9

Браво на гласувалите

преди 6 години

"Сред арестуваните е и бившият кмет на Свиленград и настоящ съветник от ГЕРБ Христо Минков."ГЕРБ е най-добре организираната мафия в Европа и единствената, която си има правителство. Браво, българи! С такова гласуване и след 100000000 години България ще е най-бедната и мизерна страна в Европа.

8

ех

преди 6 години

Поне си заминаха илюзиите, че имало бежанци. Става дума за криминален трафик на икономически мигранти... Желаещите много да "спасяват" нещо ще трябва да се преориентират

7

Сравнете

преди 6 години

Сред арестуваните е и бившият кмет на Свиленград и настоящ съветник от ГЕРБ Христо Минков.А така!Я кажете при БСП имало ли е някога случай да закачат свой човек когато е вършил престъпления?Схващате ли каква е разликата?

6

Знаещ

преди 6 години

До Анонимен 1Разправяй си бе, не ни пречиш.Мафията и мутрите в България са изкуствено създадена от БСП структура целяща да пречи на нормалния българин да се ориентира на време в пазарната икономика.По тази причина приближените до БСП са най-богатите хора в страната и разбира се са мафиотите, които захранват партиините каси а в замяна на това БСП ги пази.Накратко, ситуацията с организираната престъпност у нас е аналогична на създаването на мафията в Русия, а БСП си е организация на руснаците.

5

Тинев

преди 6 години

Бе личи си, че ГЕРБ са организирана и стегната тайфа.1. Как се организираха и "ПОМАГАХА" при пренасянето на изборните бюлетини!2. Сега се вижда, че са се стегнали и организирали за превеждането на НЕЛЕГАЛНИ имигранти. Цветанов добре се справя с организирането. Дума няма. Важното е обаче, че твърдо следва начертаната линия на върховния предводител Бойко Борисов.

4

Joko

преди 6 години

У нас корупцията е завалядял ВСИЧКО. Тя е начин на живот и съществуване. Е, как да ни приемат в Шенген и ЗАЩО ?

3

PD

преди 6 години

Без никакво значение е, дали ще е стена, или бразда. Респекта идва от това, какви ще са последствията, за нарушилия граничното съоръжение. И това е ясно на всеки о умен от зеленчук. Останалите приказки са за да усвоим едни държавни пари, без да се решава проблема. После още едни пари... , но всичко има край.

2

Анонимен

преди 6 години

"Той твърди, че да бъде прекаран един човек от Турция до Германия, което е най-често крайната дестинация, струва около 5-6 хиляди евро."После, ако тия не бяха арестувани, щяха да инвестират паричките да ги избираме пак я за кметове, я за депутати... И ще им остане да почерпят "електората си".Даже сред националистите имаше една хваната за каналджийство, не и помня името.Ама Валерката Симеонов ще ни тормози нас, българите, щото не сме им "електорат", нали?

1

АНТИГРОБ

преди 6 години

"Сред арестуваните е и бившият кмет на Свиленград и настоящ съветник от ГЕРБ Христо Минков."Шенген ли? Шенген през крив макарон, както се казва!!!