75

Анонимен

преди 6 години

Търговията с биткойни е до голяма степен бунт срещу световното господство на банките и срещу съществуващата финансово-банкова система.Системата която трябваше да е в услуга на хората стана техен господар, и ги експлоатира по всевъзможни,и все по-нови начини.Всяка алтернатива на системата се посреща с интерес,това важи и за биткойните

74

Анонимен

преди 6 години

До 81 Ами като кредитната карта нямала нищо общо с темата, защо изобщо я споменаваш? Щом няма общо, можеше да я пропуснеш.

73

****

преди 6 години

Ааааа,ти да видиш,в България какви тесни специалисти имало,дето от всичко разбират,а да се чуди човек,защо по всички показатели сме взе на последно място?

72

до 82

преди 6 години

Какво значение има каква е картата? Всеки заможен млад пътуващ човек има кредитна карта с голям лимит. Аз, например, имам 2 с по 50 000лв. лимит, защото пътувам често в командировки и ми трябва за самолетни билети, хотели и прочее. В хотел в Ню Йорк ти удържат депозит 5000$ ей така от нищото, въпреки че е предплатен хотелът. Имам и Виса, имам и Американ Експрес. Навсякъде по всички банки условията са еднакви- 45 дни гратисен период. При Експреса е малко по-различна работата.

71

Анонимен

преди 6 години

Доста забавно е как темата е замряла и коментарите получават по 1-2 плюса или минуса. Изведнъж някой изтърва нещо и опа 4 + за 2 минути. После някой изразява несъгласие и опа същата работа но с минуси. А междувременно темата си е все така заспала. Аре като правите шашми, поне не ги правете толкова очевадни

70

Анонимен

преди 6 години

До 80Научи се да четеш и разбираш преди да коментираш. Кредитните карти са от банките не биткойните. Става смешното да наричаш някой "***" а в същото време мисловният ти анализ да тече с такава скорост

69

до 78

преди 6 години

Ти наистина си малoумен, ще ме прощаваш, че така се изказвам. Каква била картата, каква била банката. Това не само, че няма нищо общо с написаното, ами дори не знам и как ти роди главата подобна глупост. Личи си, че си много, много далеч от тази материя.

68

Анонимен

преди 6 години

До 78Биткойн не е на банките *** :))) хахахахах

67

Селяк

преди 6 години

Я то тоя Биткоин същотот като апартаментите у Софето..... мноо кинта за въздух без покритие ..... и те цакат кат за общи площи и ТЕЦ, я за трансфер, я за ток. Относно цената що се дига еми щото трудно се "копае" и все по трудно става, а търсенето голямо, нещо като диамантите май ще да е ...

66

Анонимен

преди 6 години

До 77Браво за рекламата, но забрави аджеба най-важното - да споменеш за коя банка работиш. Сега бъджитата от къде да знаят каква карта и от коя банка да си вземат. Язък!

65

Анонимен

преди 6 години

Не виждам какво лошо има някой да си продаде апартамента,а с парите да реши да си купи биткойни.Може да реши да си купи злато,ценни книжа,или каквото си иска.Право на всеки е, да прави с парите си каквото намери за добре.

64

Анонимен

преди 6 години

Празни приказки не ми се слушат. Давам пример какво направих аз. На 13ти ноември купих 5 биткойна (с кредитната си карта) за 5950$ единия. В гратисен период на картата продадох 4 от тях началото на седмицата за 12000$ бройката. Разбира се, има малка комисионна, но съм напред с над 11000 долара (погасена карта в гратисен период) и 1 биткойн, който не съм продал. В целия офис само това се прави с какви ли не криптовалути- хазарт е. Всякакви други празни приказки са излишни. Хейтете си колкото щете

63

Анонимен

преди 6 години

До 72И на теб не ти се стори подозрително това? Познавам един доста безскрупулен "бизнесмен" който казва: "ако някой е толкова глупав да си мисли че ще седи и парите ще му капят отгоре без да си мърда пръста, то когато му вземат и това което има ще си го е заслужил"

62

Handel

преди 6 години

Някой яко цака в БГ да се прави реклама и льохманите да се втурнат да си купуват "нищо" за по 11,000 долара парчето.

61

бла,бла

преди 6 години

До 63. То понеже иначе има кой да те защити. Слагаш в КТБ-то на сигурен депозит и си живееш от лихвичките? Да, ама не! :D

60

Анонимен

преди 6 години

в биткойна има 2 отбора, едниет продават, другите купуват, после си разменят ролите. така никой от тях нищо не губи а цената се вдига до безкрайност защото всички искат да се вдига, самоизпълняващо се пророчество. губещите са тези които влизат на тая цена. правилната цена беше 1$ и сега се излиза на 10000 и воала получаваш +9999$.

59

Анонимен

преди 6 години

До 67"Тънкости" не се обясняват с общи приказки. Не си написал абсолютно нищо конкретно. А това че използваш обиди вместо обяснения е признак на собственото ти безсилие. И нещо лично към теб : ти лично колко биткойна имаш, кога ги закупи и на каква цена? И готов ли си да продадеш имуществото си срещу биткойните?

58

Пепи

преди 6 години

До АнонименОбъркал си се нещо.Това е хазарт - дали ще се вдигне или няма да се вдигне.Аз апартаменти не продавам.Както и биткойни.Продавам етери.

57

онбашията

преди 6 години

До Анонимен 57бях забравил че да обясняваш някаква техническа тънкост на форумен глупaк е тотална загуба на време, благодаря че ме подсети.

56

Анонимен

преди 6 години

Стига сте се обяснявали еми купуваите биткоини само така се забогатява