227

Мнение

преди 6 години

Царя излезе глу..в.След реституцията трябваше да продаде всичко и да се махне от България.Така щеше да затвори тази позорна страница.

226

Анонимен

преди 6 години

Тоя да покаже документите с които е купил земите -хиляди декари гора която тоя мошенник изсече.Да покаже документите с които не България му е строила дворци а семейството му ги е построило .Хрантутник както би казала баба ми Свикнал някой друг да му плаща съществуването -да си взема цялата фамилия и обратно там откъдето е дошъл не му стига че след 44година България плаща някакви пари на него сестра му и майка му

225

Партизан белград

преди 6 години

Лешояд

224

Пинокио

преди 6 години

По същата логика, по която т.нар. цар беше премиер на република!

223

Jessy James

преди 6 години

Царе, има ли ги още тия ***, преди да докопа власта каза" Имам програма с която мога да ви ОПРАВЯ за 800 дни и да заживеем добре, взе власта, "ОПРАВИ" ни така че още ни пари от зад и заживя добре. Само заради сделката с външния дълг трябва да му се конфискува всичко.

222

Цецко е нашия Саакаш

преди 6 години

вгледайте се в тройната ОС: Риад-Мадрит-София и нейните координатиМонарх-МонархЦар-ТикварКаунили още по така:Нафта-ДълговеКомар-ГербаленСмешникзащо го водиха тва некро из пустините, дали не е бил самият Дървояд оставян на саме с тези на които дължи КАЗИНО-парички,а?и под закрилата на БГ мЪнистерия Пръцайдухател, длъжника да е спазари "имотите" на БГескот Нацистко Монархество по програмата ДЪЛГ срещу ГОРИ/РЕЗИДЕНЦИИ и тн.и ски септ акорда. Още ББ не се опраил от Риад и Цецко фръкна за УС

221

Ивайло

преди 6 години

Преди 1942 и след ???Всичи тези имоти са на България сиреч от народа Български дадени за ползуването на така нареченото царско семейство как сега ще станат лични че се несещам.?

220

Анонимен

преди 6 години

Всяка голяма държава си уважава историята и царете/кралете . Само в долна България некви селянчета обясняват по цял ден на кого били 3 те имота. Сякаш ще отидат да живеят там. Това е история свързана с царското потекло на България повече от 1300 години. Срамно е дари да се обсъжда. Този човек в Испания има всички привилегии на благородник - в една чужда държава !Тука бедната *** само реве. За това сте бедни ...То от душа сте такива :)))

219

адвокат Бонев

преди 6 години

До Андрешко Парадоксите са много!Бившия цар Симеон Сакскобургготски ,беше министър председател с което опулихме веднъж света!Но по големия парадокс е, че след като вече е заемал длъжността министър председател,един вид е признал републиката легализирал я е щом е заемал този висок пост, защо сега си иска обратно дворците като,че е монарх?! Чалдисал ли се е тоя човек? Раздвоява се в желанията си в поведението си.Предвид зодията му близнаци е обяснимо, че не е последователен и доста противоречив.

218

Павел

преди 6 години

Защо ви ги взе държавата ми то е *** оговорът вие лично Симеоне с какво помогнахте на държавата върнахте се в БЪЛГАРИЯ след суматлък години със забравен роден език станахте министър покрай старите хора, който уважават предците ви. И решихте ,че можете да си върнете всичко след толкова години прекрасен живот в Испания ли там където сте бил

217

Андрешко

преди 6 години

До #227 адвокат Банев. Няма да се опулят за първи път,а ние вече сме имали първи път. Кажи ми има ли друга *** нация като нашата,която да не може да намери достоен човек в нея си,за да го направи цар па макар и не със "синя" кръв,а са тръгнали из Европа да си търсят цар,да му подаряват и имоти и сега неговите наследници да имат наглостта да търсят имоти,които не са частни,а са на тогавашната царска институция,но такава институция сега няма и няма какво да се връща...

