16

Анонимен

преди 6 години

Бог да прости загиналите и поздравления за куража на хората, отишли да помагат. Не са виновни само пътищата, но и ниската шофьорска култура. В България всеки се прави на голям шофьор и разбирач. Бърза, форсира, дразни се на по-бавните коли, които просто се опитват да спазват правилата. Агресивни са, слизат от колите да раздават правосъдие, пибибкат. Ужасна е картинката по пътищата. Селска идилия! Хора, карайте бавно и спокойно, без нерви и с разбиране! Не си заслужава да се убиете или да убиете!

15

Анонимен

преди 6 години

От колата пред тях излиза отегчена от чакането жена. Вади чадър, отворя го, изминава 20-ина метра до мястото на смъртта и се връща с думите: "Уффф, скоро няма да отворят пътя".------------докато има такива животни като тази, държавата ни няма да се оправи. а не са никакк малко двукраките като нея.

14

художника

преди 6 години

Хора, моля разберете,не правете глупави неща!Безсмъртни вий не сте, ПОМНЕТЕ!Безсмъртна е единствено СМЪРТТА.

13

художника

преди 6 години

ПОСЛЕДЕН ДЖАЗ.....Двигателя как тихо мърка във купето,мрак....... и фарове и мраз.На задната седалка спи детето, а радиото свири нежен джазКръчма, чалга, нейде сред полето,компанията си тръгва и тогаз!!!Се яхват на колата, след коетомоторен рев и *** газ.Ах този джаз как нежно ме отпускаи в мислите си вече съм във нас,но как да знам че срещу мен препускаужасът на сетния ни час.Спирачки, удар, крясък в тъмнината,хрипове от болка..... тишина.Сякаш че разтвори се земята,за две души без никаква вина.Хора, моля разберете,не правете глуп

12

До:Авторката

преди 6 години

Текста ти повече е като Филм на Ужасите от колкото ПТП , ако бях собственика на Медията бих те уволнил веднага

11

COPY-PASTE

преди 6 години

Незнам от къде си копирала пак за пореден път Новината но нищо не се разбира освен за някакъв Екшън-катастрофа

10

Анонимен

преди 6 години

Ми ти да попаднеш в джунглата няма ли да се паникьосаш?

9

Истината

преди 6 години

Инфраструктурата си е инфраструктура, но за България над 90% от катастрофите и нарушенията са заради това, че няма контрол за спазването на правилата, т.е. КАТ не работи и така е от 28 години. Манталитетът ни е като на другите шофьори в Европа - чужденците като дойдат в България са най-опасните шофьори, а българите са примерни шофьори в чужбина - манталитет ли? Разбира се инфраструктурата също има значение, но в сравнение с липсата на контрол е маловажна.

8

Респект

преди 6 години

Браво на хората, помогнали са! Ама я сега да кажат 6-*** души в една кола .... ако е била 7 местна ОК. Ама ако е 4+1 места ЧИИ ГО ДИРЯТ 6 в нея?!?!?!?!

7

Анонимен

преди 6 години

Инфраструктурата няма нищо общо.Качествения народ като излезе на пътя се пазят един друг. Пътя не е за да покажеш какво бмв си купил, а за да спигнеш до точка БПаплач са българите, не е ли ясно това

6

Тъпото

преди 6 години

Много жалко, но нито пътищата, нито автомобилите убиват!!! Нито тиганът или пчечката готвят!

5

no name

преди 6 години

Ужас направо настръхнах докато четях разказа. Браво за смелостта на тези хора, не всеки може да влезе в купчина смачкани железа и да вади от там ранени хора. Бог да прости загиналите, а на ранените бързо оздравяване. Човешкият живот е толкова крехък и може да бъде прекъснат за един миг....

4

Българин

преди 6 години

Колкото и да не харесвам ББ, за едно е прав - трябва инфраструктура. Забележете статистиката, посочена в статията. Всичките са от региони без магистрали. Трябват първокласни пътища и строги мерки за лошите шофьори.

3

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАсфалта не се яде! Мая Манолова и Антон Кутев не ти ли обясниха на човешки език?

2

Анонимен

преди 6 години

Тъжна, страшна, разтърсваща история. За жалост, безотговорният шофьор на 15-годишен немски таралясник ще си каже, че на него няма да се случи. Ще продължи да кара нагло, ще продължи да тръби, че фаровете и зимните гуми са глупости. Заслужаваме си съдбата. Над всеки народ тегне някаква прокоба. Над нас- катастрофите. Катастрофите, които са резултат от брутални комплекси от беднотия, нулев интелект, ниско образование и сбъркана ценностна система. Всичко това ще продължава- нека не се залъгваме.

1

Анонимен

преди 6 години

Кофти, но така става като няма магистрали !