27

Цецо

преди 6 години

Нещата не вървят добре, всичко вече е извратено, това ще донесе много беди на човечеството...

26

Анонимен

преди 6 години

До Ot Nowa Zelandiqа ако намериш с дупка може и без пари да ти я дадат

25

Потресен/а

преди 6 години

Е това не може да е нормално, тая работа с тези трансове няма да свърши добре вярвайте ми.То бива бива толерантност *** това си е извращение (без да се обижда никой, просто аз така го усещам и имам нужда да го кажа)

24

Ot Nowa Zelandiq

преди 6 години

Na men problema mi e kakwa qhta da si kupq 12m ili 16 metra, wtorata e dosta po-skypa I ne znam dali si struwa.]e trqbwa da go obmislq.

23

Мислеща

преди 6 години

Както много неща в този свят и спорта се ***. То вече не е състезание да победи по-добрия, а си е направо война. Спортът трябва да се практикува за здраве и за забавление. Навлезе ли се в професионалния спорт, там вече всичко стана бизнес, политика и мръсни игри. Платиш ли си достатъчно, пробите за допинг са чисти, не си ли платиш - айде чао от олимпиадата.

22

Ужасен

преди 6 години

Гейзерите превзеха света. Да си направят световно за транссексуални. Това е грозна измама.

21

Анонимен

преди 6 години

Значи това може но хормони не може. Каква е логиката???

20

Анонимен

преди 6 години

САЩ спортистите също пият допинг с ГМО и кръв от клонирани, но МОК не иска да го забрани.

19

Анонимен

преди 6 години

Ъъъъъ чакайте сега!?Мъж се е състезавал с жени ли?Интересно!Същност си е пълна глупост де, ама искам да разбера какво е мнението на жените и особено на феминистките хахахахаха.

18

Анонимен

преди 6 години

Като не става при мъжете, се пишеш женско и се пускаш там... еб ем ти и принципите дееааа. Следващата стъпка е да признаят и състезателите с екзокостюми и механични органични присобления. Просто като искат да се състезават да си направят собствена лига и там да се залъгват, не прави чест на прецедателите да умаловажават така труда и успехите на стотиците легенди в спорта като допускат такива неща...

17

Калоян

преди 6 години

Лелелел баси варелите. Аз не видях нито една жена. Всичките на едно мязат.

16

Пичуе

преди 6 години

Общото със щангистите е че с вашето мислене няма да отлепите от дъното. Хората са широко скроени и са 100 години напред.

15

Анонимен

преди 6 години

Това какво общо има с темата? В Молдова и Украйна има уникално красиви жени, а не става за живеене, ама това какво общо има?

14

Пичуе

преди 6 години

Доктато вие тук си грухкате в калта, Нова Зеландия е номер едно място за живеене в света. Вие сте къде 105-място в тази класация.

13

Анонимен

преди 6 години

Не знам за това объркано същество, ама видяхте ли златната медалистка?Гаранция има поне 30 см. хобот в гащите!

12

...

преди 6 години

бацета света стана толкоз изкривен че не знам на къде повече! Най точно за тия баш неща се изказа некав немски политик дето половин час изреждаше нещата при половете в новоизродения свят и накрая даже накрая каза и други! Така, че веке си мисля че при 7 милиарда ора по земята може да има 100 милиарда пола бах мааму ей! *** е крайно време веке да се пренесат нормалните 2 пола в нова космическа колония и да се почва от начало!

11

Волен Сидерката

преди 6 години

Аууу каква сладурна , какво бонбонче само , ще гъ изям аз таз кукла ммммм , аз по такива все си падам , уурунгилииии дето да ги ритам и те да *** обичат

10

game1

преди 6 години

егати свините, ще се издрайфам !

9

цирк МОК

преди 6 години

На фона с скандала с Русия това е чудовищна гавра с спорта,къде гледа МОК.

8

Шорош

преди 6 години

Еволюцията безмилостно върви към безполов свят, нещо което няма да се понрави на тукашните антишорошоидчета, но процеса е извън тяхно влияние и контрол.