145

Хамлет

преди 6 години

Господа псевдожурналисти защо ми изтрихте коментара. Какво лошо бях казал. Но вие сте подлизурки и направо нещастни ***. Ботев го е казал най - добре- Бедната българска журналистика.

144

1

преди 6 години

болене,ти си един политик,че с фуй да те сочи човек.

143

Анонимен

преди 6 години

Слави пусни и даваи сте сабере и сте влезе а Волен савсем е изперкал

142

88

преди 6 години

Да говориш за човек дето само на един концерт може да събере десетки пъти повече фенове отколкото са членовете на Атака е смешно.Сидеров съсипа Атака. После се продаде заедно с патриотите. Свършено е с вас.

141

Скротуми

преди 6 години

Ще се постигне баланс. Сега Волен е десния зар, а Слави ще стане левия зар на Бойковия. И Бойко ще продължи да си бърка зарчетата по цял ден!

140

Анонимен

преди 6 години

Мачкането на Волен Сидеров през периода октомври-ноември 2015 г. скъси живота на брат му, математика Пламен Сидеров, преподавател в СУ "Св. Кл. Охридски". До тогава в перфектно здраве, доц. Пламен Сидеров се стопи за по-малко от три месеца и се помина на 05.03. 2016 г. Мачкането на Вол. Сидеров обаче постигна целта си и той се превърна в политически ***. Какво по-голямо падение от това, че той стана дори не ортак, а слуга на онези, които скъсиха живота на брат му?

139

Караибрахим

преди 6 години

Ами да излиза на избори Дългия! Да го видим каква стока е? Ако събере 1% за субсидия пак добре. Ще пият и пеят с народни пари, заедно с Хиподилци.

138

seira

преди 6 години

КАЗАНО НА "МАЙЧИН ЕЗИК":ТАШАКЛАРЪ !

137

Анонимен

преди 6 години

До Слави - защо не ?Селяни , селянииии. Добре че са хора като Слави да ви отворят очите малко================хаха, Един с едно око, води 1000 слепи...

136

ха ха -смех !

преди 6 години

много ниска топка е сидеров , срещу Слави трябва да пуснете нещо силно , ама Немате Нищо Стойностно ! като се огледате се едни остриета,шкИмбета и прУсти въртиопашки.

135

Жокер

преди 6 години

С идиотската си идея да прави кастинг за политици, Трифонов показа че като евентуален политик ще бъде една "фабрика за простотии" и нищо повече.

134

Слави - защо не ?

преди 6 години

Селяни , селянииии. Добре че са хора като Слави да ви отворят очите малко

133

Слави - защо не ?

преди 6 години

ми да ве пари изкарвам *** , айде плюйте сега

132

Мнение

преди 6 години

Сидеров, видяхме те какъв продажник си. Изведнъж Борисов стана най-добрия, изведнъж няма по-добро правотелство от това на Борисов. С интерес разгледах снимките ти на Партийния Симпозиум на ГЕРБ по преизбирането на Борисов. Жалко, че 2 пъти гласувах за теб, когато АТАКА правеше фурор по Бургас.Изведнъж, като ти платиха добре, стана голям философ и поет с последните си публикации...Сидеров, ти си лъжец и предател.

131

Анонимен

преди 6 години

До Слави - защо не ?Дано ти плащат добре за това, че се излагаш по форумите...Слави ли ти плаща? Щото вече залязва и разчита на такива викачи ли?Смешен си? "Бойте се от гнева на търпеливите."Ходи да почетеш книжки, жертво!

130

Слави - защо не ?

преди 6 години

До никБСП ако не знаеш за своите мандати винаги са вдигали МРЗ. ГЕРБ до сега са я вдигали .... 3 пъти !!!за своя 12 годишен жалък опит на управление .... незнам кой и при кого стои гладен !

129

ник

преди 6 години

АМИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КОМУНИСТИТЕ ,ЧЕ ДА ВИДИГЕ КЪДЕ *** ГЛАДНИТЕ-!

128

Слави - защо не ?

преди 6 години

Лошото е че Нинова много отслаби БСП , пак е по добре от Михов тя, но просто политиката и отблъсква всеки да стане член на БСП ! А на БСП идеите бяха други ..... жалко , затова ни управляват такива като Сидеров и Борисов и чакаме на Слави да ни оправи .... Но на малкото сме готови да се хванем , само и само нещо да се промени

127

Слави - защо не ?

преди 6 години

Слави иде , треперете !

126

Некъф

преди 6 години

Слави тръгне ли на избори ще ви смачка предатели долни