33

Анонимен

преди 6 години

"и заради настояванията на елита в Германия, че европейската солидарност означава всяка от 28-те държави да приеме поканените от Берлин чужденци."Ето кой трови атмосферата в съюза.

32

Анонимен

преди 6 години

Магарица.Хубавото на Президента е, че намали визите за т. нар. бежанци, а още по- хубавото е, че има визи за евроатлантически налъми престояли известно време в турска баня.

31

АНТИ

преди 6 години

В Бг трябва да има военен режим през нЕколко години,щото kрадците се разплождат и става- Ад под небето !

30

Анонимен

преди 6 години

За ЕС още преди 17 години съм писал по форумите че е Вавилонска кула която ще се срути с гръм и трясък. Тогава все още едни другари бяха сини посинели и ми нацакаха минуси. Но това не ми попречи да им кажа истината за този ЕС! Дойде времето да ги попитам тези "другари" харесвали им в ЕС? Станаха ли богати и независими? От 10 години са приети в този съюз и какво усетиха от присъединяването им? Уситиха ли го дебелия с котешката глава как им го отпраха? Или се надяват на още по дебел?

29

!

преди 6 години

Ако имахме кадърни и чести политици, да се замисли човек дали ЕС е единствената алтернатива. Само като се замисля какво стана с КТБ и си представям какво ще стане с България извън ЕС. Не благодаря!

28

Анонимен

преди 6 години

Начело на ЕС трябва да дойде един Сталин или Тръмп и да изправи всички лебарали пред съда в Хага либералите вече ги стяга примката, скоро ще потеглят подир Праляк.

27

Европеец

преди 6 години

В ЕС честните и кадърните забогатяхме и направихме милиони а крадците и мошениците са зле. При соца крадците и мошениците правеха милиони и ние честните и кадърните бяхме на заплати и нямахме поле за изява. А днес при ЕС мошениците и крадците получиха заслуженото си и са бедни а ние честните и кадърните си правим милионите.

26

Анонимен

преди 6 години

EVROPA KE SE RAZPADNE

25

Европеец

преди 6 години

В ЕС честните и кадърните живеем добре, а крадците и мошениците в ЕС си получават заслуженото. Само загубеняците в България живеят зле.

24

Анонимен

преди 6 години

Поддръжниците на ЕС нямат никакви аргументи, с които да защитят убежденията си. Извън ЕС било равнозначно на Евразия... Не знаех, че Швейцария и Норвегия са съюзници на Путин.

23

до 23

преди 6 години

първо в европа честните и кадърните живеят добре....но не сме милонери но не е нужно човек да е милионер за да е доволен от живота.прав си , че повечето крадци и мошенници все някога си получават заслуженото(не всички но няма перфектна система) . второ...ти си в България а това не е европа ...заради такива като теб ,така ,че сарказма ти е неуместен .

22

до 20

преди 6 години

един от групата...тук на запад всички следват правилата...но не като роби а като ГРАЖДАНИ (роба няма права и не е седвал законите защото те не защитават роба) . благодарение на спазването на законите тук живеем по-добре от теб в България. доколкото знам в швейцария всички спазват законите и то много по-точно от това в европа...и те ли са роби и защо ли повечето нормални хора искат да живеят като в швейцария??

21

Нормално е .... Наближава часът на българското Европредседателство и добре познатите ни *** изпълзяха от дупките и заложиха зад.ници пред амбразурите. Тя и *** се изхвърли да иска "Вот на недоверие", ама Вотът и няма да мине ... А тези дето дежурят пред процепа на амбразурата, по нареждане на Щуката, поне да се наведат още малко подражавайки на патрона си Матросов и да вземат, да се хванат за палците ... !!!

20

до 19

преди 6 години

доколкото знам предателите при война се бесят...а в европа е военно положение така , че идеята да бъдат наказани виновниците е добра идея...ееее може и с доживотен. а какво право има америка да се меси в работите на ес и защо има окупационни американски войски,оръжия ,войници в европа ?? колко европейски войника има в америка и каква европейска военна техника има на американска земя???

19

Анонимен

преди 6 години

Като цяло про-ЕС са две групи. Едните са израстналите при соца по-простовати лелки и чичаци, за които Европата означава тридневни екскурзии до Германия и евтини авточасти. Другата група са образовани в български вузове, полуинтелигентни, но със самочувствие българи, които живеят в чужбина, следват правилата там като роби и са източноевропейския вариант на индийския програмист. И двете само знаят да повтарят европартийната линия като папагали - със соц-закалка. А кадърните са глас в пустиня.

18

Обичам експерти

преди 6 години

До BG-ГражданинВижте добре този "БГ гражданин", подобно отношение към ЕС могат да имат само онези другари, които в пълна противоположност на пазарните принципи които уж защитават, са увиснали на еврофондовете и цоцат ли цоцат. А еврофондовете се събират от нашите пари, за да хрантутим с тях новите другари.Такава разсипия и крадене на чужди пари не е имало и през социализма!

17

до 12

преди 6 години

прав си , че ес ще пребъде НО НЯМА да плати цена която гражданите не желаят !! ако смяташ , че останалите народи са като Българският се лъжеш...изборите в австрия и германия го показват и ако немският елит още упорства то десните ще спечелят 60 % !!! европейците нве трябва да издържаме всякакви навлеци само защото 1000 подкупни европейски политици работят СРЕЩУ европейците !!

16

Анонимен

преди 6 години

Долу меркел , не заслужава и главна буква . Никакво приемане на никакви условия от тяхна страна . Излизаме от диктата на ЕС , *** недодялани. Връщаме си границите и митата и индустрията , дето вече я няма , енергетиката и банковия сектор. Че то ние за 500 г турска любов не изчезнахме , а тия европидали за 50 г. ще ни приключат.

15

911

преди 6 години

Ако бяхме в средновековието баба ви Меркел отдавна да бяха я изгорили на кладата за кризата с бежанците заляла цяла Европа

14

до 10

преди 6 години

от юнкерчо...е как искаш България да се движи с една скорост със западна европе когато вие Българите избирате политици които НЕ ИСКАТ една скорост !! защото това означава да реформират правосъдие,съд,прокуратура,администрация,полиция,образование ,здравеопазване...така затворите ще се напълнят с бивши и настоящи политици,ще има по-малко престъпност и корупция,по-високи заплати...но Българите явно не желаят такъв живот