не може да се диша. Онкоболниците са пълни с млади..

39

Анонимен

преди 6 години

Драги софиянци,столичани от селото София,цяла България работи за вас и всички приходи от страната се източват към София,така беше през бай Тошово време,а сега - още повече,така че не сте в правото си да се сърдите на провинциалистите и да ги съдите.