133

Палец надолу

преди 6 години

За този бутафорен прецедент Радефф!

132

Анонимен

преди 6 години

Властта губи човешки облик! (п)Резидента Радев придобива образа на червен руски *** все по-осезателно.

131

Анонимен

преди 6 години

Радев готви ново ходатайство пред ЕС за отмяна на санкциите на неговите началници от Москва. Този човек стигна дъното на човешкото раболепие и слугинаж. Неговото служене на интересите на чужда държава подрива от всякъде авторитета на България ако изобщо имаме някакъв авторитет пред света заради подлизурството ни към Русия.

130

Пешо

преди 6 години

Че тези нищо не са загубили те никога не са имали човешки лик!Бойко прилича на *** ми а останалите са обединети полуидеоти!

129

Анонимен

преди 6 години

А путинчовата , сталинчовата власт какъв облик имабе г-н зелени чорапки ?Как стоеше по време на комунистическия рай въпроса с иновативните западни лекарства ?90 годишните путинофилски начишкващи се бабички о дядовци пишещи из блоговете много добре знаят .

128

Анонимен

преди 6 години

най-сетне един сведтен политик !

127

анонимен

преди 6 години

До Пян_ГъПРОРУСНАЛ СИ --ЦАЦАРОВ----УКРИВАТЕЛЯ НА КРАДЦИТЕ НА БТК-----

126

издадоха се

преди 6 години

Медицината в България е най-корумпираната професия.Стана ясно откъде изтичат парите.

125

Анонимен

преди 6 години

Радев се проявява в комичен вид. Развива неудържимо властолюбие, изглежда се изживява като велик диктатор. Остава му да опита държавен преврат.

124

Анонимен

преди 6 години

Точно сега е въпрос на национална сигурност да управлява ГЕРБ.Първанов също каза,че в момента ГЕРБ е по-добрия вариант, и му вярвам,той винаги е правил само добро за България.

123

Анонимен

преди 6 години

Независимата креатура със зелените чорапи го раздава като партиен секретар от времето на Тато. Пълна карикатура е. Другарите го държат доста изкъсо. Дерзайте алени фенове, дерзайте , ама онва време няма да се върне.

122

Анонимен

преди 6 години

GELIO GELEV PODARYAVASHE ZAPLATATA SI NA BEDNITE,A TOZI LOSH PREZIDENT PREZ DEN V PARIG I TO S GENA SI.

121

нн

преди 6 години

БСП и Президента са повели война с управляващите. Жалко, че настройват и хората си. Оня ден слушам един привърженик на БСП да казва с злаба " ще ги изметем, ще видите какви протести ще им спретнем и т.н." Медиите и те нагнетяват, вчера някакви правили допитване, ако сега били изборите кой колко ще има. Кой им е заръчал? Няма и една година от последните избори, те прогнозират? Тънки и лоши игри от който страда народа. Алчноста за власт на БСП им е замъглила мозъците и не ги интересува нищо.

120

Анонимен

преди 6 години

Давай Радев ,Народа е с теб! хич да не ти пука от европрестедателството - Напротив- Нека Видят и Чуят Как "живеят" българите и какво се случва в тази европейска "държава".

119

Анонимен

преди 6 години

До clown007 А ГЕРБ-БКП са основният прооблем .Днес ! Комунисти ,бездарни ,корумпирани ,покорни ,израстнали в правилегиите на БКП, АБПФК ,ДКМС ,днес Убиици на българския етнос

118

clown007

преди 6 години

Copy/paste президента да не забравя , че той и другарите му от БСП(БКП) също са част от проблемите на страната. Най-лесното нещо в политиката и живота е да си опозиционер и "бунтар"...а колкото до определението ми за него като copy/paste президент...ами сещате се , нали ?

117

Анонимен

преди 6 години

До пак ли бе?Комунистите= ГЕРБ точат кръвта на българският етнос .

116

Анонимен

преди 6 години

Цял свят разбра че Тиквата и ГРОБ въоръжаваха ИДИЛ и спонсорират международният исламски тероризъм ,камо ли да им пука за болните от рак Българи .

115

пак ли бе?

преди 6 години

Комунистите точат ножове и брадви за евро председателството.Спомням си зимата на 2013. Тогава от ЧЕЗ направиха една мушингия с тока и Цветан Василев финансира едни манифестации.Кво стана? Купиха ни един реактор и се изплъзнаха от властта за да не го плащат.

114

Анонимен

преди 6 години

До ТикваВярно си Тиква! Ние с този гастролиращ банкянски гибон отдавна сме за смях извън България! Виж, в страната вече отдавна не е смешно, а трагично!