72

ПРИВАТИЗАТОРКАТА..

преди 6 години

"НЕ ВДИГАЙТЕ ЦЕНИТЕ НА ВОДАТА ----НИЕ , КАТО ДОЙДЕМЕ НА ВЛАСТ , ЩЕ Я "ПРИВАТИЗИРАМЕ" И ТОГАВА ЩЕ ВДИГАМЕ ЦЕНИТЕ ...ЗА ДА РАЗБЕРАТ ХОРАТА ..."КОЛКО Е ЗЪЛ -КАПИТАЛИЗЪМА", БЕ....ХА,ХА,ХАААААААААААААА...ТЕ , ТОВА Е ЧАСТ ОТ "ДАЛАВЕРАТА" ...ХА,ХА,ХАААААААААА....ЗА ДА СМЕ ПАК НА ВЛАСТ!/..ама като .."КОМУНИСТИЧЕСКИ -КАПИТАЛИСТИ"..../

71

ЩО РЕВЕТЕ ,БЕ...

преди 6 години

НАЛИ , ИСКАХТЕ "ОСРЕДНЯВАНЕ НА ЦЕНИТЕ НА ВОДАТА "--ЗА.... ЦЯЛАТА СТРАНА?????!!!ЕТО ВИ ГО "ОСРЕДНЯВАНЕТО ":--ВСИЧКИ ПЛАЩАТ "ЕДИННИ ЦЕНИ"---В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ....И ТЕЗИ КОИТО СА , В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ ...И ТЕЗИ В СЕЛЕТА , КОИТО ИМАТ /или нямат/НЯМАТ ВОДА!!!!!!/..ТОВА Е то .../"СОЦИАЛНАТА СОЛИДАРНОСТ""/Всички плащат "ЕДНАКВИ ЦЕНИ" -за да ВИ Е "ЕВТИНКО" и за да си поливате градините с питейна вода....!ПО ТАЯ СХЕМА ----ВДИГАТ НА ВСИЧКИ ЦЕНИТЕ ---ЗА ДА НЕМА СЪРДИТИ И ОЩЕТЕНИ!!!ТОВА Е СОЦ-а БЕ...!

70

де е бил

преди 6 години

Не вдигайте водата докато бсп не дойде на власт, нищо не оставихте за нас за приватизиране.

69

Анонимен

преди 6 години

Не на всичко , което се плаща с пари. Трябва да има купони давани от Позитано 20 , но само за наши хора . Така най после нашите необразовани и неграмотни привърженици ще могат да си пият ракията без пари.

68

До ГЕРБ ffrever

преди 6 години

Не ни е до вицове, не е и за обещания. Това, което виждам е че всяка година населението на България намалява с 50 000 души, или както се казва, човек от хубаво не бяга. Колкото и да се старае племето ***, не може да покрие тези липси.Вие си ги величайте, тук хора няма да останат.

67

Анонимен

преди 6 години

Не на всичко в България докато БСП не дойде на власт . Всички коментарии за Нинова са излишни, защото тази женица е от северозападналия район и според нея това е най развития район в Европа.

66

Ninja

преди 6 години

Това вече е пълен ужас! Тази година вдигнаха водата в София с 40%. Догодина ще я вдигнат с 10%. Основният въпрос е защо? А тук е като в парламента всичко се политизира. Нека вържат цената на тока и водата към средната работна заплата и това да стане със задна дата от 01.01.2017. Веднага да закрият КЕВР.

65

Анонимен

преди 6 години

Високи заплати - високи сметки = висок стандарт, ниски заплати - ниски сметки = нисък стандарт...нали искате да живеете като германците !?

64

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Рецепта против грип с вода:Вземате 100 гр. домашна ракия двойно препечена... - много внимателно капвате в нея четири капки чиста вода... - отпивате бавно и веднага е почуствате облекчение...

63

ЕХЕЕЕЕ....

преди 6 години

Разликата между комунистите и изпечените крадци е че крадците не умеят да крадат като кумонистите......

62

григор

преди 6 години

във ВИК са с много високи заплати.Преди 14 години инкасатор във вик /проверяващ и записващ данни от водомерите/вземаше на месец над две учителски заплати.Инкасатор във ВИК може да бъде и лице с четвърто отделение, а за учител се учи яко и дълги години.

61

Анонимен

преди 6 години

До ШопаБайно, не се изтезавай без вода, това няма да ти помогне.Я виж Топлофикация - хората не ползват услугите й, но си плащат за тръби, плащат си и изравнителни сметки и не знам още какво. Помниш ли онзи ***, който представи заключения от неколкократни проверки , извършени от служители на ТЕЦ? Установили, че са АБСОЛЮТНО ЛЕДЕНИ тръбите, стигащи до неговия краен апартамент на последния етаж. Но пари за тръби му начисляват!И с теб ще е така. Затова си пий вода, не се мъчи.

60

смехурко:))))))

преди 6 години

Пази Боже сляпо да прогледа.Дуругарко или госпожо Нинова .Отговорете на зададени ви въпроси .канихте при Беновска бяха а вие къде се скрихте и не отговорихте.Все лъже от вашата уста и се криете в дупката си или зад паравана на водач на най крадливата и пропаднала партия уж със 100 г. история но под чуждо име >))))))))))))))))))))))

59

Анонимен

преди 6 години

Айде от тука *** ей

58

Анонимен

преди 6 години

Ако Нинова беше млада при Тодор Живков щеше да е в Белене . Такова чудо , която лъже през една минута няма кой да я търпи .

57

Какоооо

преди 6 години

Откога любимата ти партия обещаваше язовир,който да избави Севлиево от режима на вода?Колко хора изобщо знаят, че в този град има жесток воден режим?Защо не се направи този язовир по времето, когато пари имаше за всичко, нали от СССР се взимаха заеми и не се връщаха?Какво направи столетницата за този регион? Съсипа поминъка на едно село, за да направи резиденция, в която никой червен велможа не стъпи!Но заради тях завъдиха там глигани, които опустошаваха реколтатаСега пари няма и язовир няма

56

ГЕРБ forever

преди 6 години

Българина трябва да знае две неща:1.Всеки преход се нуждае от време..2.С всеки изминат ден живота ни става по-хубав!

55

Анонимен

преди 6 години

Софияяяяяя,най-после се проявете като столица на тази държава!!!За столичани се отнася също!!!Така ли един едничък многолюден,масов,спонтанен протест не се пръкна от вас!!Или вече сте град-държава и ви е през...............какво става в и из провинцията!!!При вас се вземат реенията от първа ръка в една сграда,вие сте там на чучура да действате на момента!!Този народ вас чака,като първи град на държавата да поведете и другите да поемат!!

54

за тези, които не са

преди 6 години

разбрали: Цената на водата се вдига от тези, които са сега на власт, а не от Корнелия Нинова.

53

Анонимен

преди 6 години

Корнелиа да отиде при сина си да види колко той плаща за вода и там в САЩ никой не те пита имаш ли пари или нямаш.