95

Анонимен

преди 6 години

От война има нужда единствено ***, защото тя търси реванш.

94

USA

преди 6 години

САЩ затова са номер едно - цял свят иска да емигрира там. Без САЩ света ще изпадне в нови тъмни векове. САЩ е надежда за милиони хора по света, включително руснаци.

93

Анонимен

преди 6 години

Пичове, ще се махам от тук! Тука сме най-ужасната държава и хората лоши и работодателите прасета и жените к... и интересчийки. И заплатите супер ниски и политиците о...френи и пътищата лоши и здравеопазването ужасно. Какво да правя тука? Аз човек ли съм или животно? Кандидатствам за зелета карта, това е. Ужасно гадно ми е и не ездържам вече!

92

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 93Прав си - така е. Ама не всички в Аризона които знам са как да кажа, - минали през всички служби. А тези за които се говори - с 'инвестициите' са минали...

91

Анонимен

преди 6 години

92 На стрина Пена ако има внучета в Америка и те са законно там ще и дадат виза , бъди спокоен

90

де го 'спейси&#

преди 6 години

Спейси - що млъкна бе? Нали всички тези 'инвестиции' са от незаконни доходи бе? Що 'най големия борец' за демокрация и 'антикорумпираност' дава визи срещу корупционни пари бе "спейси'? А на Стрина Пена която иска да си гледа внучето в Аризона не дава бе 'спейси'?

89

анонимен

преди 6 години

Хилъри Клинтън защо реве, че са и взели информация хакерите??Вече целият свят разбра какви мръсни номерца е правила, ама нали е американка, няма да бъде съдена от международен трибунал, той е само за такива като Милошевич.

88

анонимен

преди 6 години

Няма европейска солидарност------приказки за наивници!Казаха ни ясно:"Европа- на две скорости." т.е. преведено на *** език:"Българи и румънци сте второ качество хора."

87

анонимен

преди 6 години

На вас все Путин ви е виновен и руските хакери..........смешни станахте!

86

Анонимен

преди 6 години

Какво става с европейскта солидарност?!?! От Брюксел искат да сме солидарни с другите европейски държави и да се съгласим с квотите за бежанци. Ееегати двуличните кплета.

85

Анонимен

преди 6 години

85 Добре добре

84

SpaceX

преди 6 години

84 Не бъди толкова сигурен. Тогава се задейства съответната клауза от закона за санкциите гласуван с почти пълно мнозинство миналия август. Смята се че в Америка има до ДВА ТРИЛИОНА руски капитали изнесени от олигарсите около Путин и те ще бъдат първо огласени после запорирани а после ..........не знам или конфискувани или върнати на някое друго бъдещо руско правителство.

83

анонимен

преди 6 години

ФЕД е една печатница на пари без покритие.

82

анонимен

преди 6 години

До SpaceXВойната я искат не обикновените американци, ами една световна глобалистка мафия, която се е настанила в САЩ(не само там, но и в Англия и Франция) и която ползва за пушечно месо и американските войници, и хората от държавите , където се правят цветните революции.

81

Анонимен

преди 6 години

До SpaceX 79 - *** си 'спейси'! До сега разправяше за разни 'морални' неща' - изведнъж станаха 'инвестиции'? Какво ще им се случи на мафитотите в US след 2 февуари ли? - Ще им дойде 'деня на свети Валентин' и Тръм ще ги покани на благотворителна вечеря (по $10 000 куверта) - е това ще им се случи!А ти стой на 'амбразурата' (ано ти плащат на пост, не на време)

80

SpaceX

преди 6 години

80 Не знам защо са ви втълпили такава глупост, че Америка се стреми към война . Напротив точно обратното е . Няма да забравя на времето едно инервю със Стенли Фишер сега е подуправител на ФЕД а тогава беше гуверньор на Централната банка на Израел. Похвалиха го че е измъкнал Израел успешно от финансовата криза а той каза : Лошото е, че все още даваме прекалено много за въоръжаване иначе ръстът на икономиката ни щеше да е по висок . Никоя държава не печели от въоръжаване и война .

79

анонимен

преди 6 години

За пореден път се убеждавам че само украинците са по-глупави от българите!

78

анонимен

преди 6 години

Кой командва Америка, запитвали ли сте се , наивници?

77

анонимен

преди 6 години

До SpaceXНямам нищо против обикновените хора в Америка, ама и те са жертва на същата мафия(няколко фамилии), които са готови да хвърлят света в нова война.

76

SpaceX

преди 6 години

75 Правят инвестиции и за това им дават визи , простичко е . Малко ли руснаци имат имоти и инвестиции в Америка. Само че интересно ще видим какво ще им се случи след 2 февруари догодина