11

до 8

преди 6 години

Как да имаш съдебна система министъра на правосъдието като е комунист нагаждач сменил всички партии с цел лични облаги и тия същите ти дрънкат за Чълчил да и Мадуро е дитатор ама поне не сменя боята и не краде суджуци толкова явно като боядисаните комунисти.

10

Анонимен

преди 6 години

С какво е по-добра ли?Нещастен русороб. Един РОБ никога не може да разбере с какво свободата е по-добра от затвора, където му е осигурена купичката храна и килийката.

9

Анонимен

преди 6 години

Днес се навършват 100 години от рождението на Илия Минев.Един от най-големите антикомунисти, прекарал над 30 години от живота си по затворите на сатрапсакта живкова губерния.И той ли е от "бившите членове на бекапе"?

8

Анонимен

преди 6 години

И с какво демокрацията е по-добра от комунизма? Беззаконие,убийстав,грабеж,престъпност, беработица,бедност,пълна анархия.Помежду си се избиваме.Съдебна система нямаме,народът се изселва в търсене на по-човешки живот.

7

1984

преди 6 години

Нека да опитаме пак комунизъм, тъкмо ще приключим по-бързо с нашия беден народ веднъж завинаги

6

zeus

преди 6 години

Най-големите антикомунисти у нас са бивши членове на БКП и доносници от ДС, които са свикнали да се нагаждат към силните на деня с цел лични облаги. За пари тези хора и марсианци ще се пишат ако зелените човечета ни завладеят :)

5

Да добавя

преди 6 години

До М26 1 И религиите, и релегиите!

4

1948

преди 6 години

Абе другарю Лозанов и другарю Колев много ви е,,прозрачен" дискуса.За маймуни не знам,но много врачки станахте на клона.,,КомунизЪма няма бъдеще не разбрахте ли.?Вижте какво става в бившия СССР,Вижте ги нашите,,бедни" пролетарски водачи.Хората вече имат право да разсъждават на глас.Говоря за нормалните ,не за *** и хейтъри.Те са невръстни и още не ги е,,ощипал"живота.Като преживеят едно соц.правителство ще разберат истината-

3

Анонимен

преди 6 години

пфффффф, "Причината е, че това била целта на западните корпорации, които искат смяна на политическите и икономическите елити."А източните корпорации какво искат, според червен Кольо?

2

Анонимен

преди 6 години

"Той прогнозира, че политическото разследване на криминални престъпления ще е грозна картина."Аз пък не виждам нищо грозно в политическото разследване на криминални престъпления. Напротив, крайно време е!

1

М26

преди 6 години

Комунизма е най-голямата глупост сътворена от хора.....