45

ясно е

преди 6 години

До Анонимен 51Глупости са за промитите мозъци който не знаят истината.

44

Анонимен

преди 6 години

НАТО съществува в нарушение на ДОВСЕ Глупости.

43

Анонимен

преди 6 години

С могъщата БА в своите редици НАТО няма, от какво да се притеснява.

42

факти

преди 6 години

НАТО съществува в нарушение на ДОВСЕ подписан от САЩ и СССР/Русия/през 1990г.в който се регламентира разпускането на военните блокове,Варшавския договор и НАТО.....

41

Гост+

преди 6 години

Горкото НАТО - наглият троянски кон в Европа ще бъде разпуснат един ден като ненужна военно-престъпна насилствена организация

40

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Да живее братска Русия и братския руски народ !

39

ga?

преди 6 години

kamanizma go nqma, NATO koga?

38

анонимен

преди 6 години

Къде е ревлюто с трабанта Соломон Паси?Оня дето рева на химна на НАТО-предател и антибългарин е той , знаем си го добре.

37

анонимен

преди 6 години

Искате ли руски президент като алкохолика Елцин и предателя Горбачов?Путин не дава на западните фирми да крадат ресурси, нали?Освен това изгони всички НПО-та и Отворено общество на Сорос от Русия, нали?Затова Путин е велик, Виктор Орбан също прави хубави неща в Унгария.

36

anonymous

преди 6 години

Русия е велика с Медведев, Путин и Сергей Лавров.

35

anonymous

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски завинаги, свикнаха ли НАТО-вците, западните лицемери от Англия, Франция и САЩ и слугите им в България?

34

Анонимен

преди 6 години

Защо да напада Русия НАТО, защо? Ако я нападнат ще се отбранява и тежко и горко на натовци! Заградили са Русия отвсякъде, провокират и не си дават сметка, че ако мечката се събуди, третополивите ще гризнат дръвцето. Явно си опрвдават високите заплати в НАТО. В интерес на истината, работил съм с руснаци, американци и натовци. Никога не съм чул някой от тях да определя другия за враг. Политиците раздуват нещата в техен интерес. На кой му се води война и то срещу Русия? Който я е нападнал, е изял д

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 37Абе ти нормален ли си???? Русия не е като това отанското недоразумение! За какво и е ВЪОБЩЕ НЯКОГО ДА НАПАДА??? Това безумие и безчовечност е "привилегия" само на триполовите!!! НЯДАВАМ СЕ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ РУСНАЦИТЕ ДА ИМ ОТБИЯТ ТЕЗИ МЕРАЦИ ОКОНЧАТЕЛНО!!!! Най-голямата държава в света по територия ще тръгне да напада някого!!! Ти явно си мръднал повече от позволеното! Ерата на колониализма отдавна мина, но краварите ЯВНО ОЩЕ НЕ СА ГО ДОРАЗБРАЛИ!! Нищо, СКОРО ще го разберат!

32

Анонимен

преди 6 години

А това че Русия нищо не може да направи...........хмммм.......да не дава Господ да видиш!!! Я по-добре учи история!.Ами уча, уча и все не виждам къде Русия е направила нещо на натовска държава. Вие като по-учил бихте ли подсказали? Гледам Русия посяга само към ненатовски държави. Явно в самата Русия са по-бавно до къде им се простират възможностите. Пустият му чл5.....;)

31

****

преди 6 години

Здравейте натовци,взеха ли да ви полазват тръпки отзад,от моща на Русия,и има защо да потръпвате,сухи няма да излезете от водата.

30

Българин

преди 6 години

НАТО умишлено си създава врагове, за да оправдае съществуването си.

29

Гладен българин

преди 6 години

Аз ако съм един от десетките хиляди натовски търтеи получаващи пет цифрени заплати, също ще съм силно обезпокоен за бъдещето.Сега обаче съм обезпокоен само от съществуването на НАТО

28

Анонимен

преди 6 години

мама ви натовска

27

****

преди 6 години

Дори вие подкрепящите нато,може да се на..пите на някой черен натовец,за да разберът колко сте надеждни и лоялни .

26

Анонимен

преди 6 години

НАТО може да сваля руски самолети когато си поиска и Русия нищо не може да направи. НАТО може да убива руски посланици когато си поиска и Русия нищо не може да направи. Ето това е НАТО!!!.