113

Анонимен

преди 6 години

До 113Много си в грешка мой човек!Русия в България има и ще има влияние докато в България има поне един истински българин.Нека медиите си джафкат, нали им плащат за това, и те са хора.

112

философска мисъл

преди 6 години

Нищо хубаво не идва от изток освен слънцето !Така ,че от Русия не очаквайте нищо хубаво !

111

Анонимен

преди 6 години

на русия вече потчти и е изето влиянието в България така че престанете да я джвакате

110

Анонимен

преди 6 години

Законът, разкритикуван остро от правозащитните организации "Хюман райтс уоч" и "Амнести интернешънъл", задължава регистрираните като "чуждестранен агент" медии да дават на властите информация за финансовото си състояние и да посочват изрично в материалите си, че са регистрирани като чужд агент, което ще рече, че обслужват интересите на чуждо правителство.Същия закон е в сила в САЩ от 70 години. Къде бяха до сега Хуман райтс и сие? В чуждото око намират прашинка, а в своето и греда не виждат...

109

Анонимен

преди 6 години

Докато бъблгаринът люби и защитава мафиотизираните кагебисти, и в България ще е царство на олигарси, мутри, Пеевски, Доган и т.н.

108

Анонимен

преди 6 години

Защо не ни обяснихте какво означава термина "чуждестранен агент", когато САЩ приеха този ограничаващ закон и накараха RT да се регистрира по него, а онзи ден и отнеха всички акредитации?Путин каза ясно - ще има моментален огледален отговор на всяко американско действие срещу Русия.Така, че вие не вървете след новините, имайте това предвид. И ако се случи САЩ да започнат унищожаването на КНДР с "огън и ярост", то бъдете лидер сред медиите и пишете, как руските ракети вече летят към САЩ.

107

майорски

преди 6 години

До хакерпак губиш !Смехурко ..кази от къде пиша аз !

106

до хакер

преди 6 години

Братле пообъркал си се малко

105

майорски

преди 6 години

До Тинтири Минтиридори и да им достъп пак има начин да се приктие истинското местоположение ..типично е за големи компаний например: ако централния офис е в Германия а дъщерният е в Австрия ...и пораде осигуряване на сигурността на фирмата интернета на дъщерната преминава през центеланият офис ...всичко ще виждат съобщението като идващо от Германия ...а не от Австрия ! Големите фирми го практикуват с цел центализиран контол на интернет потока !!

104

хакер

преди 6 години

До Тинтири МинтириА ако " програмката " има пряк достъп до сървъра ,кво правим тогава ?!

103

Тинтири Минтири

преди 6 години

Лека забележка към "хакерите"Ако вълшебната ви "програмка" няма пряк или косвен достъп до сървъра, където е хостнат сайта и форума, няма как да ви покаже от коя област, община или от кой край на крайселския бостан пишат хората тук.

102

майорски

преди 6 години

До руснако-мразецаха .....добре ще им кажа на Руснаците, да знаят че са зле !

101

руснако-мразец

преди 6 години

Най-хубавото е ,че Русия затъва все повече с всеки изминал ден

100

майорски

преди 6 години

До Анонимен 100пич само едно ще ти кажа ... в момента Русия е златна мина за бизнес !!!пълно е с европейци които внасят инзнасят ...строят заводи и откриват фирми ...печалбите са такива каквито смо в Русия може да ги има ......особенно пък сега пркрй санкцийте !казвам ти го от личен опит работя за германска фирма !

99

факт

преди 6 години

Вместо да се пише по темата,се пишат глупости и лични обиди това се случва защото малко са информирани и повечето вярват на дезинформацията за Русия.

98

Анонимен

преди 6 години

Поговорката казва:"Каквото почукало, такова се обадило"Така, че правозащитните организации и троловете финансирани от Козяк да замълчат! Интересно ми е защо мълчаха, когато краварите накараха РТ да се регистрират, като чуждестранен агент? Защо тогава не ги казаха същите неща, а сега, когато има ответна реакция? Значи пак опираме до двойните стандарти. За едните може, а за другите не може. Това ли ви е демокрацията?

97

Анонимен

преди 6 години

Абе като толкова ви харесва русия що избягахте от там никои от хубаво не бега

96

Анонимен

преди 6 години

98 Бил съм да и знам много добре какво пиша . Сигурен съм обаче, че Вие не знаете какво значи полуазиатска Русия

95

кака

преди 6 години

96, ти наистина ли си вярваш, че живееш в европейска България? Бил ли си изобщо в Европа?

94

майорски

преди 6 години

До Анонименпич замислял ли си се как се контолира държава (империя !!!) която се намира в 9 часови пояси .. 90% от която е необитаема .... от единият край до другият със самолет е 12 часа а с влак 7 дена ???и в съвременният свят на комуникация е трудно .... но е въпрос на време !