22

Трак до Българин

преди 6 години

И как точно американците са виновни за първата световна или просто си нямаш и понятие от световна история , а само от съветска.

21

Българин

преди 6 години

Планът за разбиване на европа върви към своя край..първата и втората световна създадена от манипулаторите обезкарви европа и направи америка господваща.. Сега казаха ясно ние не приемаме Араби но вие ги вземайте защото там правим война за да им дойде "свободата"")))) а вие ги хранете давайте пара и подслон мешайте докато станете диво племе като самите тях..а за нас природните им богатства.

20

Анонимен

преди 6 години

Щом "димпломатът" Федерика Могерини се провъзгласява срещу нещо, ясни са нещата. Гледайте как Вишеградската Четворка ще реагира.

19

Българин

преди 6 години

Всичко си е по план. Измъкване няма..както беше казал великият американски класик Гор Видал, който и да стане президент той е Задължен да направи поне една голяма война.. Господарите на света оръжейните , енергийните и нарко кланове за това слагат президент в щатитв ,и няма никакво значение кой от двамата кандидати ще бъде избран..

18

Анонимен

преди 6 години

В 21 век сме и някакви хора се избиват заради "светите места". Крайно време е на тази глупост да се сложи край, и то с решителност. Действията на Тръмп са правилни.

17

Анонимен

преди 6 години

Слабите хора се съобразяват с обстановката.Преклонена главица сабя не я сече.Тръмп можеше да си проспи мандатът в Белият дом да прави некви имагинерни реформи ,да плаши с кериърите некви умрели талибани и да дрънка оръжие на китайци и руснаци в някаква пародия на нова Студена война.Вместо това той реши да направи малко история.Така правят големите.Променят правилата на играта.Останалите бедни и *** охлюви се "съобразяват и толерират"Красиви думи за да се опишат страх и неможене.

16

Анонимен

преди 6 години

"Бай Дончо виждашли как настрои половината арабски свят против себе си?"Голям шок, голяма истерия! А досега как беше настроен половината арабски свят? Те имат само едно постоянно настроение.

15

Анонимен

преди 6 години

Хазарите искат да изхвърлят семитите от Ерусалим.

14

Анонимен

преди 6 години

Всъщност това не е ново, а е прието още по времето на Бил Клинтън. Четете повече.

13

"-"

преди 6 години

Какъв шок за европейските Либерали и техните мюсулмански протежета!!!Мъка, мъкааа....

12

Анонимен

преди 6 години

Бай Дончо виждашли как настрои половината арабски свят против себе си? Това не е бизнес бе Бай Дончо. Това не са хотели и магазини бе Бай Дончо това са живи хора с които се подиграваш. Най лошото което направиха през 50-те години е това че ООН нас.аха евреите на палестинска земя. С кой акъл по онова време са взели това решение нямам идея но сигурно са били с голеееееми мозъци като на слон.

11

Анонимен

преди 6 години

Сериозна пропаганда се вихри срещу Тръмп, даже вече засенчи Путин в това отношение.

10

Анонимен

преди 6 години

Не мисля ,че президентът на най-силната държава в светът ще се трогне защото някакви *** в Тунис протестирали.В коя мюсюлманска държава местното мнозонство са казали "Ние ще отстъпим нещо си на християни или еврей защото сме толерантни и се съобразяваме с желанията на другите" Напротив те смятат отстъпчивоста за признак на слабост и знак че трябва да натискат с двойна сила.И сега когато един смел и способен мъж се осмели да им даде малко от тяхното си лекарство всички запищяха от страх.

9

възмутен

преди 6 години

Долен Тръмп разпалва конфликти по света и после ще иска държавите от НАТО да вадят горещите кестени от огъня. Облагите на краварите е от продажбата на оръжие. Вече и послушниците им започват да не слушат господарите си. Този президент на щатите освен че създава непрекъснато врагове на държавата си той не е привлекателен и за съюзниците си. Освен това и в говедарника не се ползва с авторитет. Които сее война, жъне тероризъм.

8

Анонимен

преди 6 години

Явно е ,4е палестинците и въобще арабите от добра дума не разбират ,от сега нататък само ще се нарежда . Аз приветствам такъв подход .

7

алф

преди 6 години

Само САЩ имат смелоста да се изправят против исляма.Най великата държава в света.Един ден когато тази мрачна религия бъде напълно унищожена милиарди мюсулмани по света ще им са благодарни че вече няма да живеят под оковите на злото наречено ислям.

6

Анонимен

преди 6 години

Санкции срещу САЩ за това еднолично решение моля!

5

Анонимен

преди 6 години

Най тъпият американски президент! Путинееее, кво направи бе пич, сериозно ли инвестира в тоя ***!?

4

Анонимен

преди 6 години

Краварският башибозук в Сирия е изклан, време за нова войничка.

3

Анонимен

преди 6 години

Тръмп не се влияе от такива неща, след няколко седмици всичко ще утихне.