13

Анонимен

преди 6 години

Ами тайните общества са тея... За съжаление те дърпат конците...

12

Анонимен

преди 6 години

"ЗНАЧИИИ" като видя думата ИКОНОМИСТ и ми се доповръща! Винаги виновни за глобалната катастрофа пък камо ли като ми напишете, че е франсе!Парите не са щастие и това е факт! Парите имат само правят врагове: "всеки ти си пише приятел" няприятели, фалшива любов, измислено щастие и 21век отнемат живот.НИКОГА НЯМА ДА СЛАГАМ ПАРИТЕ НА ПЪРВО МЯСТО КОЛКО СЕ МОЖЕ ДА НА ПОСЛЕДНО!!!

11

да

преди 6 години

Цената да си велика сила се заплаща от обикновенните хора.ЕС не е най великата сила,но европееца има най добър стандарт на живот-работно време,данъци,здравееопазване,цени социални услуги ит.н.Когато САЩ и Русиоя са били едни диви племена,западноевропееца е владеел целия свят и се е бил с другите западноевропейци за територии и богаства.След това са еволюирали и с създали държави с общество,където всеки да се чуства добре,като са наблегнали на мира, правата на човека и върховенството на закона.

10

Анонимен

преди 6 години

Само където бедните в САЩ са бедни колкото богатите в Русия.Има разлика.

9

До 2 Анонимен

преди 6 години

Аз бедни с iPhone не познавам. И какво могат да заделят по малко като нямат доходи. Тук става въпрос за 10-те %-а най-бедни от всички, които се имат за бедни съпоставени с 10-те %-а най-богати.

8

Дядо Соци

преди 6 години

До Анонимен 2 И аз се опитвах да заделя по нещо през соца, но няма. Вет. лекар в научен институт с 210 лв. заплата не можех да вържа месеца. След 10г. едва сколасах с заем за един кирлив трабант.Та така де!Хубав си беше соца. Всички бедни и нямаше завист и надежда.

7

Я гледай....

преди 6 години

И какво излиза, че нищо не може да се направи.

6

Хм

преди 6 години

Това трябва да покаже на филите и фобите, че няма ляво, няма дясно, нито Изток, нито Запад. Нявсякъде има олигарси и бачкатори.

5

Анонимен

преди 6 години

нормално, където олигархията участва в правителството и в управлението и краде от народа и богатее

4

Анонимен

преди 6 години

Т.е. се получава, че САЩ и Русия са най-капиталистическите държави.

3

Анонимен

преди 6 години

... богатите по богати - бедните по бедни , А Интел все по малки и по умни

2

Анонимен

преди 6 години

Докато бедните не разберат че айфон последен модел не е инвестиция а разход,ще са си бефни.Богатството е начин на мислене и заделяне всеки месец по малко пари.А не да чакаш да умре леля ти.

1

Анонимен

преди 6 години

Да бе, да. Да дойдат да видят при нас какво чудо е.