21

Пепо

преди 6 години

Това,което става, е като затишие между две футболни фенове агитки,след като са имали кратка схватка и се прегрупират преди следващия удар!!! Всеки знае, че в такива моменти само навременната намеса на полицията, и то силово, ще реши спора-друго нищо! Само наливат масло в огъня сега...или ако има война, да не е в моя двор?

20

Анонимен

преди 6 години

ако им дадат на палестинците Източен Йерусалим те ще го направят на ***, така че Йерусалим вече ще бъде в правилните ръце

19

Анонимен

преди 6 години

И какво си въобразяват разни критикари по сойтовете. Те себе си не могат да оправят , а дават акъл на Тръмп и на САЩ . Крайно време е някой да сложи тарамбуките на дръвника . Браво на Тръмп .

18

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Пyтя и Тръмпела са от едно котило. Единият със сила и оръжие преначертава границите на държавите. Другият се намесва най-брутално във вътрешната политика на суверенни държави! Тръмпела е креатура на Путин, това го признават и тука списващите русофилки.Аз питам реторично:" След като Путин подкрепя Тръмпела, не е ли логично, да му е ударил едно рамо на изборите?". Отговорът за всички е ясен!!

17

Маркс

преди 6 години

Ще повикат малко както повечето *** и ще се укротят.Останалите много ги разглезиха и се стигна до тук!Но, както е казал великият Енгелс, епохата когато има нужда от титани - ражда титани! Като Бойко Борисов и Доналд Пич Тръмп!

16

Анонимен

преди 6 години

Ужаст!

15

..

преди 6 години

Все си мислех, че този ще запали света натискайки "червеното копче".Сега започвам да си мисля, че може да го запали без да натиска копче.... но ще го запали де ;) нЕма лабаво.

14

Анонимен

преди 6 години

След такава блестяща проява решихме - F - 35! Цял полк! 5 милиарда при 120 БВП са нищо!

13

Анонимен

преди 6 години

С историческата правда, умерен тон и самолетоносач в ръка се постига всичко!

12

Пешко

преди 6 години

Тръмп като че удря няколоко заека - нов конфликт в Близкия изток, Русия трябва да се изкаже по въпроса, че нали вече е незаобиколим фактор, а трябва да внимава каво ще каже, заглажда отношенията с Израел, след като първото му посещение беше в СА, провокира Турция да види докъде ще стигне, отклонява вниманието от други неща - да речем конфликта със Северна Корея. Според мен като цяло голяма глупост беше това

11

Анонимен

преди 6 години

Когато си силен е престъпно да бъдеш лицемерен! Мюсюлманите когато са силни идват тук и ти предлагат ,,благородно'' да смениш вярата си или да те утрепят, или да те пратят да гребеш на някоя галера докато се изтощиш и те хвърлят в моретата, или те пратят в харем, а по грозните - на нивата.Факт! Някой да им е искал да приемат Христос когато пристигнат тук? Не! Меркел ги покани!Представете си ислямските държави да имаха оръжието на САЩ! Хич нямаше да се церемонят и досега да са ви изтрепали тотал

10

Странно

преди 6 години

Трьмп се обажда там кьдето не му е работата! Начи, има вероятност някои еврейски хитруши да го кандьрдиства да говори глупости за които американския народ няма сметка!

9

Анонимен

преди 6 години

То и ние си имаме един,който обича да хвали способностите си и нищо добро не е направил за народа си,освен да обикаля света и да прави магистали,които после стават на дупки.

8

Анонимен

преди 6 години

Тръмп е пич, като Путин. Лошото е, че около двамата гравитират много оядени всезнаещи ретарди, както и политическа *** от "близки съюзнически държави", като нашите управници, които гледат само кокала си.

7

Анонимен

преди 6 години

Да пази бог от зъболекар зъби, от лекар здраве и от американци мир да чакаш...

6

Анадолец

преди 6 години

"Отличен Тръмп! Казал си е директно това, което е реално и справедливо! Сега обаче да продължи и да заяви, че Константинопол е столицата на Атина! Щом Крим е руски, значи всеки да си отива на мястото."Хайърдър? Почнали сте да сънувате просо!

5

Анонимен

преди 6 години

Отличен Тръмп! Казал си е директно това, което е реално и справедливо! Сега обаче да продължи и да заяви, че Константинопол е столицата на Атина! Щом Крим е руски, значи всеки да си отива на мястото.

4

bai_jordan

преди 6 години

От 2000 години само амбиции и нищо на практика. Разби само празните приказки на политиците...

3

Анонимен

преди 6 години

Единствената задача на Тръмп е да даде рамо на Антихриста (папата) в последния момент , и разкриването на сатанистите и новата световна религия. След това номерът на звяра...Нв да си направили обаче сметката неверниците,защото Страшния съд идва слвд това. Така е, като играеш срещу Бог.

2

Лейди Гарга

преди 6 години

Какъв мир какви пет долара...Никой няма интерес от мир там. Особено ако са на няколко хиляди километра ор Ерусалим. Да *** хората, да се взривяват под път и над път е доста печеливша концепция.