30

imalo zapisi

преди 6 години

на филми се засича че някой докладва на турски че обсебения със зомби спец вещества Аг Джата вече е гръмнал по папата.тогава пак всички телефони са се следили и е имало записи на цялата спец операция..не са участвали БЪлгари ,София да поиска разсекретяване на всички досиета по случая..Все пак сме съюзници в NATO

29

да се проучат

преди 6 години

Осемнадесет пъти нареждаха на англииски кой какви пси оръжие д а ползва подава на снимката някой.Подобни пси оръжие засякохме да се отренирва на кранево 2010 година..Обсебена с спец наркотици гражданка на Беларусия бе исползвана да набеждава .Ползваха автоматичен говор без да виждат набеждаваните.Вероятно тренираха за събития като тия станали в много страни вкл в Киев.

28

Искайте компенсации

преди 6 години

Исключително нагла диверсия нанесла загуби за десетки милиарди живи долари на БЪлгарския народ..Освен сатанинска техника з а обемно обсебване на Али Агджа ползваха демонизиращи спец наркотици с които обсебиха Женска ползвана за набеждаване..НАгло набеждаване.Им а нужда от доклад за всички техники ползвани в случая..В САЩ демонизирани с е ползват обикновенно за набеждаване на мъже с цел вкарване в затвори затова че май са били ухажвали жени..Съдят ги на десетки години затвор придружен с

27

Анонимен

преди 6 години

България не е поръчител на атентата, това се знае и без да бъде споменавано няколко пъти в горния материал. Що се отнася до изпълнител мога само да ви повЕрвам.

26

Анонимен

преди 6 години

До Н.Има доста спорове за смъртта на Георги Марков. Никой никога не е откривал рицин, а още по-малко не е ясно произхода на съчмата. Може и да е дъбока разработка на техните служби. Не си имал достъп до британската здравна система и си нямаш и за проблемите вътре. Когато Георги Марков е казал, че е бил отровен и са започнали всякакви хипотези и догадки, а теорията с чадъра е дойстойна за наградата "Йовков" (майсторът на късия разказ).

25

Анонимен

преди 6 години

Сивите вълци никога не са работели за комунистически разузнавания, а са си били в контакт с американските и турските разузнавания. Няма логика и няма връзка между България и Сивите Вълци, член на които е Агджа. За съжаление, италианците съкратиха Живота на невинния Сергей Антонов, но Агджа е още жив... Само за това трябва да спрем какъвто и да е внос от Италия. И без това само препакетират китайски или тунизийски стоки и им надуват цените десеторно.

24

Некъф

преди 6 години

Смятайте какви *** са били турците и са в момента. Правят се на големи мъже и като им подпари под халките и почват да лъжат и топят другите. Долна нация от пустинна зган

23

Анонимен

преди 6 години

Ако не беше поляк, че поляците са се опитали да ни помогнат срещу турците, не ме е грижа хич кой е папа и дали е жив. Само бг църквата е важна а папата е еретик според бг църквата.

22

Анонимен

преди 6 години

Българите сме най големите гьотверени няма по големи *** от нашето пропаднало племе

21

Анонимен

преди 6 години

РЕЛИГИЯТА Е ВРАГ НА БЕЗБОЖНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ АНТИЧОВЕЦИ!!!!ЗАТОВА Е ПОКУШЕНИЕТО ПО ПАПАТА!!!! ПО ПОРЪЧКА НА ДС КГБ СЪС ИЗВЪРШИТЕЛ ЕДИН СЛАБОУМЕН ТУРЧИН!!!РЕШЕНИЕТО Е АКО РАЗБЕРЕШ, ЧЕ НЯКОЙ Е БЕЗБОЖЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ПУТЕНИСТ НАПРАВО С ПРАВАТА ЛОПАТА В ГЛАВАТА И УДРЯШ ДОКАТО МЪРДА!

20

ПУТЕН НЕДОПУТЕН

преди 6 години

КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ БЕЗБОЖНИЦИ СА ПРОГНИЛА ***!!! САМИЯ ТЪРСКИ ИЗВЪРШИТЕЛ СИ Е ПРИЗНАЛ, ЧЕ ТЕ СА ГО НАКАРАЛИ ДА УБИЕ ПАПАТА ЩОТО СЛУЖАТ НА ОТРОЧЕТАТА НА ЮДА КАТО ПУТУНЕН

19

Анонимен

преди 6 години

Ми де отиде свободна европа скоро време това не мие попадало като дете го слушахме да не е фалирало

18

Анонимен

преди 6 години

"Не, най-убедителната причина защо ДС не е могла да бъде поръчител на атентата, се корени в нейната неспособност да проведе операция от такъв мащаб в чужбина."Бре, бре, бре, агенти сме били нямали в чужбина ахахха тези немски смешници ще ме скъсат от смях с вицовете си. Защо по-добре не разгледаме днешното велико немско разузнаване, което не може да си опази собствената територия, която терористите надупчиха като швейцарско сирене с атенати.

17

Н.

преди 6 години

Да, бе! ДС е организирала атентата срещу Марков в Лондон с тайно оръжие като от филм за Джеймс Бонд, но нямала ресурс да снабди Агджа с един пистолет, та да гръмне папата. Истината е, че руснаците много са се дразнили от популярността на Войтила в Полша, а България им е била в краката. Аз не съм толкова убеден, че българските служби биха отказали на СССР помощ при техен опит да контролират всички държави от СИВ.

16

Крадени новини

преди 6 години

Пак ли крадени Новини от Дойче веле , за днес вече 2-ра краденена новина

15

Анонимен

преди 6 години

Поредната купчина вонящ бокл ук от жалките немски писарушки на вашингтонски надник.

14

Анонимен

преди 6 години

Няма лошо и да сме участвали като отмъщение на Запада за Берлинския, Ньойския и Парижкия договори ощетили България.

13

ЕХО

преди 6 години

Не видяхте ли че Новината е подписана от Дойче Веле ?От там продават най-евтино фалшивите Новини .

12

Абв

преди 6 години

Само комунистите отричат,че ДС и КГБ стоят зад "атентата" срещу евреина Войтила,слугата на Израел.

11

Анонимен

преди 6 години

Клоуните от немското дойчо веле най-добре да коментират 3-те милиона марки предложени от разузнаването на ФРГ на турската групирвока "Сивите вълци", да натопят ДС и КГБ. А не да ми се правят на велики анализатори кой какви операции можел да извърши в чужбина. Нещастни немски мижи турки.