46

Анонимен

преди 6 години

Че то друга има ли? Ти си знаеш коя, оная дето я спонсорират твоите хора. ГОЛЕМИТЕ умници дето винаги оплескаха нещата и държат тиквата на власт.

45

Анонимен

преди 6 години

Кои са пък тези дето сложиха Плевнята до Т. Живков? Какво общо има един по.мак със човека който изгради България от нулата след втората световна война? Плевнята може да се сравнавя само с някой който не представлява никакъв интерес за народа. В колкото сайтове сте го изтъпанчвали в толкова е бил оплют и охулван! Един коментар не съм видял да е положителен. Така че Плевнята е най безличният и безпрецедентен псевдо президент назначен от една банкянска тиква!

44

Василев

преди 6 години

До АнонименЗа коя десница говориш, за тази в която имаше и има най-много бивши партийни членове!!!!???Агент Дани Роуз!ЦРУ!!!

43

Невен

преди 6 години

Не е коректно драги журналисти да слагата Тодор Живков барабар с Роден Плевнелиев. Не може първият който за 30 години да строи заводи,болници,учикища и пътища да го слагате до втория,който за 30г.барабар с още няколко *** да фалира птредприятия,заводи,да затваря болници и закрива училища! Мисля,че Живков заслужава паметник,а плевнелиев да бъде анатемосан!Единственното което последния направи е да се облагодетелства лично! Бог да го накаже!

42

Анонимен

преди 6 години

Плевнелиев щял да става обединител на десницата!!!! Мили Боже! По скоро Еднокнижника ще спре да краде.

41

АНТИ

преди 6 години

Добрият живот премина.

40

Анонимен

преди 6 години

Не извъртай Василев, не извъртай, паталологичната русофобия и демонстративния хомосексуализъм отвращават българите и е време да го разберете с приятелчетата си от Старата Градска Десница (ама, че претенциозно), иначе 1% и толкова. Всякакви съюзи с партии на зелени екстремисти и хомосексуалисти ще намалят и този процент. Анадънму?

39

НЕ НА МОДЕЛИТЕ

преди 6 години

МЕДИИТЕ ОТНОВО СЕ ОПИТВАТ ДА ВКАРВАТ В УМА НА ЧИТАТЕЛЯ, ДУАЛИСТИЧНАТА СИСТЕМА КОМУНИСТИ И АНТИКОМУНИСТИ, ЗА ДА ПРОКАРВАТ ВСЯКАКВИ РАЗДЕЛИТЕЛНИ ЛИНИИ ЕСТЕСТВЕНО ДОБРЕ ПОДПЛАТЕНИ ФИНАНСОВО ОТ МЕДИЙНАТА ГРУПА , ТАКА ЧЕ ОПИЧАЙТЕ СИ ЪКЪЛА МИЛИ БЪЛГАРИ И НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА ВИ РАЗДЕЛЯТ С ПОДОБНИ АНТАГОНИСТИЧНИ МОДЕЛИ !!!

38

Анонимен

преди 6 години

Само *** могат да измислят такава класация

37

Циник

преди 6 години

Пак изкараха мумията на правешкия овчар от нафталина! Навръх нова година - се грижат младите - нямали "щастието" да живеят в концлагерния му рай да не забравят миторогизираната от червеновратите текезесари фигура на един селски *** останал на власт повече от 30 години, в най-добрите традиции на африканските пожизнени диктатори! Анатема! И дано се пържи в ада!

36

ГЕРБ forever

преди 6 години

При Тошо не беше лошо, но сега при евроатлантизма благоденствието на народа достигна небивали висоти и премина всички граници особено при управлението на ГЕРБ. Сигурността и спокойствието, което ни дари демокрацията се допълва от високите и стабилни доходи-например финансовите кредитни институции от които всеки може да тегли пари според нуждите си и да ги харчи както намери за добре.

35

Василев

преди 6 години

Стига с тези глупости, кой бил гей и кой бил еди какъв си!!!Само знам от специалисти, че когато има някаква ненужна агресия и нескрита омраза към други хора, това е скрит подсъзнателен инстинкт за самосъхранение и скриване на такива черти от нашия характер, които виждаме в другите!Хората вече се приемат по моралните и професионалните качества навсякъде по света!Комунизма защо отхвърли начина на живот и демографския бум преди 9 септември, когато в едно семейство е имало най-малко 4 деца!ЦРУ!!

34

Анонимен

преди 6 години

"В нея Росен Плевнелиев влезе мълниеносно през ноември и отсрами днешните политици като единственият, провокирал толкова читателски интерес."Повярвайте ми, ако българските политици прочетат читателските мнения, които плевнелиев провокира, изобщо не биха искали да са на негово място ахахахВижте например читателските мнения в съседната статия, където наш роско прави равносметка на годината.

33

Каталунец

преди 6 години

Къде го слагате този до бай Тодор. Плевнелиев е дребосък, който бързо забравяме.

32

Василев

преди 6 години

До АнонименЗащо мислиш, че сексуалните и физиологични потребности на хората в САЩ са по различни от тези в Русия, или в България!Не съм нито хомо, нито трансексуален, но не мога аз да съдя такива хора , които имат някаква по различна потребност и се чувастват така щастливи!Нима в дреността в Римската Империя и в Елада не е имало хомосексуалисти и извращения с малолетни момчета!А тази опорна точка, който е русофоб задължително е хомо вече не работи!При обратните има много кадърни хора!ЦРУ!

31

Анонимен

преди 6 години

Ей ама тъпо заглавие! Тъпо и смешно топ от кое? :))) карай :(((

30

Анонимен

преди 6 години

Гледам сега при демокрацията масово за наода с строят еднофамилни къщи на достъпни цени, тухла, ново строитеслтво, всеки българин вече с еднофамилна къща, демокрация, евроатлатнизъм, като на запад, добре живеем при евроатлатнизма и демокрацията.

29

Анонимен

преди 6 години

А защо 2.5 милиона българи, една трета от населението не се радва на демокрацията и не остана в проспериаща евроатлантическа България без Тодор Живков, ами отидоха да мият улиците и да проституират на Запад?

28

Анонимен

преди 6 години

Василев, дано САЩ сформират един Чуждестранен легион за транссексуални русофоби та ти и Плевнелиев да намерите място за талантите си, заедно с Митоди, Ал.Йо. Минджев и стария комунист бай Спас.

27

Анонимен

преди 6 години

до 25За хамалската работа се иска акъл, иначе здравето ти си отива бързо.