58

Анонимен

преди 6 години

Не очаквах, че Дони е толкова тып!

57

ДАНС

преди 6 години

Де го бе?

56

Анонимен

преди 6 години

Предстоят трагични дни,най вече за Русия,полюсите ще са 3 САЩ,Израел и Китай

55

Анонимен

преди 6 години

До Източна РумелияЕй, мунчоолу, за това се полага затвор! О, спи ли ДАНС, о ДАНС не види ли!

54

Източна Румелия

преди 6 години

Искаме си Източна Румелия независима със столица Пловдив, а не софиянци да ни обират данъците. Сега Пловдив щеше да е със западноевропесйки стандарт. Вива Румелия, солидарност с Каталуния!!!

53

62

преди 6 години

Израел ще бъде новия великан във близките години,играта започва,отдавна чаках израел да се включат щот плана е ясен,завземане на територуии и находищата на Сирия.Сега гледайте как Сирия,част от Египет,и иран ще са нашищот Крим ваш

52

дедо Ташунко

преди 6 години

Сега става страшно! Иерусалем е столицата на три религии - евреи, мюсулмани и християни. Мюсулманите ще скочат моментално за свещена война. Кой знае колко милиарди са наброени на новото американско правителство от световното юдейство, което държи по-голямата част от световния капитал? Очакват ни трагични събития!

51

Анонимен

преди 6 години

Колкото да са мощни САЩ и евреите военно да не се забравя малката подробност, региона е населен предимно от араби, 2-3 държави да се застъпят за Палестина и бройката им ще стане 20-30, дали ще има война с толкова народ ?

50

Пепо

преди 6 години

Този се забърка яко, не може с северокорейците да се справи, сега и друга, ама още по-голяма каша забърка...

49

анонимен

преди 6 години

Признаването на Косово беше отваряне на кутията на Пандора.Разбрахте ли сега?Или ви харесва албанската мафия да си има държава?Италианската "Коза Ностра" ряпа да яде пред албанската мафия, никога няма да имат такъв успех.

48

62

преди 6 години

Дали им стиска на евреите,на Израел хахаха,ти шегуваш ли сааа,да пази господ,да не излезе звяра от леговището ,че ще ги пере заедно и руснаци,турци,иранци

47

анонимен

преди 6 години

До реалист 57Нарушаването на международното право започна с признаването на Косово за държава.Албанската мафия вече си има държава, това е тумор на Балканите с много вредни последици за цяла Европа. Ама тъпанарите от Брюксел не могат да го схванат, тях ги интересуват само заплати, превилегии и комисионни,нищо друго.

46

Анонимен

преди 6 години

Ако мислите че ще ви се размине много се лъжете.

45

анонимен

преди 6 години

Американците станаха вече много нагли, излезнаха от редица международни споразумения, искат да отменят ядреното споразумение с Иран, сега искат да наложат за столица на Израел Йерусалим.И децата в училише знаят, че столицата на Израел се казва Тел Авив.Всичко друго е да драснеш кибритена клечка в буре с барут.Това ли искат янките?

44

Дедо Гоцко

преди 6 години

Е що бе , на телавив какво му има?

43

Анонимен

преди 6 години

Тоз път яко замириса на война.Израел не е Украйна нито Сирия,нито Иран.Ако Израел и Турция започнат битка тя ще е на сирийска територия със капитулация на Ердоган.Играта е следната,Израел влиза във голямата игра и официално и ще си вземе находищата на Сирия

42

u4en

преди 6 години

Все повече ми харесва този германо - шотлондски американец ! От раз ще разреши близкоист. конфликт ! Тереза затова беше в СА ! В Библията пише -Ерусалим е столица на юдеити. Римският император Адриан ги гони защото не слушат и заселва палестинци ! И сега администрацията на Израеле в Ерусалим ! Ще признаят Палестина и ще има мир ! Исл- д-ва я няма ...Асад заминава . а шахматиста Жужи така и не разбра какво се случи - той иска да го признават за велик....Да ....Ама не !

41

реалист

преди 6 години

Като се започне с нарушаването на международното право от едни (с Крим) следва вълна и така ще е бъдещето, джунгла и хаос..

40

Анонимен

преди 6 години

Този избелелия на кой господ служи? Май е решил да подпали последната война!

39

Tangra

преди 6 години

Най накрая един деен президент!Там възела няма развързване. Е крайно време е . Голяма работа всичко по старому просто неизказаното става гласно.