44

Анонимен

преди 6 години

Свидетели сме на последните гърчове на неолибералното осем годишно наследство на Обама, на Килъри Клинтън и на мумията Срс в САЩ и Европа!!!!

43

Ястреб Османлията

преди 6 години

Един съвет - обличайте новите си дрехи, наслаждавайте се на всеки нов ден, дори ако е мрачен и дъждовен, по-често казвайте "обичам те!" на близките си ... , защото този откачалник скоро ще подпали света, и тогава ще е късно за тези неща! Аллах да закрили обърканото човечество!

42

Анонимен

преди 6 години

До Трак до 43Ако искаш и марсианец се определяй,но не ни казвай на нас българите какви трябва да се считаме! Те и румънците са ни роднини,нищо че говорят на латински с доста български думи.Разкарай се с измислените ти траки!

41

Анонимен

преди 6 години

Човека си прави търговските сделки,без много шум и дрънкане на оръжия,нормално,той е бизнесмен.

40

Анонимен

преди 6 години

Доста *** статия...

39

Анонимен

преди 6 години

Трак, вземи си ходи в Румъния. Тука сме Българи.

38

До 33

преди 6 години

Арабските цгани в Палестина да не би да искат да делят? Досега имаха възможнодт да си изградят държава, но освен тероризъм и мизерия друго не могат. Чакат Израел да им построи държавата и след това да се изнесе. Няма как да стане. Навсякъде са натрапници. В България да не сме ги поканили с хляб и дол. Така са се натрапили и там.

37

Анонимен

преди 6 години

Либерастите не обичат да се изпълняват предизборни обещания. Вижте и нас- всичко грантаджийски партии и никой не изпълнява това, което е обещал.

36

До 11

преди 6 години

Конфликтите се палят от ислямистките оРкообразни. Някой друг да говори за война, убийства, червени линии? Щото досега като не бешеЙерусалим признат за столица откообразните не воюваха, нали?!

35

Хюго Бос

преди 6 години

Поредната либерастка фалшива новина. Губил бил?! Само в либерастите ви капацини.

34

МОЧО

преди 6 години

мн глупави арабеските. Сирия приключи сега пелестина ще купува американско оръжие. С Ким е комбина, оня мята ракети, япония и корея купуват щитове. Бухаха

33

Анонимен

преди 6 години

Победите на Тръмп1 Заздрави НАТО2.Икономиката на САЩ на макс3. Най малка безработица от 3 десетилетия4. Разбити криминални групировки като МС 135 Ислямска Държава разбита6. Нелегална имиграция до минимум7.Възвръщане на свободата на словото

32

Анонимен

преди 6 години

Значи всички икономически успехи на Тръмп са благодаре на Обама, а всички л...на за бъркани в Северна Корея(Крим, Близкия Изток...) нямат нищо общо с Обама, а са по вина Тръмп?Статия преписата от наръчника на лиоберсткия Агитатор

31

13

преди 6 години

До 17Знам че си глупав и умен НИКОГА няма да станеш но все пак си ъадай един ПРОСТИЧЪК въпрос!!И той е ЗАЩО Боко-рапоня, КОЙ и цялата останала политическа *** се е напънала да бъде политик?!ЗАЩО??И като знам че НЕ ЗНАЕШ отговора ще го кажа (не само на теб).Човеколюбци ли са та "жерртват" живота си за плебеите?!НЕ, не са.Обикновенни КРАДЦИ и НЕКАДЪРНИЦИ са които за НИЩО друго НЕ СТАВАТосвенен да мамят баламурници като теб и да ги обират.

30

Мда

преди 6 години

Най-логичното и приемливо за Света решение за Йерусалим би било соломоновското:да бъде столица и на двете държави-Израел и Палестина(със съответните огради,естествено).Само че евреите не са хора,дето обичат да делят каквото и да е с някой друг.

29

13

преди 6 години

До 17"Курдисвай" майка си на село!А относно останалото то много отдавна съм го казал че:Демокрацицята не е за прости народи както и пазарната икономика.Това е като да дадеш на майм*уна зареден автомат със свален предпазител.А иктатурите не идват от само себе си, те са продукт на глупави хора които се докопват до властта.Аз за умен диктатор не съм чул.Колкото до мен желанието ми да управлявам *** каквито са мнозинството човеци еНУЛА.Живота ми е един и искам да си го живея ...

28

Хм

преди 6 години

Всъщност голямото квичене срещу Тръмп е израз на недоволството на Сорос и питомците му,че властта е преминала в ръцете на Ротшилд(срещу който не е възможно да се протестира).Както виждаме,шорошите на властови позиции всячески се стремят да препънат Тръмп,а съответните медии-да го окепазят.Ама тая работа постепенно замира-не е лесно да се бориш с Ротшилд!

27

1

преди 6 години

Пропуснах да отбележа:1. Проблема със Северна корея не се дължи на Трумп а на предшествениците му. 2. Израел многократно (пет пъти) е предлагал съжителство с палестинците в това число и в две държави. Палестинците винаги са отказвали и след това са избивали мирни жители. 3. Статията е преведена от репортаж на CNN. Човека който каза фалшива новина е журналист в Ню Йорк таймс. Т.е. не особенно съществена за политиката личност.

26

Трак до русофили

преди 6 години

Как е шизофренията , май добре се погаждате.В една статия го хвалите , а в друга го псувате.Май само спрямо Путин сте праволинейни- и роби да ви нарече , вие ще сте щастливи , че той ви притежава.Дори и в библията порицават създаването на идоли освен Христос , но вие нали сте комунисти......

25

factotum

преди 6 години

Защо следва си сценария и не му пука, цяла живот това прави и то добре :)