33

Анонимен

преди 6 години

Единствения от златното поколение, който излезе морален и интелигентен, е Краси Балъков. Той си има и успешен бизнес, и не се забърка в разни схеми като Лечков и Перуката, които явно се оказаха умни, но не и почтени.

32

Анонимен

преди 6 години

Това че са били добри футболисти и са спечелили не ги прави бизнесмени нищо чудно някои от тях да завършат като великия Гаринча, ако изобщо това име им говори нещо.

31

Веско

преди 6 години

До Анонимен 30Е в случая Мартин точно това е направил. Служител в голяма банка персонално контролира сметките му. Явно няма гаранция и в професионалиста. Истината е в народната мъдрост: Не слагай всички яйца в една кошница!

30

майорски

преди 6 години

бе как искаш от ритнитопковци бизнесмени да станат !!???то за това се искат връзки, познати.... опит ...способности... мотивираност .... и най вече акъл !!!кой от тях има акъл ...Ицо ли !!!?? , Пенев ли !!!?? Костадинов ли !!?? Лечков ли !!!??май ионтелегентния от тях бе Боби (колкото и да не го харесвам трябва да му го призная) и той се уреди най добре ! Защото е занимаваше с това от което разбира и има опит - Футбол! Но и той я свърши като кучето на нивата ....

29

Анонимен

преди 6 години

не е проклятие на парите ! Човешка глупост плюс самочувствие на всезнаещ и всеможещ! Защо не възложиха на професионалист да им контролира финансите!

28

До Кръстьо Перушки

преди 6 години

Ти ли ги заслужаваш бе цъpvул. От злоба и завист ще пукнеш,

27

Кръстьо Перушки

преди 6 години

Много се радвам, тези не заслужават такива пари, така че Господ гледа, отнася се и за Гришката, дано и той загуби всичко.

26

Анонимен

преди 6 години

Това са 4 милиона.Сега за да изтеглиш 10 000 лева., трябва ги заявиш предния ден.Банката така пари не отпуска.И проверява,защо са нужни толкова пари и на кой!?

25

Анонимен

преди 6 години

Много Мартиновци..., много Петрови!?!?Коя е жената в край на краищата!??? Която умело разполага!?!? Всяка жена е възможно му се представи за любовница.

24

Анонимен

преди 6 години

Напълно нормално - повечето спортисти имат доста ниска финансова култура и тези проблеми не закъсняват...

23

Анонимен

преди 6 години

Да гониш и да риташ топката по игрището не се изисква особен интелект все пак.

22

Анонимен

преди 6 години

От прости момчета, рекламни лица на мутрите - толкова.Ама нали всички ги боготворяхте по мутренско време.Кво стана сега - защо ги разжалвахте.

21

princa na pernik

преди 6 години

Яко прости са... не става само да гониш и риташ топката :)

20

Анонимен

преди 6 години

Няма обаче да напишете, коя е банката, нали?!

19

???????

преди 6 години

Милионите на Мартин не могат да изчезнат без знанието/значи и участие/ на алчния арменец Х....ян. Това е един от най непочтенните новобогаташи. Пълно разкритие на личността му бе в "Черешката на тортата" с неговото изказване, че в България не успял сама този , който не е искал...........!!!!? От металург-БАНКЕР...????? Как??? С исканее.ееее.......!

18

Анонимен

преди 6 години

Тази статия е нагледен пример защо не от всеки футболист става треньор/ръководител/мениджър. Трудно се съчетава и талант и мозък.

17

Анонимен

преди 6 години

Къде у спортист акъл? Естествен завършек на историите, откъде дошли, там и отишли парите.

16

Анонимен

преди 6 години

Обща болка при спортистите от цял свят

15

kiro

преди 6 години

На мен така ми дръпнаха 4 000лв от уникредит. толкова имах, всичко бяха изтеглили. успях да си ги върна, но с голям зор. викат "ти си дал на някой данните и карта за да ги изтеглят, сега се правиш на тарикат".Оттогава съм сложил СМС известяване. И левче да влезе-излезе от сметката, получавам СМС.От банка трудно се взимат пари. Просто внимавайте, че изгорите ли в повечето случаи пием студена вода.

14

Анонимен

преди 6 години

То ако ставаше така ...Всички бизнесмени щяха да ритат на световното. Добри футболисти, но глупави мениджъри. Това е.