21

Анонимен

преди 6 години

Камиларите дгд! Не ми пука за тия главорези. Всеки от тях е потенциален атентатор самоубиец, който с религиозен блясък в очите и Аллах на уста може да взриви семейството ти. Мaйнaта им!

20

Анонимен

преди 6 години

USA ANEKSIRA IERUSALIM SANKCII VEDNAGA

19

Анонимен

преди 6 години

"Ислямът е противна религия" и дотук трябваше да спреш. Никакво " но".

18

АНТИ

преди 6 години

Ливан беше страна с много млади хора завършили висшето си образование на Запад.Това не се хареса на фанатици с промити мозъци и подпалиха войни години наред.Жалко, но светска държава с араби - трудна работа !

17

17 до 21

преди 6 години

И мислиш ли, че китайците ще продават ай-фони на катарци и кувейтци за динари, които още утре могат да станат по-евтини и от тоалетна хартия?

16

Анонимен

преди 6 години

Всеки арабин, независимо колко симпатичен ви се струва, е готов в един момент да хване ножа и да ви пререже гърлото, да изнасили жените и дъщерите ви, да продаде децата ви в робство и така да си спечели място в мюсюлманския рай. Ние 500 г сме опознавали мюсюлманската природа, а имайте предвид, че турците са доста по-цивилизовани от пустинните ***.Затова, мили дами и господа, никаква жал към арабската ***!

15

Додо

преди 6 години

Как може САЩ да е посредник в мирните преговори между Израел и Палестина, след като не само заявиха, а направо изкрещяха в лицето на смаяния свят своето крайно пристрастие към интересите на Израел?! Тръмп направи нещо, което дори и евреите не са очаквали. Тъкмо беше започнало да става ясно и на самите израелци, че без компромиси мир никога няма да има, когато внезапно на кормилото на властта в САЩ застана *** Тръмп и върна всичко в изходно положение ...

14

Анонимен

преди 6 години

Ако арабите спрат да продават петрол на Щатите, кой ще им го купува? Те друг доход нямат, а Щатите имат достатъчно собствен петрол - просто ще си отворят запечатаните кладенци и пак ще са си добре. Ако арабите се откажат от долара, с какво ще пазаруват? С техните валути даже хляб не си купуват, всичко им е в долари. Как аджаба тия пустинни смешници смятат да наложат санкции на САЩ?

13

Казах!

преди 6 години

Аз признавам Йерусалим за столица на Израел.

12

Анонимен

преди 6 години

Интересно ми е как Ливан и другите арабски кочини ще наложат санкции на Америка. :-) Освен смях и съжаление, какво друго ще последва от едно такова действие?

11

Анонимен

преди 6 години

Вноса на сви.нска мас ли ще забранят, или само сап.уните с такава?

10

Анонимен

преди 6 години

Да се откажат всички дружно от долара и американското оръжие и всичко ще си дойде на местата. Също така може да изгонят американските фирми .

9

Мнение

преди 6 години

Арабите винаги са били така - много шум за нищо... много лесно ги разединяват и манипулират. И сега нищо няма да излезе. Ще подскачат, подскачат и ще преглътнат накрая. Въпрос на време... те не разбраха, че докато САЩ ни видят дебелия... правят каквото си искат. Актуален пример - Сирия...докато не влязоха руснаците да изметат ИД, САЩ "активно" се бореха с ИД... толкова "активно", чи ги оставиха да завладеят половин Ирак и почти цяла Сирия....

8

****

преди 6 години

Краварника взеха все повече да го подритват от много страни,че май ще истече по скоро в канала,от колкото си мисля,ще го натикат в кишето.

7

пфу

преди 6 години

Въпроса е доколко големите от региона производители на петрол и купувачи на оръжие са готови да си нарушат рахата, всичко останало е местене на въздуха.

6

Анонимен

преди 6 години

Една нова петролна криза ще им се отрази добре на ФАЩ.

5

Анонимен

преди 6 години

Нямат единство това им е проблема. Ембарго над оръжията на краварите и всичко ще си дойде на място. Като изгубят арабските пазари и краварите ще дадът фира!

4

Анонимен

преди 6 години

Ерусалим е християнски. Камилите не могат да плашат запада. Една грешна стъпка и ще продават петрол на $1.

3

Анонимен

преди 6 години

Пляскай санкции, не бой се.

2

анонимен

преди 6 години

спрете петрола за сащ незабавно и не купуваите орьжие