103

Анонимен

преди 6 години

И Израел и Турция са терористични държави. Една кавга между тях е музака за ушите на целия нормален свят.

102

осман ага

преди 6 години

Управлявах тези територии над 350 години.а тука некви г.я.ури пишат как израел щял да унищожи турция. е хай сик..тир ...🌍

101

Кико

преди 6 години

*поради

100

Кико

преди 6 години

Не му е лесно на Ердоган -при родители братовчеди последиците за психиката са сериозни, както е видно! Що се касае до Ерусалим - в т.нар. Източна част на града, където живеят мюсулманите евреин не може да стъпи, подари моментален и обективен риск за живота! В същото време всеки мохамеданин, който иска може свободно да влиза, да пазарува, да се разхожда, както и да си наеме или купи жилище в Западната (Еврейската) част! Това е достатъчен аргумент Израел да администрира Ерусалим!

99

Анонимен

преди 6 години

Че какво ще кръщавате в Желязната църква? Кьопека ли? Нали изповядвате религията на виещите чакали, що щете в православна църква?

98

Анонимен

преди 6 години

Ердокой не е виновен. Генетични дефекти.

97

Анархист

преди 6 години

Този грузински ***-Ердоган,много скоро ще го сполети съдбата на Адолф Хитлер,а Турция ще я разпаднат принудително,Великите Сили!

96

Анонимен

преди 6 години

Free Palestina

95

Defender of Justice

преди 6 години

Турският ислямски лидер си позволява системно да нарушава международно право и моралните норми,да погазва човешките и законните права на суверенни държави като наклевети с лъжи,уволни,затвори противозаконно за въображаемите му подозрения вместо по истински факти и доказателства, хиляди невинни хора,осъди ги с управлявани от него вм. от закона и съвестта им съдии,финансира ислямския терор и на палестински араби и прие ИДИЛ терористи,и...дръзва да наклевети с лъжи дори и Божия свят народ ИзраЕЛ!

94

Анонимен

преди 6 години

Ами прав е султана. Както винаги е абсолютно прав.

93

Анонимен

преди 6 години

Отначало се възмущавах,след това имах смесени чувства,а сега съжелявам Ердоган. Непрекъснато настъпва мотиката и както се казва - един път,втори път стомни за вода и на трети път стомните се чупят.Не знам защо го прави,дали да спаси+оправдае себе си или да се направи на мъж пред публиката.Не мога да им разбера игрите.

92

Анонимен

преди 6 години

Този тази седмица ръси бисер след бисер. За Лозанския договор взе вече да се оправдава, че нямал предвид прекрояване на границите. Утре ще почва да се оправдава и пред евреите, че нямал точно това предвид, каквото те си били помислили :-)

91

Анонимен

преди 6 години

султанът не понася еврейска пръдня/както и всички нормални хора/

90

Анонимен

преди 6 години

На Израел и други мюсюлмански диктатори са им се дървили, но на - Израел още си е там, превръща пустинята в градина и е оазис на интелекта сред море от пустинни ***.Тарамбуките ще се подървят, ще побеснеят, ще повият, па ще им мине. :-)

89

Спартак

преди 6 години

От 1967 г. нещата много са се променили. Ако днес Израел трябва да воюва с Йордания, Саудитска Арабия, Иран и Турция, тя няма да се справи. Не и срещу всички едновременно, а предполагам, че Ливан и Египет няма да останат безразлични. Армиите на Иран и С. Арабия са големи и модерни. Израел отдавна не дължи положението си на 6-дневната война, а на мощния американски гръб. Той обаче не е достатъчен. Израелците имат прекалено много врагове и те са ги обкръжили отвсякъде. Там кървищата няма да спрат.

88

до еничар

преди 6 години

повече се пише слято, не че нещо но коментриаш кой колко бил, Мишше!

87

o/o

преди 6 години

Тоя и.д.668иот казва истината ,а тя боли.В най скоро време ще каже и същото и за САЩ.

86

оня

преди 6 години

Евреите пет пари не дават за мнението на този. Могат да ги смачкат, когато си пожелаят. Израел е водил война със всичките си съседи едновременно и е спечелил въпреки, че са по-малки от всяка една тяхна съседна страна. Турците да не са поредните, които да ядат бой макар и с втората по големина армия в НАТО?

85

Анонимен

преди 6 години

Ще е чудесно да има война между Израел и Турция. Гласувам с две ръце и взимам пуканките и бирата.

84

оня

преди 6 години

Тоя с мустаците много се е отворил,ама защо не пробва да се направи на важен на евреите да види,какво ще му се случи. С руснаците му се размина, защото ходи лично в Русия да им се извинява с такива дълбоки поклони, че челото му опираше бомбетата на обувките му, ама с евреите няма да му се получи само с едно извинение и поклони. Май забрави как израелците се качиха на турския кораб и ошамариха *** на него и,какво стана нищо. Пиняви се мустакатия и накрая млъкна. Да не стане пак да ги пердашат