78

Петърчо

преди 6 години

Най-страшно е когато човек като Бареков успее да каже "конгломерат от честни медии" а да не избухне в смях. Дано едва се е сдържал защото ако не е така тогава те от такива хора си струва да се страхуваш. И кой ще ръководи въпросния конгломерат? Пеевски ли? Де и мен да се подлъжеше народа да ме избере за евродепутатин та да се "боря" и аз. Ще се боря едно четири години а ако даде народа и още толкова. Та белким ще успея за тези години на евродепутатска заплата и аз да заживея богато като Барека.

77

sport

преди 6 години

Университетът си има славата на учебно заведение, в което има развити корупционни практики. За щастие на мен не ми се е налагало да влизам в тези схеми. Също така на тези, които смятат, че с малко четене се взима изпит, искам да кажа, че не е точно така. Срам и позор е обаче да се канят такива личности, че и лекции да четат. Това подбива реномето на университета много повече, отколкото един колаж! Браво на тези, които са ги сътворили!

76

Цецо

преди 6 години

До Анонимен 79Според твоята логика и това, което си изходил тук, е платено... или се лъжа?

75

Анонимен

преди 6 години

Тези неща с пари стават да направят колаж плакат на Ким Чен , заради Бареков .. Получили са пари или от ГЕРБ или от Агнешките главички , Сорос и ЦРУ. Случайни неща няма всичко е платено

74

Анонимен

преди 6 години

До студентката Ще станеш магазинерка ..приеми съдбата.. знам много такива перспективни студентки сега метат къщи в Лондон или магазинерки в България..

73

Бай Танас

преди 6 години

Колажите подбивали авторитета на УНСС ?!? Сигурно мислят, че Бареков го вдига :)

72

Анонимен

преди 6 години

До студенткатаТи за колко изпита си си платила? А при положение, че изпитите се вземат с достатъчно малко четене, ти защо опря до плащане? Явно много празна е била тази главица :-)

71

студентката

преди 6 години

В УНСС за каквото и да ходиш всичко е в пари. Изпит, камо ли общежитие, там един като види пликче че носиш му стават очите на тави, а вътре и малко лв. и си готов, нямам думи . корумпирани типове софийски.

70

Цецо

преди 6 години

Браво на младежите, които са сътворили тези колажи!!! А другите младежи, членовете на Студентския съвет, дано осъзнаят какво вършат и по кой път са тръгнали!!!

69

Некъф

преди 6 години

УНСС - 200 марки и едно прасе. Плащаш ли си ще завършиш на 100%

68

анонимен

преди 6 години

колажите са правени от 80 процента така че не касаят сев корея

67

Анонимен

преди 6 години

В друг материал тук се подмазвате на Ким за сметка на американския президент. Май с вас трябва също да се гъбаркат. А и след като студентите са изтърпели живковските клишета на Вожда, за какво им е Ким? Повторение на филма ли ще гледат?

66

Активист на БКП

преди 6 години

Плаши с полиция !!! Да не сме в Чили през 1975 г !!!

65

Анонимен

преди 6 години

УНСС и реноме?? :)))

64

Анонимен

преди 6 години

Оставка на ректора - оставка на целият студенски съвет на УНСС !!!

63

днес

преди 6 години

Искам да поздравя тези млади хора които успяха да сътворят плакатите като отговор на безумната политика на студентският съвет на УНСС , като отговор на безумното безмълвно съгласие на ректора и като отговор на пародията Бареков ! Браво за смелоста ! Това вече е гражданска позиция ! Докато има такива млади хора, България ще я има ! Подкрепям искането на оставката на студентският съвет и нека протеста през Янури срещу ректора да се състои - на всяка цена !

62

Анонимен

преди 6 години

Къде са добрите новини ? Изцяло негативи четем ! Няма какво да се коментира - студентския съвет е съставен от празноглавци защитаващи интереса на ректора но не и на студентите. Как ли е протекла лекцията на Бареков, с какви очи застава той пред тези млади хора, какво да научат от него те, нима е доказал се политик или е символ на порочнота наша псевдодемокрация . Именно заради това студентският съвет се самокомпроментира и стана за посмешище .Правилни са плакатите като отговор-свобода на словото

61

Анонимен

преди 6 години

От цялата работа се вижда едно нещо: Както винаги, т.нар. "СТУДЕНТСКИ съвет" не е на страната на студентите.

60

Анонимен

преди 6 години

Just Dudutsi

59

Анонимен

преди 6 години

Сещате се, не кавал, а другото с "д".