94

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 95Не че не им прави впечатление а просто са от един отбор.

93

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен...За тези пари не бих тръгнал да събирам фиска на държавата...Тоя май го е събирал за себе си.С това БМВ и с 1000 лв заплата.Като във Варна с Ауди А8 чисто ново и вила край морето.И на никой не му прави впечатление.Ни на депутати, ни на разните му там комисии.

92

Анонимен

преди 6 години

бирник

91

Анонимен

преди 6 години

Тази кола можеш да я купиш на лизинг в МОГО и да не ти влияе на заплатата...Колата не е мерило за събирането на данъци от мошенническите фирми...Които не играе по закона...запечатване и глоба

90

Анонимен

преди 6 години

Служителите от фискален контрол са с 1000 лв. заплата...колкото един куриер на РАПИДО ще ли да си залагат живота за тези пари...Не е лесно да си оперативен в този отдел...фирмаджийте са вълци и са готови на всичко за да ти пречат на работата...За тези пари не бих тръгнал да събирам фиска на държавата...

89

Иван

преди 6 години

Джипката струва 10бона на старо, може да я е купил и нова, няма как да знаем, може да има друга кола за 200к, която да ползва в свободното си време, но и това няма как да знаем, а само се надяваме че НАП следи недобросъвестните данъкоплатци.Основният въпрос тук е защо се е стигнало до стрелбата? За п(н)аркомясто или за нещо друго?

88

Данъкоплатец

преди 6 години

Откъде пари за такава кола.Получавам няколко пъти по висока заплата от него но карам 14г.кола

87

Анонимен

преди 6 години

В момента за тази длъжност кандидатстват около 400 човека по обявения конкурс И ТО СА 44 МЕСТА.. Ако ще ги стрелят така по добре никои да не ходи в НАП..мНОГО ТРЕВОЖНО

86

158

преди 6 години

Познавам няколко човека от Фискален контрол. Често получават заплахи затова, че си вършат работата. Това е държавата на мутрите. После недейте плюйте по данъчните.

85

ОТЧЕТ

преди 6 години

Преди време МВР отчете, че престъпността е намаляла. Но всички знаят, че не е вярно. Мнго инциденти станаха по пътя-мутренските времена са на ход с нов облик. Важното е, че според герберите доходите растат нагоре, безработицата е сведена до минимум, че са раздадени много милиони, че Борисов слага паветата и пр. Ненормалността стана норма в живота ни за голямо съжаление.

84

Цфъко

преди 6 години

Те по време на гангстерските години в Чикаго през 20-те години не са ликвидирали толкова народ колкото при тиквеното управление у нас.Вече няма страх!

83

Боко Рапона

преди 6 години

Държавата е стабилна.

82

Пърчови гащи

преди 6 години

Сигурно са спорили за паркомясто?С тоя луксозен джип как ли му е трудно на човека паркирането...Тц тц тц

81

морски

преди 6 години

до Попа, до 80На морето Лете продавача взима чисти 1000 лева(+осигурена квартира), но работи ВСЕКИ ден по много часове...Айде, със здраве !

80

Анонимен

преди 6 години

Да, бивш полицейски служител е бил, преди да премине в НАП, така пише в 24 часа.

79

Киро

преди 6 години

И как така бивш милиционер става началник в НАП. Системата е толкова прогнила...че. В администрацията никой не разчита на заплатата от 900 лв. Всички са в далаверата. Да се изследва какъв начин на живот води простреляният и какви разходи прави. Този джип ще се окаже само връх на айсберга.

78

Анонимен

преди 6 години

До ПопаПродавача взима средно 600-700лв, а го осигуряват на минимална. Долуспоменатите изчисления са към 8 бона. Ако вие сте готови два месеца в годината да работите за колата, обикновения и разумен човек със сигурност не би го направил.

77

Следва...

преди 6 години

НАП Бургас

76

Анонимен

преди 6 години

Така е като тормозиш дребния бизнесза сметка на Едрия!!!Пишат ми акт за 10 000лв преди година за нещо което не пише никъде в закона че се налага да се прави.Попитах инспектора защо го прави ,той ми отговори че така са му казали.Разбирасе акта отпадна в съда но адвокатския хонорар и нервите останаха за моя сметка.Следващия път дано взривят цялата сграда на тая измамна агенция!!!

75

Попа

преди 6 години

До и 1000 не ставаАма колеги, 1000 лева заплата взима продавач-консултант в магазин за дрехи!При един нормален общ семеен доход от около 3-4 хиляди, подобен род годишни разходи не са проблем!Аз сега като карам кола за примерно 15 хиляди, с подобни на долуспоменатите разходи за поддръжка, трябва да се чувствам като мутра ли?