25

рррррррррр

преди 6 години

Радев и Манолова както и да е, ама Картофелия чий го дири в таз компания? Да не е някаква стъкмистика да и го лъскате на сополивка, имиджа де?

24

ГРОТЕСКА

преди 6 години

ЩОМ И ФАНДЪКА Е В ЧЕЛОТО ДА ВИ *** И СТАКМИСТИКАТА ........НАЦИОНАЛНА !!!!!!!!!

23

Питанка

преди 6 години

Фандъкова пък защо?

22

Анонимен

преди 6 години

"Цветанов: Стига фалшиви новини" (за Картофката от СамУкоФско)

21

Анонимен

преди 6 години

Пълен та/ак, селвнката от Белчин баня на трето място??? Тая е за затвора, заради скапаните ремонти и ограбването им. Лицето на корупцията ГЕРБ е Пейзанката. С тези велоалеи направи разби София, задръствания и смог. Да ми говори за екология а в същото време прави обратното. Но Бачо Буби от Б си я пази. Тя е скромна, краде, дава му и той решава колко да и остави. Ето защо му е толкова миличка. Покрадва и слушка, какво по-добро от това. Рано или късно ще я съдят. Ще връща гепеното и ще лежи в затво

20

анонимен

преди 6 години

аз на гжа фандькова не вярвам защото от нея нищо не зависи тя изпьлнява решенияна общ сьвет които е доминиран от герб борисов чрез председателя на ос командвапарада в софия

19

Анонимен

преди 6 години

как па ли Не фандъкова ? ! ! ?

18

БАБА КУНА

преди 6 години

А НЕ - ПО-ТОЧНО КАЗАНО КАБИНЕТЪТ СЕ РАДВА НА 69 % НЕДОВЕРИЕ !!!

17

Victimized

преди 6 години

Аве къде е Цвъки бре, отдавна се опитвам да разбера какво е общественото мнение за него? Истина ли е, че той ръча статистическите проучвания, както и порциите на изборите?За един приятел питам?

16

Бай Първан

преди 6 години

Дана вдига какво вдига и къде го вдига .По всечестно или по софийско

15

Анонимен

преди 6 години

Абе Тиквата защо го няма в челната тройка бе? Я бързо преразгледайте класацията! Ще го обидите бе, може ли такива работи

14

Анонимен

преди 6 години

Да сред населението в провинцията, сигурно Фандупкова е непознато лице и там е дръпнала с рейтинга. Има ли нормален човек от София (то вярно малко останаха софиянци) да каже нещо положително за тази абсолютна некадърница?

13

АМИН

преди 6 години

Не се герб***рк***йте...................................

12

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Сакън не думайте ! Баце да има по-нисък рейтинг от някой друг ...Недейте така ще поболеете човека

11

Joko

преди 6 години

Стига сте ми хвалили тази сел***нка Фандъкова..... Какво разбира един даскал от управлението на 2 милн. град ?

10

Анонимен

преди 6 години

Сложиха ми СКОБА Неоснователно .ОБЕЩА ЧЕ НЯМА ДА ВДИГА БИЛЕТЧЕТО В МЕТРОТО А ГО ВДИГНА С 60%.НА Улицата Като завали сняг става като ПИСТА НА ПАМПОРОВО.Но щом казват Софиянци че има голямо доверие сред тях Кой съм Аз та да Оспорвам ГАЛЪП ИНТЕРНЕШЕНЪЛ. НАЙ ДОБРАТА СОЦИОЛОГИЧЕСКА ФИРМА.

9

До 7

преди 6 години

Аааа, може да вдига Данчето! Тез пари залудо не и се дават!

8

анкета

преди 6 години

Имало ли е по-некадърен кмет от Фандъкова?1.Всички предишни бяха по-некадърни от нея ( +)2.Тая е най ( )

7

Анонимен

преди 6 години

Фъндъкова може да вдига цената на "осъденото" билетче за градск транспорт, но рейтинг - НЕ! Впрочем, кога ще преоцени билетите?

6

Анонимен

преди 6 години

Вероятно проучването е правено извън София, а "рейтингът" на Фандъкова е само защото се знае какъв е бюджетът на столицата и какви пари се изливат от Европа. Друг е въпроса, че столичани не усещат нищо от това, а тъкмо обратното - крадене, ремонти на ремонтите, усвояване на 80% от парите в джобчетата на задкулисните шефове на Данчето. И мизерията набъбва с часове. Лично аз НЕ познавам човек гласувал за нея и наистибна нямам обяснение, различно от манипулация и фалшификация зад таз женица.