70

компетентен

преди 6 години

за мен израза "старо лекарство"означава лекарство проверено в годините на лечение в две направления :безвредност и ефективност.никое ново не притежава тази експертиза. А на много от тях пише ,че не се изключва и фатален изход!!!!за да не бъде съдена фирмата производител

69

Анонимен

преди 6 години

Какво беше това понятие . Това изявление е опит за галене на управляващите с паче перо .

68

Иван

преди 6 години

На гербаджията в главата няма човещина има пари и схеми

67

Анонимен

преди 6 години

Жалък популист, леката женичка на Позитано.

66

;-)

преди 6 години

Не пРезидент, а желязо...... и също толкова умен

65

нн

преди 6 години

Толкова може човека, толкова прави. Къде е учил дипломация, в армията ли? Я, и Бойко, преди 7-8 години какъв недодялан политик беше и какъв е сега, има голяма разлика. Важното е човек да се учи, но не е в полза на хората, докато се учат, времето минава. Предишните президенти да не би да бяха най-точните, времената са кофти, преход от едно към друго, бъркотия, обществени неуредици, хората и те объркани. Каквато държавата, такива и управниците.

64

Анонимен

преди 6 години

А най накрая и Путин поканил за трети март ?и за какво ? ядене и пиене

63

Анонимен

преди 6 години

''и допълни, че този орган трябва да има правомощия да разследва, да разкрива, да пресича корупция в реално време, да показва схеми и модели на корупция.''това значи не 5 а 500 човека ... на държавна работа - заплати осигуровки пенсии ... и половината бюджет замина ...

62

Анонимен

преди 6 години

Този Дончев пидалл мазен като маргарин с кого си мисли че говори с подчинените му ли, да не бъде нашляпан по президентски.

61

Анонимен

преди 6 години

Колко е прав Радев за герберастите, че и надеждата отнемат на хората. И като го гледах как се хилят по време на дебатите му стана ясно, за българите не им дреме. Всеки си е хванал далаверата, гони си парите, гласува каквото му каже Падишаха, защо ще се занимават с някакви лекарства за онкоболни. Важното е гепачката да не спира. Толкова нагло и отвратително изглеждаше това. Пак си гласувайте за тях и ще останете без ***. И тях ще ви вземат.

60

Анонимен

преди 6 години

Г-н президент,продължавайте в същия дух и народа отново ще ви оцени по достойнство.Нисшите духом няма да ви разберат,но болшинството от хората ви вярват и това трябва да бъде достатъчна мотивация за вашите действия.

59

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАло герберските ***, я стига сте писали глупости,касата първо я фалира Дянков като прехвърли 2 милиарда незнайно къде с благословията на Борисов,какво мислите че хората не помнят...

58

Анонимен

преди 6 години

Бойко да върне парите от Здравната каса, които откраднаха с Дянков!

57

Анонимен

преди 6 години

Защо комунистите и Фърчилото никъде не уточняват, че в приетия закон става въпрос само за иновативните лекарства, тоест тези които нямат доказан ефект, но струват хиляди Евра и защо Касата да ги плаща, за да богатеят такива лобисти като Грипена, колко са му платили за да говори глупости, че не се заплащали лекарствата за онкоболни?! Другарю Фърчилов - заплащат се на 100%, но тези с доказан ефект! Панимаеш?!

56

Анонимен

преди 6 години

Като ви чета коментарите и гледам как плюете против този човек президента,няма да се оправи никога тази държава мнооого е изпростял народа народа а управляващите това искаха и го постигнаха а това е истински генерал не другия дето говори на *** език и народа го хвали,

55

Анонимен

преди 6 години

Радев и Нинова искат да фалират Касата и в същото време да създадат впечатление , че много се грижели за хората! Мошеници, които използват нещастието на хората и ги заблуждават!

54

радев

преди 6 години

ОТ *** КАКВО

53

Анонимен

преди 6 години

Президента е пич,а не брюкселска зелка като някои други,който смело защитава позициите си по света и у нас,затова си го обичаме и пак ще гласуваме за него.

52

Решетников

преди 6 години

Обикновен шапкар със зелени чорапи ама отговаряше на "избираемия профил" за президент. Избрахме си го, сега слушка.....

51

вярно ли е

преди 6 години

Каквото и да ти говорят - накрая става дума за пари.