68

Анонимен

преди 6 години

Ааахахахахах 50 милиона към 2 милярда и Естония е с десетилетия напред ;)Сигурно нещо като с лекарствата се е получило - някой сириец е изнасял компютрите по програмата в ЕС... Чия ли предизборна реклама е финансирана с тея пари? То май няма нужда да се чудя де ;)-

67

Анонимен

преди 6 години

Тези естонци за големи балъци бе. Безплатни програми с отворен код и платили само 25 млн. лева.Хич не им стига акъла да плащат лицензи на Microsoft и други за милиарди.

66

Joko

преди 6 години

В чии джоб сме ги дали ??????

65

Блокиран в Дневник

преди 6 години

В София е пълно с С-класи и Х5-ци а средната заплата е 1200лева.Начи нещо не се връзва.Няма да се притеснявате. Това е първа фаза на капитализма - оформяне на капиталистите. Откъде да се появят тези капиталисти без далавери и обществени поръчки за баджанака?2 процента милионери, 98% пролетариат тръпнещ за заплатка.Това е нашата заветна цел, нали?

64

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЕстонците харчат двойно повече (и то годишно) от посоченото в заглавието. Защо сляпо всички медии цитирате очевидно неверни данни!?

63

Анонимен

преди 6 години

Махни тези естонци ние сме бази данни Оракле само те са стотици милиони ..

62

Анонимен

преди 6 години

ОТ опен сорс - комисионни не падат

61

КАК , КЪДЕ СМЕ , БЕ.

преди 6 години

А , НА АКРАМ И АФЕРАТА МУ ....МАЛКО ЛИ ДАДОХМЕ ...??!А , НА А.ТОМОВ ...МАЛКО ЛИ МУ Е...??!!!АМИ , НА ГОЦЕ .....КОЛКО ДАДОХМЕ ЗА ДА ГО НАПРАВИМЕ ПРЕЗИДЕНТ..??!АМИ , НА ОВЧия.....ЗА АЕЦ-БЕЛЕНЕ...??!АМИ НА КОСТОВ ЗА "МАРИЦИТЕ".....!!??ТАМ СМЕ ,БЕ .....КЪДЕТО НИ Е ПОСТАВИЛА БКП/БСП...ХА,ХА,ХААААААААААААА...!!!!

60

КАК , КЪДЕ СМЕ ,БЕ..

преди 6 години

НИЕ ---НАЛИ ДАДОХМЕ НА КАКА КОРНИ "ТЕХНОЕКСПОРТ" --ВМЕСТО ЗА 700-хил/дол. , САМО ЗА 70-хил./дол....А ДРУГИТЕ ПАРИ , БЕХА ПРАЗНИ ХАРТИЙКИ ОТ БОНОВЕТЕ ОТ Т.Н."МАСОВА ПРИВАТИЗАЦИЯ"!!!А , НА ДРУГИТЕ ДРУГАРИ ОТ *** -20....МАЛКО ЛИ ИМ ДАДОХМЕ ,БЕ...!!!?????ЕТО НИ КЪДЕ СМЕ...ХА,ХА,ХААААААААААААААА/....Що , питаш тогава...ПОВЕЧЕ НЕ ПИТАЙ ....??!

59

Анонимен

преди 6 години

<div style="position: absolute; top: -1000px; height: 1px; overflow: hidden;">За изграждане на електронното си правителство лидерът в ЕС Естония е похарчила около 50 млн. лв. (около 25 млн. евро), от които 70% са за хардуер. Използвани са почти изцяло безплатни софтуерни програми с отворен код.А нашите "тарикати" в държавното управление пилеят милиарди за далавери, резултата от които е пълна неефективност и информационно поробване от страна на Microsoft.

58

A ние

преди 6 години

Къде сме? На дъното на Европа. И после защо ни наричали "*** на Европа.

57

Анонимен

преди 6 години

Около 2 млрд. лв. са изразходвани у нас в периода 2002-2016 г. за е-далавери ...

56

Анонимен

преди 6 години

То с тея 2 млрд АЕЦ Белене щяха да я построят досега,да не говорим че не са направили и 50 % от това което естонците са направили за 50 млн. Цацаров що мълчи , и той ли папа

55

Акуд

преди 6 години

всека счетоводна проверка може лесно да проследи на КОЙ точно в джоба са влезнали близо два милиадра

54

Искам да ги осъдите

преди 6 години

Имам 2 въпроса към ДАНС ? Защо след като с МОСАД сте в добри отношения не попитате за отговори по два казуса ? 1-ви : Да ви дадат извлечения от офшорните сметки на нашите политици ! 2-ри: Препраните пари от дрога и *** не са ли заплаха за националната сигурност ако в края си отиват в ръцете на хора в парламента? Спокойно - доказателства от СРС - видео и звуково ще бъде предадено на всички посолства от хора на които съм ги предал по време на европредседателството .

53

Smurf

преди 6 години

E как къде сме където обикновено сме до под кривата круша

52

Анонимен

преди 6 години

там са дали пари за да се направи нещо,тук даваме пари за да се разпределят и усвоят от нещо,а дали то ще се случи е без значение,най-крадливата държава с най-некадърните управници,че и все едни и същи

51

Анонимен

преди 6 години

От Линукс , Университетите , БАН - комисионни не можеш да вземеш.. Който народ не дава 38милиона на БАН , плаща 2милиарда на частни фирми..

50

Анонимен

преди 6 години

толкова пари изтекоха от тая държава в нечии сметки, толкова пари и сега се крадат, не случайно сме бедни, превърнали са ни роби и назидателно ни казват, че сме мързеливи, прости, некадърни, само чуйте бизнеса, който смята, че заплатите са ни добре, дори в повече....

49

д-р Исня

преди 6 години

Мани ги тия естонци. Нищо не разбират от далавера.