216

адвокат Бонев

преди 6 години

Аз споменах фамилията Романови не случайно!Именно ,заради това са били избити за да нямат един ден претенции към трона.За имуществото, но най-вече към трона!Има и момент на лично отмъщение. Не толкова от страна на Ленин, ролята на друга персона остава в сянка, а именно майката на Ленин която е искала възмездие за убития му брат Алексадър.Покушението на царя което са подготвяли студенти сред които братът на Ленин е имало за цел да насочи вниманието към създаване на Конституция.Царя не е схванал!

215

stevensoooon

преди 6 години

Симеон Сакскобургготски,Ахмед Доган,Бойко Борисов,Иван Костов,Сергей Станишев,Георги Гергов,Милен Велчев,Цв Цв,и още около 2000 такива време е за раирани ризки.

214

адвокат Бонев

преди 6 години

шашнат Не става дума за строените с парите на хората дворци.Успокой се и помисли! Вътре в тях царското семейство е имало свои лични вещи, закупени от тях ,подарени им и т н.Става въпрос за личните им вещи и принадлежности!!!Те са ползвали двореца, докато са били монарси.Все едно са наематели.Понеже не могат да вземат със себе си всичко което е тяхно с багажа си от няколко куфара, редно тези лични неща да им бъдат компенсирани.Например книги, дрехи , пособия,разни други.

213

шашнат

преди 6 години

До адвокат БоневЗа какво обезщетение какво чудо говориш?! Всичко е строено с парите на хората. И да си чул че царското семейство е напуснало с цяла влакова композиция? Какво мислиш е имало вътре? Да не би да ги е купил със заплатата си? Той нямзаплата защото има достъп довсичките пари на хората. Но товане ги прави негови! Всичко е купено с парите нахората.По същаталогика Бай Тодор да не би да си присвои резиденциите или да откарал цял влак с вещи в Правец?!

212

адвокат Бонев

преди 6 години

Само си помислете, че в Русия се появи някой Романов макар и далечен роднина да претендира за дворци от Питербург, при форма на управление република. Това е абсурдно и вероятно ще го тикнат в лудница.Смешна би била, такава претенция! Ако тук имаше монархия, тогава би било различно!Но бившия цар вероятно не съобразява, че с падането на комунизма формата на управление си остава република!Не може да претедира!Частни имоти, хижи,вещи и парична компенсация за имуществото той законно, може да получи.

211

адвокат Бонев

преди 6 години

Ще се получи правен абсурд! Държавата на улицата, а царя в резиденциите при форма на управление република :)))) Цял свят ще се опули :) Но компенсация на царското семейство за личното им имущество,чрез инвентаризацията която е била направена още тогава е справедливо и би следвало задължително да им бъде изплатена. Ако не е била платена навремето!Странно е по какви причини не са ги компенсирали комунистите? Защо ще правят инвентаризация на дворците без да изплатят някаква компенсация?!

210

Янчо

преди 6 години

Този и цялата му небългарска фамилия нанесоха безвъзвратни вреди на България. Не само, че не трябва да му се връща нищо, но и трябва да получи забрана за влизане в страната. Стига са я грабили чуждениците Кобурготи. Баща му ни направи съюзници с Хитлер, дано да е в ада за което. Заради него нахлуа после и червената чума. А, охранителя му ще ни довърши.

209

адвокат Бонев

преди 6 години

Аз лично се съмнявам, че навремето не са били компенсирани. ''Изгонването'' им от комунистите е след референдум ,имотите са държавни при смяна на формата на управление,обаче компенсацията е била задъжителна! Ако тогава по някакви причини не им е била изплатена- липсвали са пари в хазната, то това е трябвало да стане на по късен етап. Но ако нищо не са получили с какви пари са напуснали България и как са се издържали в Александрия? Не знам царица Йоана да е работила там. Дали са им компенсация!

208

Командир Корнеев

преди 6 години

Тия имоти не ги ли взехме ние навремето като РМД-та бе? Голям пропуск!