215

Анонимен

преди 6 години

"Руснаците не могат да живеят ако някой деспот и сатрап не ги мачка а те му се кланят и възхищават"А Българите не могат без да ги води някой селянин да ги диви с простотията и наглостта си.

214

Анонимен

преди 6 години

Блазе им на ушанките и ***, че имат такъв государь.Да им е жив и здрав! Да има време да си отгледа и възпита наследник, който да продължи по пътя на Путин, водещ към просперитет руския народ.

213

Анонимен

преди 6 години

Руснаците не могат да живеят ако някой деспот и сатрап не ги мачка а те му се кланят и възхищават.Изключителна робска психика е това.

212

Анонимен

преди 6 години

Браво на Путин!

211

Пинко

преди 6 години

тия които нареждат Путин и тия които му се кланят са еднаквно прости и молоумни...

210

Анонимен

преди 6 години

Джуджето ще основава династията на Путините и ще въвежда крепостничеството.Да им е честито на ***.

209

До 222:

преди 6 години

Хубаво си си сложил плюсчета, явно имаш много свободно време да си играеш с браузъра. Ами да ти отговорим на въпросите:-БМВ е луксозна кола, която се кара по-малко от 5% от германците. Скъпа за поддържане. Лада е произвеждана преди повече от 30 години като масова кола и е притежавана от повечето руски семейства.-Сийменс - хващана многократно да подкупва политици за получаване на поръчки. През последните 20 години дейността на фирмата прогресивно намалява. Синоним на лош мениджмънт и качество.

208

анонимен

преди 6 години

Германия може да е има силна икономика, но Германия е геополитическо и военно джудже.Нищо не зависи от Германия в световната геополитика. Гарантирано от Меркел.

207

анонимен

преди 6 години

Демокрацията е една голяма лъжа, манипулация и измама.

206

Анонимен

преди 6 години

Германските медии вместо да се занимават в Путин, нека да напишат нещо къде се намира държавния златен резерв на Германия и дали някога германците ще видят поне един грам от това злато. След това да се запитат колко мандата изкара бабата, която през жалкия си живот даже не е родила собствено дете. Нека след това да напишат няколко статии за масовите изнасилвания в Кьолн и кой забрани на журналистите да оповестяват истината.

205

Демократа

преди 6 години

Успех ще е само ако последва рецептите на др. Ленин !

204

анонимен

преди 6 години

До Елементарно 231Путин нямаше ресурси да спаси Украйна , но спаси поне Крим.Защото Путин се изправи срещу цялата англосаксонска глобалистка финансова мафия, затова имаше опити за атентати срещу него, освен това няколко генерали и висши политици в Русия бяха купени от западните служби, но Путин разбра и ги отстрани от управлението на Русия.

203

анонимен

преди 6 години

До 229Точно така е , прав си 100 %.Великите сили се отнасят с Германия като с окупирана държава, САЩ имат няколко военни бази там, освен това подслушваха Меркел и й оказваха натиск да води определени политики, които не са в полза на Германия и Европа-най-вече по мигрантския въпрос, затова почна нашествие на ислямисти и терористи в Германия и цяла Европа.

202

Анонимен

преди 6 години

най-големият !

201

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

последния читав беше брежнев. оттам нещата ги прибра кгб, и начело от черненко натам са само службаши от висшия еталон. нещо като румци на деси, ама милиционери.

200

Елементарно

преди 6 години

На Горби му взеха Източна Европа, на Путин му взеха половин Росия/ УкрайнаИ двамата са лузъри, колкото и хибридчиците да се напинат да ни обясняват друго

199

До Анонимен 222

преди 6 години

Безкрайно елементарен си. Защо не сравним:Су-57 - с няколко части от фюзелажа на Юрофайтър "Тайфун". 4 страни го мъдрят тозиАЛ41Ф1 - с двигателите на "Тайфуна". Те са британски, а не немски...Която и да е руска подводница - с произволна немска. "Сан Хосе" например.Т-14 - с "Леопард-2".Двигателите на руските автомобили се произвеждат в Русия - на BMW - в STEYR, АвстрияРазговорът е много детински, съжалявам, че се хванах да споря с теб! Само ми е интересно от какъв зор вземаш страна!

198

До 225

преди 6 години

Аз съм съгласен с теб.Германия е една окупирана страна. Не е суверенна държава. САЩ разполагат там колкото и каквито си военни сили и техника искат, включително ядрено оръжие, което прави Германия изключително уязвима от ударите на вероятния противник. В Германия има американска полиция, болници, инфраструктура. Доста неприлично се държат част от немските медии към страна, която е потърпяла огромни загуби от немските войски през ВСВ и въпреки всичко изтегли окупационните си войски от там!

197

До 226

преди 6 години

Няма значение жената ! Разбира се,че е важно да не е гнила от вътре,споменах я,защото въпросният коментатор иронично се подигра на Деси Банова и Плевненлиев ! От къде на къде ще се подиграва ? Какъв е той,че да го прави ?!Пълен АНОНИМНИК И КОМПЛЕКСАР!!!

196

До 225

преди 6 години

Не съм съгласен !Велика сила в средновековието се дефинира вероятно с армия ,мародерства,войни ,боеве и завоевателства,но велика сила в 21 век се дефинира с икономика