42

Анонимен

преди 6 години

Аз съм съм била жертва на подобен тормоз от подобен откачалник.Единствения начин да се справите с подобен тип агресори е да ги ИГНОРИРАТЕ, без значение колко ви е страх и колко ви е трудно.Те се хранят с вниманието и отчаянието ви, не им ги давайте.

41

123

преди 6 години

До Анонимен 38Абе от една страна е така, НО такива психари не знаеш кога ще откачат и какво ще им скимне. Тъй че да си затваряш очите не е решение.

40

Лили

преди 6 години

Има функция блокаж във фейсбук, има смяна на тел. номер, на адрес и т.н. - ако нищо не помогне - масов бой и тва е!!!

39

Анонимен

преди 6 години

"но е известен на полицията"АХАХАХАХАХАХХА!!!!!!

38

Анонимен

преди 6 години

За психаря ясно - такива винаги има за жалост.По-лошото е зависимостта на младежите от интернет. Като е толкова наранен животът й на тази девойка, защо не спре да влиза в социалните мрежи, като първа стъпка? Ако държи да е знаменитост като кариера, тогава да свиква с всякакви ***. Само немота да приема че поддръжката она онлайн имидж е условие за "да живея нормален живот"

37

Анонимен

преди 6 години

Палим се защото почти всеки е имал досег с психопати(различно в каква степен) и знае, че ако му се случи такова нещо няма закон, който да те защити. Дано момичето да намери кой да и помогне. Даже и такъв психар с 2 отрязани ръце нищо лошо не може да стори на никой.

36

Анонимен

преди 6 години

Елементарно - не ползвай социални мрежи. Там всеки втори/а е като този. *** и маниаците висят по цял ден във ФБ, без работа.

35

Фффф

преди 6 години

Амиии момиче събери малко пари плати на едни хора и те ще се погрижат той да пие от сламка до края на живота си....щом няма държава....

34

Анонимен

преди 6 години

Защо се "палите"?Такава новина може и да е истина, може да е PR, може да е "фейк"?В днес можеш да доказваш, но не можеш да показваш! Цензура!!!

33

Анонимен

преди 6 години

Абе, вие си правите майтап, ама понякога такива истории завършват зле. И не, не е важно дали и колко е известна жертвата. Всеки от нас може да стане жертва на преследване от страна на побъркан. И аз имах подобен случай (за мой късмет не толкова драстичен), но да ви кажа страшничко си е да не смееш да излезеш от вкъщи защото не знаеш тоя психо, който виси пред вас по цял ден какви са му намеренията. Е, в моя случай се оказа страхливец и стигаше да се разкрещя за да се разкара, ама... не се знае.

32

Анонимен

преди 6 години

Това момиче както и всички граждани плащат издръжка на едни паразитни институции наречени полиция,съд,прокуратура.Какво направиха те за да защитят Нелина?Да е само този случай-с мед да го намажеш.Лошото е че подобни случаи вече стават прекалено много.И много от тях завършват зле за жертвите.Общото винаги е едно-безброй жалби в полицията и никакви мерки от тяхна страна.За невзимане на мерки от страна на институциите трябва да има уволнени,осъдени и вкарани в затвора!Тогава чак нещо ще се промени.

31

Анонимен

преди 6 години

Че то във ФБ, да не кажа всички, ама поне 90 % имат по 2-3 профила. Този разбира се е шампион, а и явно доста психясал.

30

Анонимен

преди 6 години

Няма ли мъже/жени здравеняци в живота на това момиче? Да счупят празната(а явно и болна) кратуна на този ***? Има такива луди за съжаление, живеят сред нас, нищо законово не може да им се направи, най-много човек да ги блъсне с кола. Поне за такова убийство в България не се лежи. А най-често тормозената страна накрая бива убита и всчики започваме отново с какво можело, ама на...

29

Анонимен

преди 6 години

Много ме кефите с *** си коментари от типа "Тая пък коя е?"! Ако някой тормози вас, трябва ли да сте известни за да ви се обърне внимание?! И ако това се случи тогава идва въпроса - вие пък кои сте за да търсите помощ?!?! Зли хора!

28

PR

преди 6 години

Малко Пи Ар и от нашето селооооо. Драйфа ми се от вазе

27

Mirko

преди 6 години

С такива 16 годишни още много психопат ще се нарои.

26

Анонимен

преди 6 години

Няма ли кой да му натроши пръстите с чук, да го видим как ще пише съобщения

25

Анонимен

преди 6 години

ответната версия КОГА

24

Анонимен

преди 6 години

Ама на снимките и в нета не изглежда на 16. Каквото повикало такова се обадило

23

Анонимен

преди 6 години

Ти пък?Нямаш ли 500лв ***?